Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Protože třeba 1.8 žere míň než ta 1.6 ... to není o tom jeslti benzín nebo nafta, ale že tenhle motor prostě žere víc než je zdrávo. Já třeba jezdil v Vectrou Combi 1,6 16V a žrala 6,5 litru a to měla natočeno tak 300 tis... to s tímhle motorem prostě nejde.

[upravil dne 2/1/14 20:00 od koblih69]

Odesláno

Sorry, kdybych kupoval SW, budu to kupovat s tím, že se budou vozit i lidi vzadu .. no a myslím, že ovládání zadních oken od řidiče se hodí .. :) Tempomat a parkovačky se dají dodělat, ale jsou to další investice. Stejně jako dokupovat druhou sadu kol atd. Ale tak každý asi od auta čekáme něco malinko jiného a to je v pořádku :)

Odesláno

Dobrý večer, tak jsem to auto koupil a mám 7 dní na výměnu v případě nějaké skryté vady. Zatím jede dobře, doufám , že se nic neobjeví a že budu moc se na Vás když tak obrátit s radami.

Odesláno

No tak vítej mezi námi :D Využij tu dobu na to auto pořádně potrápit. Hlavně vyzkoušej všechny možné funkce včetně klimatizace a pod. Chce to lehkou nohu, dá se s tím jezdit i slušně, ale musíš se krotit.

Odesláno

Mě je to jedno, ty tuny příspěvků \"o ničem\" jsou tvoje vizitka. Klidně můžeš zase napsat, že mě pozoruješ a že jsem pěkně nafoukanej :D:D:D

[upravil dne 3/1/14 21:59 od koblih69]

Odesláno

Tak pocit z dnešní projížďky auto trošku tuší než jsem měl předtím asi začalo lehce hučet ložisko předního kola a při otočení klíče jde kontrolka teploty na 120 a zase se vrátí zpátky průměrná spotřeba ukazuje 8L předchozí auto 13,5L po Praze tak že mírné zlepšení:D

Odesláno

Nech ho proklepnout přímo v Peugeotu. To je jistota. Vyčtou ti i chyby v počítači. Kolega měl C4 přesně s tímto motorem. Měl jí v plné výbavě a jezdil za 6,5l. Vyměň svíčky olej a všechny filtry. Nech si vyčistit škrtící klapku a uvidíš že spotřeba klesne.

Odesláno

Mám servisní knížku poslední garanční prohlídka byla v červnu 2013 ve stejném servisu, kde bylo auto kupované. Zítra se zajdu zeptat co je na tom autě uděláno jestli mě to řeknou

Odesláno

tak tě vítám mezi náma třistasedmičkama:)

at slouží bez větších investic a hodně štastných km bez nehod,a můžeš sem šoupnout taky nějaký fotečky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...