Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

závada klimatizace


uživatel

Recommended Posts

Původně zaslal: uživatel

U 7 měsíců starého (mladého?) P307 přestala fungovat automatická klimatizace. Kompresor sepne ale ozývá se pouze jakési syčení (bez chladného vzduchu). Nemáte někdo zkušenosti kde může být problém? Dík.

Bud odesel plyn..nekudy proste, nebo kompresor - gufero ci testneni nekde, prisava to vzduch, kompresuje vzduch, ten ve vyparniku syci vsecko se tvari OK, dokonce i tlak tam je, ale na vzduch to bohuzel nechladi :bojim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Psal , že mu sepne, přepokládám , že tím myslel ostré cvaknutí po zapnutí klimy, buď na Auto nebo z Eco tlačítkem A/C. Nevěřím, že za okolní teploty 20-30 stupňu to honí vzduch. Chladivo tam bude, ale asi málo, na hranici sepnutí presostatu, nebo mu nejdou vrtule.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ver nebo never, ja mam zrejme spatne gufero v kompresoru...jeden den to natlacime plynem, tlak OK, chladi OK, a druhy den kdyz to pustim tlak OK, chladiva je tam zrejme malo, ale nechladi to vubec a jen to syci ve vyparniku, tak mi bylo sdeleno, ze to je malym mnozstvim chladiva a zaroven to muze tim, ze je tam malo chladiva na saci strane vytvaret podtlak a muze to pak trebas i prisavat vzduch pokud je neco spatneho na te saci strane konpresoru...vic nevim, kazdopadne je to pry zavada kompresoru no, protoze pipak nikde nic neodhalil, ale kdyz jsme dali pipak k elektrospojce a otocili rukou kompresor tak to zaclo pipat, prestalo a jak jsme otocili znova, tak zase zaclo, cili to je nekde nejake gufero na ten hlavni hrideli....vic nevim..to je muj pripad.

Pokud mu to pri sepnuti klimy syci, kazdopadne se jedna o unik chladiciho plynu...ale kdyz je to v zaruce, bych to neresil a zavez jim to na opravu

[upravil dne 8/9/05 rimmer]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...