Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já používám nejvíc aDosbox, androidovou verzi klasickýho dosboxu. Stáhnu si normálně složky DOSáckejch her z kompu a pařím Teenagenta, Kyrandii, Wolfa, Doma...jen nevím jak to správně nastavit. Často se mi to sekne a DOSbox se ukončí

• O 3 týdny později...
Odesláno

Chuťovka pro fajnšmekry a zároveň vypisuji soutěž o něco dobrého k pití.

Potřebuji něco na androidu aby to fungovalo jako na klasických mobilech tedy zesilující zvonění. Já vím dá se to udělat že si vytvořím zvonění které bude mít zesilující zvuk, ale já mám pro spousty lidí charakteristické vyzvánění. Třeba pro ředitele fotbalového svazu Zelená je tráva a podobně, ale vždy to začne řvát naplno a nikde jsem nenašel aby jako dřív u Nokia se dalo dát zesilující profil.

Nevíte někdo?

Odesláno

Tak není to dokonalé, ale splní to svůj účel, takže děkuji. A až se uvidíme tak tě zvu.

Odesláno

No vyzkoušeno a hodně nasadí hlasitě hned. Ta Nokia to měla že napřed ticho, pak vibrace a pak zesilující zvuk. Tady se rozjede tak na 30% a pak za chvíli skočí na plnou.

Odesláno

chystám se na obnovu SGSII je něco na zálohu všech aplikací? Samsung Kies to neumí . . . udělal jsem si screeny obrazovek co tam mám abych věděl co tam nainstalovat ale kdyby bylo něco tak . . . :super

Odesláno

všechno se nenatahá, ale nepřijdeš o to máš to spojené s google účtem. Ale nastavení a zástupce na ploše si musíš udělat ručně.

Odesláno

Tak ještě jsem našel tohle

Tak tohle super, nastaveny vibrace a pak zesilování. Sice skokově, ale paráda. Díky ještě jednou.

Odesláno

chystám se na obnovu SGSII je něco na zálohu všech aplikací? Samsung Kies to neumí . . . udělal jsem si screeny obrazovek co tam mám abych věděl co tam nainstalovat ale kdyby bylo něco tak . . . :super

Root a pak Titanium Backup (placený) - zazálohuje Ti i data aplikací.

Odesláno

všechno se nenatahá, ale nepřijdeš o to máš to spojené s google účtem. Ale nastavení a zástupce na ploše si musíš udělat ručně.

No jo, ja si neuvědomil že použivam Go Launcher kterej se natahne zpět i se zastupci na plochách, s Touch Wiz se to bohužel nevrátí

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...