Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Teď mi ale řekni....co si myslíš ,že na vrakáči koupíš....??? Nevíš jak je to starý,jak dlouho to bude hřát......do toho bych fakt nešel....:myslim:myslim

Kup vyhřívací potah a připoj to k sedačce a máš pokoj....

Odesláno

Uz ked ste pri tych sedackach...... Od kupi auta, mi nefunguje vyhrev obidvoch sedaciek. Ale uz ked to riesite tak by som si aj aspon jednu opravil :D

Sedacka vodica: Normalne ohrev zapnem tlacitkom, aj sa rozsvieti ta mala oranzova kontrolka ze ohrev je zapnuty ale nehreje, pravdepodobne prerusena decka. Na tuto sedacku kaslem.

Sedacka spolujazdca: Zapnem ohrev sedacky tlacitkom a nerozsvieti sa ani ta mala oranzova kontrolka. Ja viem, vasa rada premeraj ju :P

Lenze potrebujem poradit, ktory konektor je pre ohrev sedacky? a ide do neho stale prud? alebo co ine este skontrolovat tam dole? Radsej si dam poradit tu a az tak pojdem pod nu dole :roker

Guest servisman
Odesláno

Občas pomůže vyfotit konektory a poradíme jak je třeba. Nejsem si jist jak je to propojený protože je vyhřívaná dečka dole i opěradlo,zda vedou kabely přívodní samostatně od vypínače nevím,ale podle mne pokud nejde jedna dečka mohla by fungovat druhá tedy v opěradle. třeba pomůže obr.

[upravil dne 31/12/13 20:37 od servisman]

post-10650-14109634789271_thumb.jpg

Odesláno

No ved to, preto sa do toho este nepustam. Potrebujem zistit vsetko okolo toho.. Vyfotim ten sedak zo spodu a potom spravime rozbor ze co je co, nerad by som aktivoval airbag :D

Odesláno

No tak dnes som sa pozrel pod sedacky a zistil som ze vodicovu sedacku uz niekto opravoval. Boli inak poprerabane kable, ale ked som zapol vyhrev sedacky tak kontrolka oranzova zasvietila. Takze bude prerusena asi decka, na tuto sedacku uz kaslem.

Sedacka spolujazdca zo spodu vyzerala neporusena, len nesiel zapnut vyhrev. Tak som zistil ze chyba rele vyhrevu. Prehodil som ho z druhej sedacky. Vyhrev sedacky uz isiel zapnut, zasvietila aj ta mala oranzova kontrolka, ale sedacka nehriala :(

Rele bude asi dobre, pretoze ak tam nebolo neslo zapnut vyhrev a ked som ho tam dal tak sa vyhrev rozsvietil. Oplati sa mi este premerat konektor? Pretoze usudzujem ze keby nemal prud tak ani podsvietenie tlacitka sa nezapne.. A este jedna vec, ak sa prerusi decka pod zadkom, automaticky prestane vyhrievat aj chrbat? alebo je to prepojene rozdielne. Dakujem :papa

Odesláno

Vzhledem k ceně MAD potahů, se mi jeví to zakoupení na vrakáči určitě lepší :) Je sice pravda, že není jistota jak dlouho to bude fungovat, ale aspoň něco...ty prdosedy kazej vnitřek auta:roll

Odesláno

nechla jsem si poslat vzorník a podle toho co sem vybral tak je konečná cena 4-4,2 tis. což za potahy které vypadají jako origo sedačky není tak strašné. Sedačku na vrakáči moc kupvat smysl nemá, když seženeš stejný vzor tak stajně buď fungovat nebude nebo brzy přestane. Jediným řešením je v tom případě nový sedák z Pežo.

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Zdravim, shanim radu kozene sedacky a nefunkcni vyhrivani na rele jde staly napeti pin 3 i pin4 kde je napeti pri behu motoru.

Nejde ani jedna sedacka a najeto 100tis..

Obvody sem vsude nameril..

Nemate nekdo schema?

Nebo jak overim funkcnost toho microspinace v sedackach. Na dvou zlutych kabel je napajeni coz bych chapal ze by to melo byt funkcni vyhrivani ale neni a do operaku nic nejde to sem meril jen u ridice. Kdyby nekdo mel radu nebo schema budu vdecny diky.

Odesláno

Tak mám asi podobný problém, tlačítka výhřevu svítí, po stlačení se rozsvítí i ta kontrolní tečka u piktogramu, ale sedadla nehřejí - ani jedno. A ještě nedávno to fungovalo v pohodě. Rád bych slyšel, že tam bude jen nějaký šotek, poverglovat s tím či oním a bude hotovo, ale to bych byl asi dost naivní :( Že ale bez příčiny a nestandardního projevu najednou nehřejou obě sedačky?! :myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Celkově je to tak, že jediné kleknutí na sedačku kolenem zničí vyhřívání.

Lze přehodit molitan i s potahem z pravého na levou stranu. Takže koupit spolujezdcovo z vrakáče (500 až 1000 za hezké sedadlo). Jsou tam nějaké otvory na opačné straně, takže vyříznout a ty staré zamaskovat - to jsem vyzkoušel. Zda je vývod vyhřívání na stejné straně, to netuším.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Rubi: rozpoj konektor a měř, zda je okruh v sedačce a v opěradle. Případně se snaž najít jehlou, kudy vede vyhřívání a kde je přerušené. Rozpárat sedačku a znovu zašít je sice drbačka, ale co se dá dělat.

Je fakt, že ideální na to je mít rezervní z vrakáče - jak píšu, zřejmě by stačila spolujezdcova a k vyhřívání prodloužit přívod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...