hardhouse.trip Odesláno 9. září 2014 Odesláno 9. září 2014 Já používám nejvíc aDosbox, androidovou verzi klasickýho dosboxu. Stáhnu si normálně složky DOSáckejch her z kompu a pařím Teenagenta, Kyrandii, Wolfa, Doma...jen nevím jak to správně nastavit. Často se mi to sekne a DOSbox se ukončí Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. září 2014 Odesláno 29. září 2014 Celkem zajimavý pěkný budík, stopky, odpočet a hodiny, včetně widgetu. Hladal jsem budík který umí zesilující melodii a našel toto - Timely: https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.bitspin.timely Zadarmo, v češtině, super design, prostě povedená Appka Citovat
MotoMoto Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 Chuťovka pro fajnšmekry a zároveň vypisuji soutěž o něco dobrého k pití. Potřebuji něco na androidu aby to fungovalo jako na klasických mobilech tedy zesilující zvonění. Já vím dá se to udělat že si vytvořím zvonění které bude mít zesilující zvuk, ale já mám pro spousty lidí charakteristické vyzvánění. Třeba pro ředitele fotbalového svazu Zelená je tráva a podobně, ale vždy to začne řvát naplno a nikde jsem nenašel aby jako dřív u Nokia se dalo dát zesilující profil. Nevíte někdo? Citovat
enikybeniky Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 Co tohle? https://play.google.com/store/apps/details?id=org.apelikecoder.increasingring&hl=cs Citovat
MotoMoto Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 kliky bé, to vypadá dobře, jdu to testnout a já to hledal už několik let. Citovat
enikybeniky Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 kliky bé Nech toho. Ve WoTku mi takhle napíše každej druhej Čech. Sám jsem nezkoušel, tak uvidíš, co je to za zázrak. Citovat
MotoMoto Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 Tak není to dokonalé, ale splní to svůj účel, takže děkuji. A až se uvidíme tak tě zvu. Citovat
enikybeniky Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 Neřeš, na srazy se vůbec nedostávám. Stálo mě to minutu na Googlu a 5 minut na Play. Citovat
MotoMoto Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 No vyzkoušeno a hodně nasadí hlasitě hned. Ta Nokia to měla že napřed ticho, pak vibrace a pak zesilující zvuk. Tady se rozjede tak na 30% a pak za chvíli skočí na plnou. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 Možná složitější řešení ale jisté, ve zvukovým editoru s skladby upravit tak aby se postupně zesilovali Citovat
Gabriel 307 Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 chystám se na obnovu SGSII je něco na zálohu všech aplikací? Samsung Kies to neumí . . . udělal jsem si screeny obrazovek co tam mám abych věděl co tam nainstalovat ale kdyby bylo něco tak . . . Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 Pokud maš zaškrtnuto zalohovat do učtu Google tak se ti to tam natahá samo zpět Citovat
MotoMoto Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 všechno se nenatahá, ale nepřijdeš o to máš to spojené s google účtem. Ale nastavení a zástupce na ploše si musíš udělat ručně. Citovat
MotoMoto Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 Tak ještě jsem našel tohle Tak tohle super, nastaveny vibrace a pak zesilování. Sice skokově, ale paráda. Díky ještě jednou. Citovat
Péťa Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 chystám se na obnovu SGSII je něco na zálohu všech aplikací? Samsung Kies to neumí . . . udělal jsem si screeny obrazovek co tam mám abych věděl co tam nainstalovat ale kdyby bylo něco tak . . . Root a pak Titanium Backup (placený) - zazálohuje Ti i data aplikací. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 jo kdybych to uměl root-nout a co tam narvat aby fo vše fungovalo . . . Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 všechno se nenatahá, ale nepřijdeš o to máš to spojené s google účtem. Ale nastavení a zástupce na ploše si musíš udělat ručně. No jo, ja si neuvědomil že použivam Go Launcher kterej se natahne zpět i se zastupci na plochách, s Touch Wiz se to bohužel nevrátí Citovat
hardhouse.trip Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 (upraveno) jo kdybych to uměl root-nout a co tam narvat aby fo vše fungovalo . . . http://www.svetandroida.cz/kingo-android-root-201408 Já používám jedině Titanium Backup...zazálohuju vše,,, Upraveno 30. září 2014 uživatelem hardhouse.trip Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.