Pinďa Odesláno 4. září 2005 Odesláno 4. září 2005 Dobrej nápad, ale závisí kdy a kde?????:myslim:myslim Citovat
Jirkap Odesláno 5. září 2005 Autor Odesláno 5. září 2005 Bylo by to asi u Vysokého Mýta viz odkaz http://www.autodromvmyto.cz/ Ale zatím je vás pořád málo hlavně tam jsou i motokáry Citovat
Bohouš Odesláno 5. září 2005 Odesláno 5. září 2005 No já bych se samozřejmě také zůčastnil. Vysoké Mýto bude zřejmě lepší i když je to pro Pražáky dál než Sosnová. Ale zase závod na okruhu v Sosnové by byl hustej masakr - kór na té hliněné části :D:D:aut:papa Citovat
Marlin Odesláno 6. září 2005 Odesláno 6. září 2005 A ja sem pro Sosnovou, mam to \"hned\" u baraku (12km) Citovat
Tazman Odesláno 6. září 2005 Odesláno 6. září 2005 Jo jo, rádi se zůčasníme, tu filii bych chtěl znova zkusit. Ta v Plzni byla super. Citovat
voštík Odesláno 10. září 2005 Odesláno 10. září 2005 Kua kua (dneska moje oblibene souslovi ) To je naprosto sqjelej napadik. Uz se tu o tom mluvilo asi 2x ne.li vickrat, ale vzdycky to upadlo v zapomeni, ale mam dojem, ze pokud se do toho Jirka vlozi a nas bude dost (kolik vlastne by bylo potreba, aby to bylo pro sponzora zajimave?) tak si myslim, ze to vyjde Ja jsem kazdopadne uplne pro a pro a pro!!! A jeste jednou pro nebo radeji 405x16 PRO! BTW: vitam Doda do rodiny postizenych syndromem T16 :papa:papa Citovat
Dave_k Odesláno 11. září 2005 Odesláno 11. září 2005 Původně zaslal: Jirkap Bylo by to asi u Vysokého Mýta viz odkaz http://www.autodromvmyto.cz/ Ale zatím je vás pořád málo hlavně tam jsou i motokáry Tak tady nahoď formou ankety a uvidíš kolik lidí se chytne. Citovat
DjBoom Odesláno 11. září 2005 Odesláno 11. září 2005 Původně zaslal: Jirkap Tohle není o ceně jestli to dopadne, tak to bude zdarma nebo max do 200kč na celý den Tohle je o tom, že součástí bude i škola smyku a motokáry. Není to jen o ježdění na okruhu… pokud to někdo takhle chápe, tak to tak není Něco takovýho tady rozhodně chybělo. Se mnou můžeš počítat na 100% jak s účastí tak třebas i s pomocí Citovat
Jirkap Odesláno 19. září 2005 Autor Odesláno 19. září 2005 Původně zaslal: voštík Kua kua (dneska moje oblibene souslovi ) To je naprosto sqjelej napadik. Uz se tu o tom mluvilo asi 2x ne.li vickrat, ale vzdycky to upadlo v zapomeni, ale mam dojem, ze pokud se do toho Jirka vlozi a nas bude dost (kolik vlastne by bylo potreba, aby to bylo pro sponzora zajimave?) tak si myslim, ze to vyjde Ja jsem kazdopadne uplne pro a pro a pro!!! A jeste jednou pro nebo radeji 405x16 PRO! BTW: vitam Doda do rodiny postizenych syndromem T16 :papa:papa No chtělo by to tak kolem 50 lidí, aby to stálo za to hlavně by to bylo na celý den, takže bych v tom neviděl problém… ale jak říkám čím více lidí tím lépe Citovat
oddie Odesláno 19. září 2005 Odesláno 19. září 2005 To si zas budu muset koupit nějaké GTIčko, abych tam s čím jet, nebo co? Citovat
Jirkap Odesláno 19. září 2005 Autor Odesláno 19. září 2005 Původně zaslal: oddie To si zas budu muset koupit nějaké GTIčko, abych tam s čím jet, nebo co? Ale kdepak to nemusíš mužeš vyzkoušet motokáru Citovat
Vertex Odesláno 19. září 2005 Odesláno 19. září 2005 Rád se zúčastním, jen to nesmí být moc daleko. Vysoké Mýto je ideální Citovat
oddie Odesláno 19. září 2005 Odesláno 19. září 2005 No třebas se zase naskytne nějaká šlupka na dojetí, do té doby i když už jsem se zařek, že tyhle starý auta už kupovat nebudu... Citovat
Medvěd Odesláno 19. září 2005 Odesláno 19. září 2005 Původně zaslal: Vertex Rád se zúčastním, jen to nesmí být moc daleko. Vysoké Mýto je ideální Jestliže pro Tebe z Chomoutova Vysoké Mýto není daleko pak se ptám: co je pro Tebe už daleko (je - li to ještě uvnitř naší i pro mě malé republiky, nebo zda se jedná jž o zahraničí) a současně si přeju, aby lidí s takovým pohledem na věc bylo víc Citovat
Vertex Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 Neřekl jsem to přesně, Mýto ještě jde, dál už bych nejel, Sosnová je už moc. Autodrom je taky v Mostě, zkusím zjistit ceny za pronájem Citovat
Guest Ludweek Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 zni to velmi zajimave...do toho bych sel urcite to dejte na hlavni stranu P-C jako anketu..tady je to celkem ztraceny Citovat
Bohouš Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 Původně zaslal: Ludweek zni to velmi zajimave...do toho bych sel urcite to dejte na hlavni stranu P-C jako anketu..tady je to celkem ztraceny jj anketa, a? zjistíme zda se najde těch Jirkou navrhovaných 50 lidí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.