Freedy Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Zdravím pažou?áky mám problém s rádiem v mojí 605, auto bylo nějakou dobu v servisu kvůli opravám plechařiny a jak jsem později zjistil, tak ti dobráci odpojili baterku, co by nebylo nic špatnýho, když věděli kód k imobilizéru, ale taky samozřejmě se vymyzalo rádio a asi zkoušeli ten kód zadat a blokli ho. Potřebuju teď poradit jak ho vyndám ven ze středovýho panelu , je to verze s velkym displejem a dalším panelem výklopnym pod rádiem a je spojeny s měničem cd, je to to orig. co se montovalo, a? ho můžu dát odkódovat, nebo nevíte někdo jak ho odkódovat, když kód znám? Nechci ho jen tak se pokoušet rvát ven a něco zničit. Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Když kód znáš, tak asi není třeba vyndávat. Po špatných pokusech počkat (nevím kolik ale přes noc) zadat kód a mělo by to jít. Možná ještě na 15 minut odpojit baterii aby se vynulovalo. Máte někdo jiné zkušenosti? [upravil dne 9.9.05 P607Olda] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedy Posted September 9, 2005 Author Share Posted September 9, 2005 Auto už mám takhle asi tejden, ale k zadání novýho kódu mě to nepustí. Baterii jsem zkoušel taky odpojit asi na pět hodin ale taky nic. Na displeji mám pořád jenom čtyři čárky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Tak to nevím... musíme počkat až se tady objeví někdo chytřejší. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Zkus: šipkami nahoru dolů se nastavuje číslo, šipkou doprava se jde na další číslo. Takhle to bylo na origo rádiu 406 s CD, r.v.97 [upravil dne 9.9.05 P607Olda] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr605 Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 4 čárky - čeká na zadání kodu. Jenom musíš najít tlačítka, kterýma jednotlivý čárky změníš na čísla. Bejvají to šipky nebo tlačítka na pamět. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedy Posted September 9, 2005 Author Share Posted September 9, 2005 Na žádný tlačítko to nereaguje, pořád na mě svítěj jenom ty čárky, prostě bloklý. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Jestli to nedostalo petelici - napě?ovou špičku. Nám takhle na Laguně při výměně žárovičky pod palubkou odvařili CD-changerový vstup rádia. (Koncesionář, k náhradě škody se nehlásí a na soud nejdu.) Ještě zkoušej tlačítka. Anebo k tomu pus? syna, ti mladí rozlousknou vše (moje zkušenost, já bych na to nepřišel). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedy Posted September 10, 2005 Author Share Posted September 10, 2005 Moc možností co by šlo zmáčknout tam není, už jsem zkusil asi všechny kombinace, teď už fakt potřebuju ho jenom vyndat a dát kámošovi na odkódování, ale jak?? nemůžu to vytáhnou z panelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Of_The_Cheese Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Zdravim, sleduju tuhle debatu a pripojuju se k nazoru, ze to ceka na zadani kodu, i kdyz rikas, ze to na nic nereaguje. Presto si myslim,ze to jit musi. Stejny problem se nam stal i na 406 a jak se to zadavá, jsme po marnem boji (taky jsme mysleli, ze vubec nereaguje),jsme zjistili, az po vyhledani v manualu. Jestli mas ovladani pod volantem, mozna by to slo i pres to, ale mozna nejlepsi by bylo, abys sem hodil fotku radia(je to takrka bez prace), a pokusili bychom se ti rict, cim se to ovlada. Jestli ale trvas na tom, ze ho chces vyndat, tak se omlouvam, ale to nevim. Navic jsem jeste neslysel, ze by nekdy nekdo vyndaval originalni autoradio, jde to vubec? Jestli se podari, nebo jestli sem hodis ty fotky, tak se pokusim pomoct Zatim se mej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedy Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 Je to tohle rádio a vim že když jsem ten kód zadával naposled tak to na displeji psalo úplně něco jinýho a dokonce u tlačítek pamětí svítili jejich čísla a ne jenom čtyři čárky, ale nevim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedy Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 Pardon , ale příloha nějak nedorazila zkusim to napravit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedy Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 Tak aspoň odkaz http://sweb.cz/Freedy1/000_0012[1].JPG snad to bude chodit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Není tam nějaké skryté tlačítko RESET? Nebo dírka, kterou by se to resetovalo? Nějaká kombinace kláves a podržet? Pomohl by někdo kdo má návod. Nerozumím jak by se to odblokovalo po demontáži? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Mrkni na Bici tam dává podrobnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts