Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mám doma starej dvouhmoťák z 2,0 HDI 80kw a přicházím pro mně s neznámou otázkou, vykupuje se to někde nebo to mám hodit do šrotu?

díky

kokosák

Odesláno

No, taky mám jeden, a taky řeším, jestli by to šlo nějak odprodat. Zkuste http://www.setrvacniky.eu/ dělají údajně \"renovaci\", regeneraci dvouhmoťáků, tak jedině si ho nechat \"zregenerovat\", t.j. spravit. Ještě jsem jim nepsal, ale mám to v plánu, a pak podle ceny opravy se to pokusit s menším ziskem odprodat...otázka jestli by to někdo vzal, když nový už defakto nejsou tak drahý...

Odesláno

aj poliaci robia repas, kdesi asi na youtube je video, alebo len obrazky na najakej polskej stranke ... ale samotne diely ako pruziny atd na repas som samostatne nikde nevidel (mozno z ciny)

Odesláno

Dával som v Pl repasovať z Toyoty RAV.4. Funguje dobre záruka tuším 2r. Zvyčajne takéto firmy v Pl vykupujú staré diely , môžem to zistiť .:papa

Odesláno

Takže teď máš jednohmot místo 2? taky o tom přemýšlím..jak se ti stím jezdí. Jinak jednohmotu se spojkou můžu mít za cca 5 plus práce...

EDIT: Cena 5 byla asi špatně pochopena

[upravil dne 8/1/14 19:52 od Moral3z]

Odesláno

jj...to by mě taky zajímalo:D

Moral3z: jinak jezdí se s tím dobře...já mám Valeo...sice všude píšou, a i v servise mi říkali, že to bude nepatrně hlučnější, ale já nic nepozoruju...připadá mi to, jako by byl zvuk stejnej, jako když tam byla dvouhmota - a hlavně jednohmota vydrží navěky :aut

[upravil dne 9/1/14 15:08 od hardhouse.trip]

Odesláno

Tak ohladom vykupu a repasu dvojhmoty. Cena za repas na RHZ od 240 do max 290 eur plus postovne tam aj spat. Zaruka rok bez obmedzenia km. Repas zahrna oprava dvojhmoty , nova lamela a oprava pritlacneho taniera. Stare dvojhmoty vykupuju za 50 az 100 zl (12 - 24 eur). Co prakticky nema zmysel vzhladom na cenu postovneho. Malo by to zmysel ak by sa poslielalo viac zotrvakov a repasoval by sa iba jeden vtedy by sa cena vykupu odratala z ceny opravy.:papa

Odesláno

Hm. Komplet nový 4-dílný set spojky LUK i s dvouhmotovým setrvákem je aktuálně sehnatelný za cca 9 tis, takže ten repas nemá moc smysl. To možná kdyby stál polovinu... Výkup by byl zajímavý, kdyby to tam někdo vzal při cestě, jinak je holt asi hodím do sběru.

Odesláno
Tak tomu věřím, kor když máš ještě o 21kw víc než já. Co vibrace na volnoběh?

Cena za spojku je zřejmě dezinformace. Měl to být LUK

Však už jsem to psal o příspěvek výš -

\"já nic nepozoruju...připadá mi to, jako by byl zvuk stejnej, jako když tam byla dvouhmota - a hlavně jednohmota vydrží navěky\"

Odesláno

Neví někdo, kdo je skutečným výrobcem jednohmotového kompletu Starline, jen tak pro zajímavost? Kdyby to bylo jako u některých altíků Valeo... :D

[upravil dne 1/9/14 17:33 od oddie]

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Tak ohladom vykupu a repasu dvojhmoty. Cena za repas na RHZ od 240 do max 290 eur plus postovne tam aj spat. Zaruka rok bez obmedzenia km. Repas zahrna oprava dvojhmoty , nova lamela a oprava pritlacneho taniera. Stare dvojhmoty vykupuju za 50 az 100 zl (12 - 24 eur). Co prakticky nema zmysel vzhladom na cenu postovneho. Malo by to zmysel ak by sa poslielalo viac zotrvakov a repasoval by sa iba jeden vtedy by sa cena vykupu odratala z ceny opravy.:papa

A nebo jim to zavýst osobně a spojit to s nákupama na pšonskejch tržnicích :D

Odesláno

Repase za 290 Euro je legrační, mě stála nová kompletní sada na RHZ i se setrvákem o 700,- více... a to je 3 roky, dneska bych jí pravděpodobně sehnal líp. A jak se dělá oprava přítlačnýho talíře to si teda představit nedovedu. Unavený lamely přítlačáku nikdo neopraví... Ano dovedu si představit opravu samotného setrvačníku, ale musí to dávat cenový smysl a to výrazně (třeba za polovinu ceny nového)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...