jipre Odesláno 18. leden 2014 Odesláno 18. leden 2014 P 806 2,1 1999 digi klima Ahoj všichni,mám problém - nečitelné čísla na klimě,je nutné měnit panel s digi displejem - nebo je na to nějaký fígl(žárovka apod.) A pak bych potřeboval radu - ví někdo kdo šije nebo dodává v okolí ostravy návlek na řadící páku Všem předem velký dík Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 navlek taky shanim, nasel sem na aukru za 350 Kc jako original teda pokud neshanis sitou na miru - ja premyslim ze skusim upravit manzetu z Felicie tu sem ted videl v Autokelly za 120 Kc ale asi sediva zalezi jak necitelne, pokud chybi segmenty je v haji display, pokud nejsou vubec videt je tam 1,2W celosklenena zarovecka (pouziva se v hodinach, palubce) [upravil dne 19/1/14 14:11 od Havlicek.Lukas] Citovat
jipre Odesláno 19. leden 2014 Autor Odesláno 19. leden 2014 nechybí segmenty,s určitého úhlu ve dne je vidět číslo,v noci osvícená tlačítka,ale displej ani ťuk Citovat
roman74 Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 tak navlek mi prešíva kamarát čalunik za sklenený kolok:D Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 tak to bude zarovka roman74> a to sklenene ma v sobe tekutinu jake barvy ? Citovat
roman74 Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 okrem asfaltu.....tečie pomali/ale fakt je že je to kamoš:D:D:D Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 tak kdyz jsou domaci zasoby vychazi to levne, bohuzel my co to musime kupovat cena vychazi cca stejne jako usit Citovat
JaninaS Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 P 806 2,1 1999 digi klima Ahoj všichni,mám problém - nečitelné čísla na klimě,je nutné měnit panel s digi displejem - nebo je na to nějaký fígl(žárovka apod.) A pak bych potřeboval radu - ví někdo kdo šije nebo dodává v okolí ostravy návlek na řadící páku Všem předem velký dík Urcite zarovicka ale v nejhorsim pripade ho mam cely v aute k vymotovavi Citovat
Patiky Odesláno 14. leden 2016 Odesláno 14. leden 2016 Zdravim. Nechtel jsem zacinat dalsi tema i kdyz mam jiny problem s digiklimou. Po nastartovani jde do skratu -praskne 10A pojistka v panelu pod volantem. Tudiz netopi, nefouka,... nefunguje. Zkousel jsem postupne odpojovat kompresor, ventilatory, rele za relem, ale stale stejny vysledek. Az kdyz jsem odpojil jeden ze dvou zasuvek v ovladacim panelu, tak pojistka neprasknula ale netopi, panel nesviti, ovladani neovlada, jen se ventilatory toci na plne otacky. Nesetkal jste se stim nekdy? Nevite nekdo kde alespon hledat pricinu? Autoelektrikari se to hledat nechtelo. Diky. Citovat
Péťa Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 Nemůžeš si na vyzkoušení vypůjčit jiný panel? Tím by jsi zjistil, jestli je zkrat v panelu nebo v kabeláži. Ale předpokládám, že v panelu, jinak by ta pojistka lítala i při odpojeném konektoru. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 rozebrat a podivat se jestli tam neco nekde neni preruseny Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 jj - jen sem nevedel jak to "spravne" napsat Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 ani ne ono napriklad znicena cesticka se muze dotykat nekde jindeznicena soucastka - je prerusena ale je ve skratu - napriklad kondenzatormam fotku rozebraneho panelu ale bohuzel jen zepredu a tam zadne soucastky nejsou tak neporadim co je zespod Péťa ohodnotil 1 Citovat
Patiky Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 Panel jsem mel rozdelany, ale nikde ani stopa po nejakem problemu. Zadny vypoukli kondik, zadny roztaveny mista na plosnem spoji,... dokonce na prvni pohled nevapadaly ani poskozene kabely. Panel na vypujceni bohuzel nemam. :-( Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 bohuzel ses daleko no - bych ti i pomohl Citovat
Patiky Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 Cetl jsem uz dost problemu s klimatizacemi. Nemohl by bit treba problem i se spinaci skrinkou? Dekuji vsem za snahu ;-) Citovat
P607Olda Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 Pro zkoušení si pořiď pojistku přemostěnou žárovkou. Můžeš taky přijet do Zábřeha, tel. 583 411 572, je tam šikovný elektrikář, opraví to. Anebo to rozeber v dílně na stole, připoj tam 12 V ze zdroje a koukni, zda a proč jde do zkratu. Podrobně to nemá cenu popisovat, buď to zvládneš, nebo ne. Citovat
Patiky Odesláno 16. leden 2016 Odesláno 16. leden 2016 Dekuji. Ted zrovna marodim a az se uzdravim budu vse resit. Ted jsem spis schanel informace co a jak, popr. kde hledat problem. Jeste jednou vsem diky ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.