Krt€K Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Dobrý nápad, měl by být z Nové Vsi, ovšem kontaktní údaje zde zanechané jsou nepravdivé.. Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Tak to je v pytli... Podle čísla mobilu,co jsi od něj bral za jakou cenu? Citovat
mxmen Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 taky jsem si jednou na aukru naběhnul poslal peníze za zboží který mi nedošlo,tel číslo přestalo být dostupný. Po asi půl roce co už jsem se s tím smířil za mnou přijela policie že se jedná o podvodníka který má na kontě cca 60tis od důvěřivců. Při pátrání se zjistilo že podvodník si založil účty na pána co ztratil doklady. Případ odložen pachatel neznámý. Jinak i zde na klubu se najdou vykukové Citovat
Krt€K Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Měl jsem od něj dostat el. část spínačky a zásuvku zapalovače za 960,- Nejde mi o prachy, přišel jsem už o víc, jde mi o to, aby takovejhle zmr. neběhal jen tak venku bez starostí. Citovat
oddie Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Ty jo, 960 za el. část spínačky a zásuvku zapalovače, to ti to klidně prodám taky Citovat
Krt€K Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Jo, taky mi to přijde úžasně vtipný.. měl ses ozvat, když jsem to sháněl. Citovat
oddie Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Sám jsi psal, že už ji nechceš, když jsem ti ji nabízel - viz Tvoje chyba... Citovat
Krt€K Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Jestli to nebude tím, že už jsem měl sehnanou.. Citovat
oddie Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 V tom případě už tuplem nechápu ten výkřik o tom, jak je úžasně vtipný, že jsem se měl ozvat, když už jsi ji měl sehnanou, nechtěl jsi ji a přímo jsi napsal do fóra, že už ji nechceš. Citovat
Krt€K Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 A já moc nechápu, že to cpeš sem, kde jde o úplně něco jinýho.. Citovat
Stifler Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 To sice ano, ale podle mě se dopustil podvodu.. To, že se dopustil podvodu nic nemění na tom, že musí způsobit škodu nikoliv nepatrnou, takže jde stále o přestupek, jak správně píše Charlie1. Jedině že by to byl \"recidivista\" a měl toho víc po republice a slučovalo by se to ke společnému řízení, jinak to asi moc smysl mít nebude... Já spíš myslel, že jako příslušník využiješ své vlastní \"kontakty a možnosti\" k jeho vypátrání, než to jen oznámit kolegům. [upravil dne 8.1.2014 07:44 od Stifler] Citovat
Krt€K Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 Jakožto příslušníka by mě to mohlo stát místo, takže ne. Citovat
Stifler Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 Jo, to je mi jasné. Jen jsem očekával, že když se tu psalo, že všechny informace hlásit k tobě, tak že to tak nějak dopadne... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 Je to tak, příjde ti něco jiného Je aj neni ... Pri dobierke máš kompletnú návratku s adresou a menom, komu peniaze z dobierky pôjdu. V lepšom prípade máš tak meno a adresu onoho človeka, v horšom aspon udaje toho, kto peniaze fyzicky na pošte prebral ... Pri platbe predom na účet nemáš ani meno a ani adresu ... V lepšom prípade patrí číslo účtu práve páchatelovi, v horšom to je na nejakého bezdáka a nenajde sa uz nič ... Citovat
oddie Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 Vůbec u dobírky nemusíš mít adresu a jméno, kam peníze půjdou. Můžeš mít klidně zase jen účet a jméno falešné. Citovat
Lihous Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 Jeden cas bylo / neni to ma zkusenost / ze pokud na poste otevru dobirku a nebude tam co ma sepisou protokol a ja to oznamim na policii tak snad meli moznost tyto penize do prosetreni zadrzet proti vyplate odesilateli?? Ale zda to je ci neni realne nevim. Citovat
Stifler Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 Lihous: ano, možnost pozdržení peněz na poště platí stále, ale jen po omezenou dobu od převzetí zásilky (ideálně ještě týž den realizovat pozdržení), jinak peníze odcházejí a jsou nenávratně pryč. Citovat
Milan+ Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 Tak já mám asi na lidi štěstí,zatím jsem s kymkoliv udělal obchod bez problémů a myslím,že i jiní se mnou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.