Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdar lidi,

chci se jen ujistit, že se moje úvahy ubírají správným směrem... Nedávno jsem po cestě zaslechl, jak se ozývá lehké cvakání od pravého předního kola, vždycky, když beru levou zatáčku a kola jsou v záběru. Tedy pod plynem. Když jedu bez plynu, nic neslyším. Tipuju správně na homokineťák?

Díky

Odesláno

Zkusím... Nedávno jsem to měl zvednutý, když jsem měnil ty pružina a tlumiče... Myslel jsem původně, že je to poloosa, ale tu jsme zkoukli, promazali, napasovali... A dělá to pořád... No, mrknu na to...

Odesláno

Mě to dělá taky . Ale pouze když se rozjíždím a mám kola stočená doleva . Budu to teď o víkendu řešit . Mohla by to být třeba manžeta ? nebo ten homokloub ?

Odesláno

moze to byt aj vnutorny klb su tam ihlickove loziska a ked sa ihlicka vysunie von tak sa pri zatazi melie jak v mlynceku a robi to cvak cvak pri rejde a pod plynom ,ale vescinov sa to stava ked rozoberes ten klb a pri skladani sa ti nahodov vysunie a ty si to nevsimnes,a uadne ti tam ihlicka

[upravil dne 10/2/14 11:53 od krtek 2]

Odesláno

hele taky jsem už řešil kloub u moji 405ky, při plnym pravym rejdu a popojižděni třeba na parkovišti apod. to chroupalo jako když lameš kosti, doma sem vytah poloosu rozdělal prachovku kouk na kloub, vytlouk sem z něj polosu vyndal vnitřnosti a zjistil jsem že se mi tam šmelcovala pružinka co tam je pod pokličkou ktera vytlačuje kloub směrem ven. Pokličku a pružinku sem vyhodil složil zpět a je klid :D levnější opravu kloubu sem neviděl :D

Odesláno

Tak to vidím na poloosu. Když jsem měnil tlumiče, měl jsem poloosu venku, protože nám jeden ten kámen vyběhl a jehličky se vysypaly... Sice jsme je tam naskládali zpátky, ale asi ne dost dobře... Achjo, to je taková hodinářská práce... :bojim

Odesláno

tak to je ono ,tazko ide tie ihlicky pozbierat vsetky lebo sa to zmiesa s vazelinov a neni tam nic vidiet jedina pomoc vytriet kommplet vazelinu z klbu aby tam nic neostalo ,teraz uz asi len kupit nove trojcipe lozisko lebo niektore ihlicky su uz pomlete a opatrne zmontovat,tiez sa mi to uz stalo ,teraz to robim tak ze ked to lozisko s poloosov vyberem(ak je to potrebne) tak lozisko zabalim do handry aby sa nevysyalo a poloosu dam bokom

[upravil dne 10/2/14 12:19 od krtek 2]

Odesláno

hlavne to musis poriadne ocistit do zakladu jak puzdro klba tak gumovu manzetu (prevlecies ju naruby) a ked tam najdes kusky kovu v tej vazeline tak mas jasno ,ono si z toho nic nerob videl som jak sa to stalo mechanikovi s 20 rocnou praxov :)

[upravil dne 10/2/14 12:41 od krtek 2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...