Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Občas potřebuju velký ořechy co jsou až na velky gole (3/4) typicky na matky co drží ložiska kol na nápravách. Takže se to stejně povoluje ještě s nasazenou metrovou tyčí.

Goly 3/4 obecně jsou drahý, teď je jedna v akci :

http://www.uni-max.cz/gola-sada-3-4/d/

šel bych do ní, ale trochu se bojím kvality. Na druhou stranu neživím se jako automechanik, čili využití jednou za čas.

Co si o tom myslíte?

Odesláno

Vyprodáno :D

Jinak přesně tu mám, jediný problém s ní byl, že se mi dva ořechy ztratily... což není vina té sady ;) Na matice náboje kol na osobáku dimenzované až až. Jinak na přední 35, co na pažoutech bývá, stačí i redukce 1/2\"-3/4\" a jeden ořech, tu 35 ta 1/2\" s kvalitním trhákem ještě unese. Nebo možná i někdo dělá 35 či 36 ořech přímo na 1/2...

Odesláno

spíš dvoumetrovou trubkou... Nevěřil bych tomu. Sada na takovou \"houpačku\" stojí přes desítku, takže toto (i když nerad) nechávám na servisu...

Odesláno

Dokup si redukci a ořechy,ted jsem kupoval kovanou 41,je fakt,že to je ranec,ale tu nezničíš.

Když vidím tuhle ráčnu v sadách,tak je beru obloukem.

Guest Scratch
Odesláno

tak to ani nevim, jaky mam doma poklad, na dratu mi v garazi visi obrovske orechy, a ja je chtel vyhodit :D

Guest Scratch
Odesláno

ja se tam ted nedostanu, ael az to trosku na jare zase vyklidim a odhazim coupe, tak se ti mrknu :D

kdyz tam budou dve, jsou tvoje :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...