Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Před tím jsem 3d videl ale doma je tv krátce. Nevím jestli to není problém přímo v dvd mam pochyby v jeho kvalite. Znáte to pohádky v 3d za 200kč asi nebudou to pravé ořechové:)

Odesláno

No ale TV má 3D konverzi z 2D tam to vidiš? Ono v DVD přehravači problem nebude, a pokud je obraz rozmazaný tak se přehrává správně, buď ti nefungujou brýle, nebo je to jiný formát 3D a tim to nefunguje a jako poslední by bylo možné že prostě např unavou prostě 3D momentalně nevidiš, ale spiš myslim že to bude něco ohledně toho jiného formátu

Pokud by to bylo pro papírové brýle tak by to snad poznal, je to modročervený

[upravil dne 3/1/14 19:41 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Prehrávač DVD a 3D? Asi myslíš prehrávanie 3D avi/mkv súboru z prehrávača z USB alebo HDD? Keď ho pustíš a TV máš v normálnom režime mal by si vidieť dva rovnaké obrazy vedľa seba alebo nad sebou. Je to tak? Následne na TV navolíš aký režim to má byť (nad pod sebou alebo vedľa seba).

Odesláno

Tím přehrávačem máš na mysli CO? DVD nebo BR?

Já jsem si udělal radost o minulých vánocích LG 3D Cinema - funguje na jedničku. Problém je v tom, že není 3D jako 3D.

To co poslal AnotherOne, je správně - takto se zobrazuje 3D film pokud je spuštěn v režimu 2D

Vyzkoušej (otestuj) běžný TV program v režimu pseudo 3D. Bez brýlí by měl být mírně rozmazaný, s brýlemi nabízí jakoby trochu prostorovou hloubku (žádný zázrak) ale pro ověření funkce postačí.

Na klasické DVD ani dvouvrstvé se 3D film prostě nevejde pokud není nějak \"ořezaný\"

Co mi spolehlivě funguje jsou soubory na externím USB HDD (s flash jsou problémy) ve formátu .mkv - korekní 3D film nedostaneš pod 15 GB. jen pro příklad: Avatar 17 GB, Thor 21GB, Já robot 20 GB....

To co popisuješ vypadá na tzv. papírové brýle (modrá/červená) používané v kinech, na TV nepoužitelné. Taky jsem si takových pár stáhnul než jsem přišel na to, že to prostě nejde použít.

P.S. pokud máš satelit, tak prolez kanály (teď to nemůžu hledat), ale nalezl jsem dva, které vysílají v 3D režimu trvale - na odzkoušení ideální.

[upravil dne 3/1/14 21:40 od FrantaCV]

Odesláno

No jak říkal FrantaCV... Stahni si něco na flashku nebo HDD a budeš spokojenej. :) Mame taky Samsunga jen minulej rok typ.. A jsme s nim spokojeny zobrazení 3D si myslim, je na docela dobré urovni :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...