jarasidak13 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Zdravím od vánoc vlastním tento model. http://3d-televize.heureka.cz/samsung-ue40f6400/ problém je v tom že po spuštení 3d filmu a zprovoznení 3d brýlí je stále obraz rozmazaný. Musí být i prehrávač dvd 3d? Jinak už nevím v čem je problém. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 A před tím jsi 3D viděl?? Nebo to máš nové Citovat
jarasidak13 Odesláno 3. leden 2014 Autor Odesláno 3. leden 2014 Před tím jsem 3d videl ale doma je tv krátce. Nevím jestli to není problém přímo v dvd mam pochyby v jeho kvalite. Znáte to pohádky v 3d za 200kč asi nebudou to pravé ořechové Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 No ale to bude klasické 3D pro \"papírový\" brýle ne? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 No ale TV má 3D konverzi z 2D tam to vidiš? Ono v DVD přehravači problem nebude, a pokud je obraz rozmazaný tak se přehrává správně, buď ti nefungujou brýle, nebo je to jiný formát 3D a tim to nefunguje a jako poslední by bylo možné že prostě např unavou prostě 3D momentalně nevidiš, ale spiš myslim že to bude něco ohledně toho jiného formátu Pokud by to bylo pro papírové brýle tak by to snad poznal, je to modročervený [upravil dne 3/1/14 19:41 od Radek Hurvajz] Citovat
AnotherOne Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Prehrávač DVD a 3D? Asi myslíš prehrávanie 3D avi/mkv súboru z prehrávača z USB alebo HDD? Keď ho pustíš a TV máš v normálnom režime mal by si vidieť dva rovnaké obrazy vedľa seba alebo nad sebou. Je to tak? Následne na TV navolíš aký režim to má byť (nad pod sebou alebo vedľa seba). Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Vypadá ten vobraz takhle nebo je rozdělený na 2 Citovat
jarasidak13 Odesláno 3. leden 2014 Autor Odesláno 3. leden 2014 je pravda že k dvd byly papírové brýle:) Tak to bude asi tím. Hold budu muset nekde sehnat normální film a skusit to. Jak poznám že se jedná o kvalitní 3d film? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Vedle sebe nebo nad sebou je IMAX formát, to snad v TV ani není. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Ale kdeže, všetky pravé 3d filmy sú zložené z dvoch obrazov jedného pre Ľ a druhého pre P oko do jedného snímku sú zložené nad alebo vedľa seba. Citovat
jarasidak13 Odesláno 3. leden 2014 Autor Odesláno 3. leden 2014 Pro koblih69 ano ten obraz je uplne stejný. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Pravý 3d film keď pustíš na TV v normálnom režime bude takto alebo takto Citovat
FrantaCV Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Tím přehrávačem máš na mysli CO? DVD nebo BR? Já jsem si udělal radost o minulých vánocích LG 3D Cinema - funguje na jedničku. Problém je v tom, že není 3D jako 3D. To co poslal AnotherOne, je správně - takto se zobrazuje 3D film pokud je spuštěn v režimu 2D Vyzkoušej (otestuj) běžný TV program v režimu pseudo 3D. Bez brýlí by měl být mírně rozmazaný, s brýlemi nabízí jakoby trochu prostorovou hloubku (žádný zázrak) ale pro ověření funkce postačí. Na klasické DVD ani dvouvrstvé se 3D film prostě nevejde pokud není nějak \"ořezaný\" Co mi spolehlivě funguje jsou soubory na externím USB HDD (s flash jsou problémy) ve formátu .mkv - korekní 3D film nedostaneš pod 15 GB. jen pro příklad: Avatar 17 GB, Thor 21GB, Já robot 20 GB.... To co popisuješ vypadá na tzv. papírové brýle (modrá/červená) používané v kinech, na TV nepoužitelné. Taky jsem si takových pár stáhnul než jsem přišel na to, že to prostě nejde použít. P.S. pokud máš satelit, tak prolez kanály (teď to nemůžu hledat), ale nalezl jsem dva, které vysílají v 3D režimu trvale - na odzkoušení ideální. [upravil dne 3/1/14 21:40 od FrantaCV] Citovat
jarasidak13 Odesláno 4. leden 2014 Autor Odesláno 4. leden 2014 Pro frantacv. Satelit nemám,ale nejak se s tím popasuji. Citovat
Feelly Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 No jak říkal FrantaCV... Stahni si něco na flashku nebo HDD a budeš spokojenej. Mame taky Samsunga jen minulej rok typ.. A jsme s nim spokojeny zobrazení 3D si myslim, je na docela dobré urovni Citovat
barenst Odesláno 6. leden 2014 Odesláno 6. leden 2014 ja mam problem ze moje tv neumi 3d prehravat z netu , ale jinak je to fajn za rok jsem videl tri 3d filmy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.