Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

nastaveni rozvodu 2,016v rfv prerov,olomouc okoli,pomuze nekdo nebo provede za mensi uplatu?

Recommended Posts

Odesláno

cao chlapy jste nekdo z okoli prerova,olomouce a dokazete na jistotu nastavit rozvody na me 406ce 2,0 16v typ rfv,duvod je,ze mne auto blbne,menil jsem remenici a dival jsem se na rozvodak a je uplne volnej,snim i trosku pohnu bez pootoceni vacek a kliky, sundam jej pomale rucne z kladek,mlati o plastovej kryt,atd,tak jestli to nekdo umite a byl by jste ochoten za nejakej rozumnej peniz to dotahnout nebo prenastavit?popripade bych dal new remen aspon.nebo nejaky znamy,co by to udelal tez levneji nez servis?klidne i dojedu nekam do dilny,garaze atd,ja muzu zajistit obyc garaz na auto,nejake naradi mam,jenze by se to delalo na zemi,neni tam zvedak,je to obycejna garaz.

diky za pomoc.

Odesláno

mno takze nic moc...prave se mne to nechce davat do servisu,kde jsem to mnel,to jsem psal v jinych prispevcich,a kdyz jsem se nekde ptal,tak rikaly bud cely nebo nic,a nechci zatim davat komplet rozvody,bo nevim jak je na tom hlava,protoze nevim,jestli se pootocila 1 vacka,kdyz se motor obcas pri startu trosku kousne..porad na volnobeh hapruje a nad tri tis se mu nechce,ale kdyz jej vytocim,1,2,3omezovac trosku jede,ale zvuk jak starej traktor....prijedu klidne i trosku dal,jen nekdo kdo to umi,ale ne do prahy atd,to je z ruky a baba mne nepusti,ze bych prijel za tri dny(spojeni s nejakym vyletem):super

Odesláno
já jezdím do servisu v Němčicích, je to necelých 10 km od Přerova a ceny má slušné :papa

mas na nej cislo? a da se snima mluvit?ne jak jsem byl nekde a rekli nech to tu,my se na to podivame a pak zavolme...a nebyli schopni rici anik predbezne cenu za praci...

Odesláno
mno takze nic moc...prave se mne to nechce davat do servisu,kde jsem to mnel,to jsem psal v jinych prispevcich,a kdyz jsem se nekde ptal,tak rikaly bud cely nebo nic,a nechci zatim davat komplet rozvody,bo nevim jak je na tom hlava,protoze nevim,jestli se pootocila 1 vacka,kdyz se motor obcas pri startu trosku kousne..porad na volnobeh hapruje a nad tri tis se mu nechce,ale kdyz jej vytocim,1,2,3omezovac trosku jede,ale zvuk jak starej traktor....prijedu klidne i trosku dal,jen nekdo kdo to umi,ale ne do prahy atd,to je z ruky a baba mne nepusti,ze bych prijel za tri dny(spojeni s nejakym vyletem):super

myslíš, že toto odstraní napnutí řemenu? zdá se mi, že od toho moc očekáváš :myslim

Odesláno

tak pouze nasponovani rozvodaku nechci,chi tam vymenit napinaci kladku a nastavit rozvody a casovani....pak se uvidi.

ale nejspise to pujde do servisu v olomouci,ale chtej 450kc na hodku

Odesláno

kluci,nereknete mne,jak se aretuji ty vacky na tech rozvodech a ta klika bez te remenice,je ze zvrakovaneho vozu,tak nevim,jestli ji pouzit,pokud by bylo treba foto?co k tomu potrebuji,ze bych to skusil sam doma...dikec

jen mam obyc naradi,zadne pripravky na to:fnuk

zvladnu to?trosku temu rozumim,ale ne moooc:bojim

Odesláno

Někde si stáhni knížku jak na to? Na tvůj vůz. V knize o 206ce to je celkem hezky napsané. Podle toho se to dá udělat. Pokud to máš ale kompletně rozhašené, je potřeba si to vše dát na značky. HÚ..atd.. To v knize asi nebude, na to je potřeba buď kniha odborná, nebo zkušenost.

Odesláno

ahoj, kdy se do toho chceš pouštět? Mám někde docela podrobný návody na demontáž/montáž motorů PSA, tak by tam třeba mohl být i 2,0 16V. Jen se k tomu dostanu až kolem 18.1.

Odesláno

ahoj, kdy se do toho chceš pouštět? Mám někde docela podrobný návody na demontáž/montáž motorů PSA, tak by tam třeba mohl být i 2,0 16V. Jen se k tomu dostanu až kolem 18.1.

Odesláno

tak uvidim jak to klapne,chtel bych to co nejdriv,bud ted o vikendu nebo pak po nedeli...jeden mne rikal,ze ma plan jak je udelat,dela v servisu,a ze by mne stahl navod co pouzivaji oni.rikal,ze prej se aretuji vacky nejakymi koliky a ze na klice je nejaky plech a v ozubenem kolecku by mela byt dirka na nejaky tez kolicek(cep),ze ta remenice tam nemusi byt..chi se zeptat,jak jste nekdo delal rozvody,ma pravdu s tou remenici(na drazkovy remen),a tim postupem,zatim nemam planek,ale mel by byt behem 3dni.nebo odkaz,foto kde uvidim,jak a co rozdelat,at nerozdelavam nekde neco zbytecne,diky moc

skusim to nejspise sam,nikde nikdo...

jinak dnes jsem jej protahl a jel 180,tak by nemusel bejt potkanej:D

jeste jsem se chtel zeptat,daji se nekde sehnta na pujceni ty pripravky?diky

[upravil dne 7/1/14 14:17 od maylo22]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...