Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
na stk dám plecháče so zimnými gumami a hotovo

[upravil dne 21/1/14 11:28 od Radovan.Buchel]

ono nejde ani tak o stk, na tu se člověk nachystá, ale o pojišťovnu, což je potom drahej špás

Odesláno

to určitě jsou, ale zase nedostat peníze z pojistky, taky není zrovna značka ideál.

první co likvidátor udělal, když jsem se přimotal k havárce, nebyl jsem viník, tak se podíval na rozměr gum a disků. když jsem se ho zeptal, proč se to dělá, když jsem si stejně ty disky a gumy chtěl nechat, tak mi to vysvětlil a já čuměl puk.

Odesláno

jestli muzu malinko poradit, tak bych nehledal jen ouragany, ty ma dneska kde kdo. vim ze je to originalni design, ale kdyz si davam alu na auto, tak i proto, abych se malinko odlisil. a nabidka na netu je myslim docela rozsahla. ja nakonec koupil 15\" disky za cenu dvou novych gum.

Odesláno

ved ano ale tak ked si tam teda oficialne nemozem dat 17tky ktore by boli vyzorovo najlepsie tak vymyslat neaky design na 16tkach pri pouzitych pneu by moc neukazal si myslim a to koleso bude tak ci tak utopene teda moj nazor no :) tak uz teda tam dat radsej klasiku

Odesláno

U těch ouraganů je navíc výhoda i v tom, že sou to kvalitní tvrdá kola, která hodně vydží! Odlišit se můžeš třeba barvou, když nechceš nic výraznýho, jako je černá/bílá, tak stačí dát je do nějaké zajímavé barvy kovu, třeba nerez a podobně, hned to vypadá úplně jinak než klasik ALU;)

Odesláno

Jednoduche, pokud to chceš živější, tak klidně bílá, budou vypadat větší, ale bude častější údržba, pokud chceš decentní vzhled tak co nejsvětlejší kovovou barvu, luxusně by vypadala nějaká kovová barva lízná do zlatova, třeba Motip dělá zlatou přímo na alu, má číslo 04008, to by u tmavěšedáho auta vypadalo perfektně, nehledě na to, že praktičnost podobných odstínů je úžasná:super

Odesláno

ta zlata by nemusela byt zla vdaka za tip biela by bola super biele som chcel vzdy ale to je skor sportove a skor na 17tky tak teraz by som skor take decentne ale nech to vyzera :mrk

• O 1 rok později...
Odesláno

Cawte

Urcite sa to tu už xkrat spominalo ale som na malom mobile a nechce sa mi to tu moc lustrovat a slepit sa. V TP mam zapisane pneu 205/55/16 205/50/17 215/45/17 225/45/17 a moja otázka znie či môžem legálne mať obute 215/55/16

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...