Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prasklé čelní sklo, kde opravit ? Ostrava a okolí

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím

dnes jsem objevil prasklinu na čelním skle..

Máte nějaké zkušenosti se servisy v Ostravě a okolí ?

Sklo mám pojištěné do 10 tkč.

Díky za rady

Odesláno

Zkušenost se váže přesné označení auta? :potlesk

Před necelým měsícem jsem řešil výměnu čelního skla.

Osobně bych se velkým obloukem vyhnul AutoskloPoruba pro jejich neskutečnou vyčuranost a cenu.

AMS-autosklo práci odvedli, časově na 1*, ale dokázal bych si představit i kvalitnější práci.

Doporučuji Autosklo TS na cihelní ulici :super.

Odesláno

Jak souvisí typ auta se zkušeností? No kupodivu dost zásadně. Majitel píše, že má pojištěno na 10 tis., ale nepíše jaké auto. Proč na tom záleží? No kupdovu proto, že na každé auto stojí sklo jinak. Sklo dneska vymění v prakticky každém servisu, ale opravdu chce majitel levné sklo? nevím jakou mají zkušenost ostatní, ale ono sakra záleží na tom od jakého výrobce to sklo je. Pak se strašně diví, že mají sklo za pár měsíců prasklé znovu. A ještě jedna poznámka - je opravu velmi nepříjemné přijít k autu po výměně a zjistit, že zatmavení je výrazně nižší než bylo třeba origo. To se hodně blbě reklamuje když sklo sice zelené je, ale \"tak nějak míň\". O problémech s demontáží lišt, senzory stěračů a pod. ani nemluvím. A mimochodem při prodeji vypadá líp origo sklo než levná náhražka.

... tím chci říct, že pokud peníze vycházejí tak ideální je autorizák, nebo někdo kdo používá kvalitní skla renomovaných výrobců.

Odesláno

koblih ma pravdu.. ked nove sklo tak take ako tam ma ist nech to nieje len lacna napodobenina.. ja som menil niekedy sklo na 406 a radsej som si zaplatil riadne atermicke ako tam malo ist.. a stalo to za to.. urcite by som pri skle nesetril.. a nalepi to uz skoro kazdy dobry servis.. u nas mam odskusanych dvoch ludi ktori to robia fakt super... :papa

Odesláno

koblih69: Když jsem obvolával servisy na výměnu, tak se mě snad pokaždé ptali co tam mám a co tam chci. Jak výrobce tak typ. Orientačně jsem vzal cenu skla z AK bez 20% se slevou na P-C. Autorizák je asi nejlepší volba, když kačky vycházeji o tom žádná :super.

barenst: to bude asi Autosklo TS.

Odesláno

No lidi díky za rady!!!

Chtěl bych se zeptat, proč se vyhnout tomu autosklu Poruba ? jejich reklamu slyším každej den v helaxu :D

No vzpoměl jsem si na jeden servis ATautosklo.cz

Že se o nic nestarám, do pojisteni se vlezu urcite a nic nedoplácím..

Byl jste tam už někdo ?:aut

Odesláno

AutoskloPoruba - návrhy jak s výměnou vyčurat, když nemám pojištění = podvod a omrdávka na nevinného (pojistný podvod....). To se mi opravdu nelíbilo a už jsem o nich tedy dál ani neuvažoval :roker.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...