Jirkap Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Pánové a dámy, mám v plánu společně s rádiem a ještě zatím dalším nepotvrzeným partnerem udělat příští rok sraz na nějakém okruhu (zatím ještě není určeno). – možnost je u Vysokého Mýta, Sosnová atd. Tato záležitost je, ale docela dost finančně nákladná a proto bych se chtěl zeptat vás kolik by se této akce zúčastnilo, abych věděl jestli to má vůbec cenu dělat. Pro 10 lidí (nebo aut) to rozhodně nemá cenu dělat Prosím, dejte mi zde vědět kolik by vás chtělo na tento sraz dorazit a jaké okruhy znáte a co doporučujete nebo ne. Ještě tento rok bych musel okruh zamluvit na některý volný termín. Čas je zhruba do konce října, ale čím dříve tím lépe Děkuji všem [upravil dne 3/9/05 Jirkap] [upravil dne 14/9/2006 Jirkap] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Já jsem každopádně pro, ale uvidíme co na to řeknou ostatní členové..co si pamatuju tak podobný nápad tu byl už jednou myslím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Původně zaslal: John Já jsem každopádně pro, ale uvidíme co na to řeknou ostatní členové..co si pamatuju tak podobný nápad tu byl už jednou myslím. Jsem taky pro. Mluvilo se o Vysokým mýtě. Akorát nebyly finance. Teď při placeným členství by to neměl bejt zase až tak velkej problém. Co se mluvilo tak okruh na den stojí asi 30 000,-. Je to i s lidma co se o to staraj a je tam možnost i motokár. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted September 3, 2005 Author Share Posted September 3, 2005 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: John Já jsem každopádně pro, ale uvidíme co na to řeknou ostatní členové..co si pamatuju tak podobný nápad tu byl už jednou myslím. Jsem taky pro. Mluvilo se o Vysokým mýtě. Akorát nebyly finance. Teď při placeným členství by to neměl bejt zase až tak velkej problém. Co se mluvilo tak okruh na den stojí asi 30 000,-. Je to i s lidma co se o to staraj a je tam možnost i motokár. Přesně tak, ale tohle by bylo udělané asi formou \"sponzorského daru\" a dobré spolupráce Jen potřebuji zjistit kolik lidí přijde bez ohledu na cenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Myslím že se určitě přihlásí spousta lidí. Můj skromnej odhad 20-30. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted September 3, 2005 Author Share Posted September 3, 2005 Původně zaslal: Dave_k Myslím že se určitě přihlásí spousta lidí. Můj skromnej odhad 20-30. To zase není moc na to, že máme přes 2tis členů )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Nechtěl jsem to přehánět. Samozřejmě čím víc tím líp. :aut:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Když se podívám na seznam přihlášených na sraz v Kostelci, tak by to mohlo být víc. Ale mnoho si to rozmyslí kvůli ceně. Přeci jen, když se některým zdá být mnoho zaplatit 300,-- za členství v klubu (protože mu to prý nic nepřináší, což je blbost - už tato diskuse má větší hodnotu než 300,-- ročně), tak dát několik stovek za okruh, kde se jednou projede... Za sebe: Já se nezúčastním, ne kvůli financím, ale protože mě to nic neříká. Auto mám kvůli přepravě z bodu A do bodu B. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted September 3, 2005 Author Share Posted September 3, 2005 Původně zaslal: Peta Když se podívám na seznam přihlášených na sraz v Kostelci, tak by to mohlo být víc. Ale mnoho si to rozmyslí kvůli ceně. Přeci jen, když se některým zdá být mnoho zaplatit 300,-- za členství v klubu (protože mu to prý nic nepřináší, což je blbost - už tato diskuse má větší hodnotu než 300,-- ročně), tak dát několik stovek za okruh, kde se jednou projede... Za sebe: Já se nezúčastním, ne kvůli financím, ale protože mě to nic neříká. Auto mám kvůli přepravě z bodu A do bodu B. Tohle není o ceně jestli to dopadne, tak to bude zdarma nebo max do 200kč na celý den Tohle je o tom, že součástí bude i škola smyku a motokáry. Není to jen o ježdění na okruhu… pokud to někdo takhle chápe, tak to tak není Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 OK. Skolu smyku doporucuji vsem. Ve firme jsem ji prodelal nekolikrat a to skvely zazitek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 urcite dorazim uz minule jsem litoval, ze jsem nestihnul sraz s klouzanim na folii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Původně zaslal: Jirkap Původně zaslal: Dave_k Myslím že se určitě přihlásí spousta lidí. Můj skromnej odhad 20-30. To zase není moc na to, že máme přes 2tis členů )) no, aspon trochu aktivnich je sotva polovina... ale myslim, ze na takovou akci bych zvladnul nalakat jeste nejakeho toho noveho clena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 já bych byl taky pro, zvláš? kdyby to bylo včetně sponzorované školy smyku... jen když to nebude třeba až někde v Mostě... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trundik Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Jsem pro:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chip Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 jsem pro,:super:super:super:super:super ještě mě napadá jestli by nějácí závodníci neměli zájem zapůjčit svá auta za nějakej peníz na místě, nebo tak něco,napadlo mě to, protože muj lvíček papa naftu a to na okruh nejni zrovna ono. bylo by něco takovyho možny??:myslim:aut:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 beru fšema 10ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Já jsem taky pro. V Brně se dá pronajmout okruh každou středu mezi 19,30 a 20,00 za 300,- a rád bych tam zašel. Zatím se ale se svým autíčkem sžívám, tak to nechám asi až na úplný konec sezóny. Ale na celý den pronajatý okruh se vším všudy je něco jinýho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Původně zaslal: Chip jsem pro,:super:super:super:super:super ještě mě napadá jestli by nějácí závodníci neměli zájem zapůjčit svá auta za nějakej peníz na místě, nebo tak něco,napadlo mě to, protože muj lvíček papa naftu a to na okruh nejni zrovna ono. bylo by něco takovyho možny??:myslim:aut:myslim GTIcka, pritulky a pivo zasadne nepujcuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Chip jsem pro,:super:super:super:super:super ještě mě napadá jestli by nějácí závodníci neměli zájem zapůjčit svá auta za nějakej peníz na místě, nebo tak něco,napadlo mě to, protože muj lvíček papa naftu a to na okruh nejni zrovna ono. bylo by něco takovyho možny??:myslim:aut:myslim GTIcka, pritulky a pivo zasadne nepujcuji on měl na mysli skutečný závodní vůz, ne jeho civilní mimino :D:aut:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chip Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 jj přesně tak, ja bych rád oskusil skutečný zavodni(ne jen sprotovní), ale nevim jestli je něco takovyho možny(za rozumny peníz) nemáte s tím někdo zkušenosti?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts