Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No já bych se samozřejmě také zůčastnil.

Vysoké Mýto bude zřejmě lepší i když je to pro Pražáky dál než Sosnová.

Ale zase závod na okruhu v Sosnové by byl hustej masakr - kór na té hliněné části :D:D:D:aut:papa

Odesláno

Kua kua (dneska moje oblibene souslovi :) ) To je naprosto sqjelej napadik. Uz se tu o tom mluvilo asi 2x ne.li vickrat, ale vzdycky to upadlo v zapomeni, ale mam dojem, ze pokud se do toho Jirka vlozi a nas bude dost (kolik vlastne by bylo potreba, aby to bylo pro sponzora zajimave?) tak si myslim, ze to vyjde :)

Ja jsem kazdopadne uplne pro a pro a pro!!! A jeste jednou pro nebo radeji 405x16 PRO! :D:roker

BTW: vitam Doda do rodiny postizenych syndromem T16 :papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

Tohle není o ceně jestli to dopadne, tak to bude zdarma nebo max do 200kč na celý den :)

Tohle je o tom, že součástí bude i škola smyku a motokáry.

Není to jen o ježdění na okruhu… pokud to někdo takhle chápe, tak to tak není :)

Něco takovýho tady rozhodně chybělo.

Se mnou můžeš počítat na 100% jak s účastí tak třebas i s pomocí

Odesláno
Původně zaslal: voštík

Kua kua (dneska moje oblibene souslovi :) ) To je naprosto sqjelej napadik. Uz se tu o tom mluvilo asi 2x ne.li vickrat, ale vzdycky to upadlo v zapomeni, ale mam dojem, ze pokud se do toho Jirka vlozi a nas bude dost (kolik vlastne by bylo potreba, aby to bylo pro sponzora zajimave?) tak si myslim, ze to vyjde :)

Ja jsem kazdopadne uplne pro a pro a pro!!! A jeste jednou pro nebo radeji 405x16 PRO! :D:roker

BTW: vitam Doda do rodiny postizenych syndromem T16 :papa:papa:papa

No chtělo by to tak kolem 50 lidí, aby to stálo za to :) hlavně by to bylo na celý den, takže bych v tom neviděl problém… ale jak říkám čím více lidí tím lépe :)

Odesláno
Původně zaslal: oddie

To si zas budu muset koupit nějaké GTIčko, abych tam s čím jet, nebo co? :)

Ale kdepak to nemusíš :) mužeš vyzkoušet motokáru :):super

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Rád se zúčastním, jen to nesmí být moc daleko. Vysoké Mýto je ideální

Jestliže pro Tebe z Chomoutova Vysoké Mýto není daleko pak se ptám:

co je pro Tebe už daleko (je - li to ještě uvnitř naší i pro mě malé republiky, nebo zda se jedná jž o zahraničí)

a současně si přeju, aby lidí s takovým pohledem na věc bylo víc

Odesláno

zni to velmi zajimave...do toho bych sel :super urcite to dejte na hlavni stranu P-C jako anketu..tady je to celkem ztraceny :roker

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

zni to velmi zajimave...do toho bych sel :super urcite to dejte na hlavni stranu P-C jako anketu..tady je to celkem ztraceny :roker

jj anketa, a? zjistíme zda se najde těch Jirkou navrhovaných 50 lidí :myslim:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...