Miloo Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Zdravím dnes jsem objevil prasklinu na čelním skle.. Máte nějaké zkušenosti se servisy v Ostravě a okolí ? Sklo mám pojištěné do 10 tkč. Díky za rady Citovat
Laďa Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Však v podpisu má napsaný Peugeot. To Ti k odpovědi nestačí?:D Citovat
dzavel Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Zkušenost se váže přesné označení auta? Před necelým měsícem jsem řešil výměnu čelního skla. Osobně bych se velkým obloukem vyhnul AutoskloPoruba pro jejich neskutečnou vyčuranost a cenu. AMS-autosklo práci odvedli, časově na 1*, ale dokázal bych si představit i kvalitnější práci. Doporučuji Autosklo TS na cihelní ulici . Citovat
Surmi Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 já bych doporučil ms-steel v havířově klucí jsou šikovní a vstřícní. Citovat
koblih69 Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Jak souvisí typ auta se zkušeností? No kupodivu dost zásadně. Majitel píše, že má pojištěno na 10 tis., ale nepíše jaké auto. Proč na tom záleží? No kupdovu proto, že na každé auto stojí sklo jinak. Sklo dneska vymění v prakticky každém servisu, ale opravdu chce majitel levné sklo? nevím jakou mají zkušenost ostatní, ale ono sakra záleží na tom od jakého výrobce to sklo je. Pak se strašně diví, že mají sklo za pár měsíců prasklé znovu. A ještě jedna poznámka - je opravu velmi nepříjemné přijít k autu po výměně a zjistit, že zatmavení je výrazně nižší než bylo třeba origo. To se hodně blbě reklamuje když sklo sice zelené je, ale \"tak nějak míň\". O problémech s demontáží lišt, senzory stěračů a pod. ani nemluvím. A mimochodem při prodeji vypadá líp origo sklo než levná náhražka. ... tím chci říct, že pokud peníze vycházejí tak ideální je autorizák, nebo někdo kdo používá kvalitní skla renomovaných výrobců. Citovat
banan1987 Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 koblih ma pravdu.. ked nove sklo tak take ako tam ma ist nech to nieje len lacna napodobenina.. ja som menil niekedy sklo na 406 a radsej som si zaplatil riadne atermicke ako tam malo ist.. a stalo to za to.. urcite by som pri skle nesetril.. a nalepi to uz skoro kazdy dobry servis.. u nas mam odskusanych dvoch ludi ktori to robia fakt super... Citovat
barenst Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 ja jezdim do autoskla co je nazacatku marianskohorske x cihelni , docela dobry pristum Citovat
dzavel Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 koblih69: Když jsem obvolával servisy na výměnu, tak se mě snad pokaždé ptali co tam mám a co tam chci. Jak výrobce tak typ. Orientačně jsem vzal cenu skla z AK bez 20% se slevou na P-C. Autorizák je asi nejlepší volba, když kačky vycházeji o tom žádná . barenst: to bude asi Autosklo TS. Citovat
Miloo Odesláno 5. leden 2014 Autor Odesláno 5. leden 2014 No lidi díky za rady!!! Chtěl bych se zeptat, proč se vyhnout tomu autosklu Poruba ? jejich reklamu slyším každej den v helaxu No vzpoměl jsem si na jeden servis ATautosklo.cz Že se o nic nestarám, do pojisteni se vlezu urcite a nic nedoplácím.. Byl jste tam už někdo ? Citovat
dzavel Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 AutoskloPoruba - návrhy jak s výměnou vyčurat, když nemám pojištění = podvod a omrdávka na nevinného (pojistný podvod....). To se mi opravdu nelíbilo a už jsem o nich tedy dál ani neuvažoval . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.