Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je zajímavé, že ač majitel volva, končím opět tady :-D dneska mi v servisu diagnostikovali špatný alternátor. Prý je peugeoťácký. Nemáte někdo zkušenost s repasem, nejlépe v okolí Prahy. V servisu po mě chce 5,5tis + opravu a mě se to zdá docela ranec.

Motor je 2.0 D 100kw - RV2008

Odesláno

Konkrétního repasáře nevím, stačí kouknout do googlu, ale na letmý náhled v Kelly nový Starline (což bude dost možná přebalené Valeo jako u pažoutů) po slevě za nějaké 4,7tis, Denso za 4,3tis a repasovaný Bosch 4,8tis při vrácení starého - podotýkám, tohle jsou ceny po slevě, ale pro představu. Repasář bude pravděpodobně levnější.

Odesláno

repase altíku do 2 tisíc, ale taky záleží, co všechno se bude muset měnit...,např. probitý rotor/stator je lepší řešit koupí jiného altíku a ten nechat případně repasovat

Odesláno

Tak díky. Obvolal jsem dva a mám to i s prací za 3000,- jelikož mám na auto Kelly normální ceny, zdálo se mi 5,5 sice dost ale ne nereálné.

Jinak se asi P-C nezbavím ani s Volvem :-D

Odesláno

Oddie pro tebe je trivka skoro všechno , ani si neumíš představit ten pocit vítězství, když jsem u Volva měnil přední světlo a povedlo se to :D

Odesláno

Diodovy mostík zase nie je až taký drahý. Do 30€ by sa dal zohnať.

A možno to ani nebude to. Keď sa vyberie, rozoberie uvidíš.

Záleží aká je chyba.

Možno je zodraty zberač za 3€.

Odesláno

Když máš nabitou baterku, a nebudeš svítit (jen parkovačky), tak 30 km v pohodě, vyzkoušeno mockrát. (když praskl řemen)

Snad ten altík nejde do zkratu, takže by ještě rychleji vybíjel baterku. Zajisti si někoho v pohotovosti, kdo tě dotáhne (ať vyjede naproti ze servisu, na zavolání), a jeď.

Guest servisman
Odesláno

altík jsem měl ko dojel jsem na vrakáč tam i zpět asi 40 km +3x startoval .Pak jsem jen vyměnil altík a auto jezdilo v pohode rok ,pak jsem prodal.

Odesláno

Tak altík je opravený, vypálené všechny diody. Dojel jsem s ním 40km s jedním nastartováním, jen na pozičky, bez klimy atd. Po dojetí smrad neskutečnej, ale servisák říkal, že jsem ho už víc dodělat nemohl. Za 4 dny bylo vše opraveno, vyměněný i řemen, celkem 3600,- Takže za mě spokojenost

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...