yago152 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Zdravim chcel by som sa opytat aky je rozdiel v odpruzenych remeniciach ked jedna ma take tri vystupky a druha je hladka? A co sa moze stat ked sa zamenia? Pretoze som ju objednal podla kodu a prisla mi hladka namiesto tej s tymi vystupkami a kedze zajtra auto surne potrebujem asi na 600KM trasu tak som ju tam namontoval len sa toho teraz obavam. Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 No spíš je to tak, že ta \"hladká\" bude neodpružená. Máš nějaký typ? nebo foto? Citovat
yago152 Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 foto som nasiel na nete kedze sa mi nechce ist lahnut pod auto. Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 foto som nasiel na nete kedze sa mi nechce ist lahnut pod auto. Tahle je myslím v pořádku. Citovat
yago152 Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 Aky je potom rozdiel medzi jednou alebo druhou? Ci je to len na vyrobcovi? Citovat
yago152 Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 Potom by to malo byt OK. Vdaka. Prajem pekny den. Citovat
ineverexist Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Mel bych dotaz jestli mužů, mám na autě taky tu se třemi výstupky. Jak poznán ze je spatna ? Na teto bez výstupků se udělá cara křídou a je poznat když se pootoci, ale na te s výstupky je jako taková nahá z který jdou výstupky a není tam místo něco někam kreslit Citovat
ineverexist Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 no a neni to spis tak ze kdyz bude utrzena, tak nebudou ty vystupky se stredu otvoru ale treba na jedne strane, za kterou to pres ty vystupky potahne kdyz se utrhne na gume? Citovat
Bugi Odesláno 4. červen 2017 Odesláno 4. červen 2017 Ahojte. Nechcem zakladat novu temu. Nedostal som sa este pod auto aby som urobil ciaru fixou na remenicu ale co moze byt toto za zvuk? Odpruzena remenica na klukovke alebo nieco ine? Pri konci videa pekne pocut ze to ide akoby z vonkajsich rozvodov. Mam tiez tu s vystupkami. Ale nie su tie vystupky v strede. Alebo este ma napadla volnobezka alternatora. Video na: Citovat
jirka307 Odesláno 4. červen 2017 Odesláno 4. červen 2017 Měnil jsem rodičům ani jsem nemusel použít fixu Citovat
Bugi Odesláno 4. červen 2017 Odesláno 4. červen 2017 Dufam ze to bude ta remenica a nic horsieho. Jirka307 to myslis tie zubky ake su zodrate? Aj ta drazka vyzera ze je vydrata? A aku znacku by ste odporucili? Kolko sa tak pohybuje cena tej remenice? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.