Jump to content

Sraz na okruhu - autodromu?

Jirkap
 Share

Recommended Posts

Pánové a dámy,

mám v plánu společně s rádiem a ještě zatím dalším nepotvrzeným partnerem udělat příští rok sraz na nějakém okruhu (zatím ještě není určeno). – možnost je u Vysokého Mýta, Sosnová atd.

Tato záležitost je, ale docela dost finančně nákladná a proto bych se chtěl zeptat vás kolik by se této akce zúčastnilo, abych věděl jestli to má vůbec cenu dělat. Pro 10 lidí (nebo aut) to rozhodně nemá cenu dělat :)

Prosím, dejte mi zde vědět kolik by vás chtělo na tento sraz dorazit a jaké okruhy znáte a co doporučujete nebo ne.

Ještě tento rok bych musel okruh zamluvit na některý volný termín.

Čas je zhruba do konce října, ale čím dříve tím lépe ;)

Děkuji všem

[upravil dne 3/9/05 Jirkap]

[upravil dne 14/9/2006 Jirkap]

Původně zaslal: John

Já jsem každopádně pro, ale uvidíme co na to řeknou ostatní členové..co si pamatuju tak podobný nápad tu byl už jednou myslím. :myslim

Jsem taky pro. :super

Mluvilo se o Vysokým mýtě. Akorát nebyly finance. Teď při placeným členství by to neměl bejt zase až tak velkej problém. Co se mluvilo tak okruh na den stojí asi 30 000,-. Je to i s lidma co se o to staraj a je tam možnost i motokár. :papa

Původně zaslal: Dave_k

Původně zaslal: John

Já jsem každopádně pro, ale uvidíme co na to řeknou ostatní členové..co si pamatuju tak podobný nápad tu byl už jednou myslím. :myslim

Jsem taky pro. :super

Mluvilo se o Vysokým mýtě. Akorát nebyly finance. Teď při placeným členství by to neměl bejt zase až tak velkej problém. Co se mluvilo tak okruh na den stojí asi 30 000,-. Je to i s lidma co se o to staraj a je tam možnost i motokár. :papa

Přesně tak, ale tohle by bylo udělané asi formou \"sponzorského daru\" a dobré spolupráce :)

Jen potřebuji zjistit kolik lidí přijde :) bez ohledu na cenu :aut

Když se podívám na seznam přihlášených na sraz v Kostelci, tak by to mohlo být víc. Ale mnoho si to rozmyslí kvůli ceně. Přeci jen, když se některým zdá být mnoho zaplatit 300,-- za členství v klubu (protože mu to prý nic nepřináší, což je blbost - už tato diskuse má větší hodnotu než 300,-- ročně), tak dát několik stovek za okruh, kde se jednou projede...

Za sebe: Já se nezúčastním, ne kvůli financím, ale protože mě to nic neříká. Auto mám kvůli přepravě z bodu A do bodu B.

Původně zaslal: Peta

Když se podívám na seznam přihlášených na sraz v Kostelci, tak by to mohlo být víc. Ale mnoho si to rozmyslí kvůli ceně. Přeci jen, když se některým zdá být mnoho zaplatit 300,-- za členství v klubu (protože mu to prý nic nepřináší, což je blbost - už tato diskuse má větší hodnotu než 300,-- ročně), tak dát několik stovek za okruh, kde se jednou projede...

Za sebe: Já se nezúčastním, ne kvůli financím, ale protože mě to nic neříká. Auto mám kvůli přepravě z bodu A do bodu B.

Tohle není o ceně jestli to dopadne, tak to bude zdarma nebo max do 200kč na celý den :)

Tohle je o tom, že součástí bude i škola smyku a motokáry.

Není to jen o ježdění na okruhu… pokud to někdo takhle chápe, tak to tak není :)

Původně zaslal: Jirkap

Původně zaslal: Dave_k

Myslím že se určitě přihlásí spousta lidí.

Můj skromnej odhad 20-30.

To zase není moc na to, že máme přes 2tis členů :)))

no, aspon trochu aktivnich je sotva polovina... ale myslim, ze na takovou akci bych zvladnul nalakat jeste nejakeho toho noveho clena :papa

jsem pro,:super:super:super:super:super:super

ještě mě napadá jestli by nějácí závodníci neměli zájem zapůjčit svá auta za nějakej peníz na místě, nebo tak něco,napadlo mě to, protože muj lvíček papa naftu a to na okruh nejni zrovna ono.

bylo by něco takovyho možny??:myslim:aut:myslim:aut:myslim

Původně zaslal: Chip

ještě mě napadá jestli by nějácí závodníci neměli zájem zapůjčit svá auta za nějakej peníz na místě, nebo tak něco,napadlo mě to, protože muj lvíček papa naftu a to na okruh nejni zrovna ono.

GTIcka, pritulky a pivo zasadne nepujcuji :aut

Guest minimaxa
Původně zaslal: Vvitty

Původně zaslal: Chip

GTIcka, pritulky a pivo zasadne nepujcuji :aut

on měl na mysli skutečný závodní vůz, ne jeho civilní mimino :D:D:aut:papa