Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

taky jsem si jednou na aukru naběhnul poslal peníze za zboží který mi nedošlo,tel číslo přestalo být dostupný. Po asi půl roce co už jsem se s tím smířil za mnou přijela policie že se jedná o podvodníka který má na kontě cca 60tis od důvěřivců. Při pátrání se zjistilo že podvodník si založil účty na pána co ztratil doklady. Případ odložen pachatel neznámý.

Jinak i zde na klubu se najdou vykukové

Odesláno

Měl jsem od něj dostat el. část spínačky a zásuvku zapalovače za 960,- Nejde mi o prachy, přišel jsem už o víc, jde mi o to, aby takovejhle zmr. neběhal jen tak venku bez starostí.

Odesláno

V tom případě už tuplem nechápu ten výkřik o tom, jak je úžasně vtipný, že jsem se měl ozvat, když už jsi ji měl sehnanou, nechtěl jsi ji a přímo jsi napsal do fóra, že už ji nechceš.

Odesláno
To sice ano, ale podle mě se dopustil podvodu..

To, že se dopustil podvodu nic nemění na tom, že musí způsobit škodu nikoliv nepatrnou, takže jde stále o přestupek, jak správně píše Charlie1. Jedině že by to byl \"recidivista\" a měl toho víc po republice a slučovalo by se to ke společnému řízení, jinak to asi moc smysl mít nebude... ;) Já spíš myslel, že jako příslušník využiješ své vlastní \"kontakty a možnosti\" k jeho vypátrání, než to jen oznámit kolegům. :myslim:D

[upravil dne 8.1.2014 07:44 od Stifler]

Odesláno
Je to tak, příjde ti něco jiného ;)

Je aj neni ...

Pri dobierke máš kompletnú návratku s adresou a menom, komu peniaze z dobierky pôjdu.

V lepšom prípade máš tak meno a adresu onoho človeka, v horšom aspon udaje toho, kto peniaze fyzicky na pošte prebral ...

Pri platbe predom na účet nemáš ani meno a ani adresu ... V lepšom prípade patrí číslo účtu práve páchatelovi, v horšom to je na nejakého bezdáka a nenajde sa uz nič ...

Odesláno

Jeden cas bylo / neni to ma zkusenost / ze pokud na poste otevru dobirku a nebude tam co ma sepisou protokol a ja to oznamim na policii tak snad meli moznost tyto penize do prosetreni zadrzet proti vyplate odesilateli??

Ale zda to je ci neni realne nevim.

Odesláno

Lihous: ano, možnost pozdržení peněz na poště platí stále, ale jen po omezenou dobu od převzetí zásilky (ideálně ještě týž den realizovat pozdržení), jinak peníze odcházejí a jsou nenávratně pryč. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...