Parc Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 prosiim poradte niekto ... dnes som vymenil rd4 za rt3, vsetko co je zapojene funguje, do nastavenia radia v bsi ani nicom inom som zatial nijako nesahal, navonok vsetko funguje (okrem jednej chybovej hlasky ked sa zapne radio bez nastartovaneho motoru), nemam zatial pripojene ziadne anteny (pretoze nemam diverznu jednotku a tiez nemam gps a gsm anteny.. to som nedomyslel ked som kupoval to radio ... ) kedze tmavnuci display mi ale liezol na nervy viac nez mi bude chybat radio prehodil som to aj bez anten s tym ze anteny doriesim priebezne... a zatial budem pocuvat cd... aaale asi som to nedomyslel pretoze akonahle zapnem ci uz radio alebo aj cd v repro sa ozyva pravidelne pipanie... co to vlastne znamena? Da sa to nejako vypnut? je to pre to ze radio nema antenu? alebo tym ze to nieje prihlasene ku konkretnemu autu? vopred dik [upravil dne 28.12.13 19:43 od Parc] Citovat
ChouLu Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 Musíš spárovat radio s autem... přes origo diagnostiku peugeot zadat VIN do rádia... Citovat
Parc Odesláno 22. prosinec 2013 Autor Odesláno 22. prosinec 2013 Cina interface mam ak by to bolo cez nu bezpecne vies mi pls poradit kde by som to nasiel? Videl som tam len instalaciu radia ale tam mi to ponukalo len rd4 co toto nieje dikes Citovat
bart.lbc Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Měl bys to najít v Telematice to je RT3 [upravil dne 22/12/13 18:27 od bart.lbc] Citovat
Parc Odesláno 24. prosinec 2013 Autor Odesláno 24. prosinec 2013 diiik ano nasiel som, vin zadane, radio ide... teda kedze nema antenu tak nejde ale uz aspon nepipa a mozem pustit cd prosimta este jedna otazka, preco hlasi ako neznamy pc? treba to este niekde inde prihlasit? druha vec tiez nasiel som tam par funkcii ktore sa daju zapnut/vypnut v menu telematiky ale menu ako take sa mi nezmenilo, co som spravil blbo? (napriklad moznost zobrazovania vzdialenosti od prekazky pri cuvani a pod,.. tiez som nasiel volbu miltifunkcny display \"zavada komunikacie\" predpokladam ze to je mysleny ten povodny maly display ktory bol v aute a treba ho niekde \"odregistrovat\" ? Dik za rady. Citovat
Přema Odesláno 24. prosinec 2013 Odesláno 24. prosinec 2013 to je tak kdyz nekdo neco dela a nema o tom šajnu.... hlavne ze mas rt3..... Citovat
Parc Odesláno 24. prosinec 2013 Autor Odesláno 24. prosinec 2013 Prema: prave pre to, ze tomu co a ako je presne vramci sw toho auta velmi nerozumiem, pytam sa. Podaril by si? dik... Citovat
Parc Odesláno 24. prosinec 2013 Autor Odesláno 24. prosinec 2013 takze multifunkcny display odhlaseny, ten cuvaci asistent na ktory som bol mierne zvedavy aktivovany a funkcny, uz chapem tu logiku ktora tam bola pouzita,.. na jednej strane treba povedat data posielaj, na druhej data zobraz... rovnako cd menic ktory nemam vypnuty, takze uz mi to hlasi chybu len koli gps antene ktoru samozrejme nemam, rd4 tiez odhlasene, telematika (radio+navi) nastavene ako pritomne, co ale stale nechapem je to, ako pocitac \"rozpoznat\" teda aby mi to nehlasilo neznamy pc v diag i ked zda sa, ze vsetko aspon navonok funguje ok zatial Citovat
Parc Odesláno 24. prosinec 2013 Autor Odesláno 24. prosinec 2013 autoradio pritomne / nepritomne, telematika pritomne / nepritomne, takze zasa blbo hladam? Citovat
Přema Odesláno 24. prosinec 2013 Odesláno 24. prosinec 2013 Autorádio nepřítomné , telematika přítomné Citovat
Parc Odesláno 24. prosinec 2013 Autor Odesláno 24. prosinec 2013 to tak mam edit: ono vsetko sa javi navonok ako plne funkcne normalne sa do toho radia cez diag dostanem, ten graficky cuvaci senzor co som spominal vyssie som bral ako skusku spravnosti, evidentne to vsetko navzajom komunikuje len miesto rozpoznania pc to pri diagnostike vsetkych jednotiek zahlasi pre telematike nerozpoznana (ale pritomna) [upravil dne 24.12.13 22:42 od Parc] Citovat
Parc Odesláno 28. prosinec 2013 Autor Odesláno 28. prosinec 2013 hladam uz nejaku chvilu aj na internete aj tu po fore nasiel som navod ako odblokovat video za jazdy, ale zaujima ma ine.. na tom displayi su podla pinoutu konektoru videovstupy celkovo 3 . Viete mi pls niekto poradit podla coho sa prepinajuj jednotlive vstupy? Ako je mozne vybrat konkretny analog vstup? Dik Citovat
Parc Odesláno 28. prosinec 2013 Autor Odesláno 28. prosinec 2013 dik, to je ten navod ktory som spominal ze som prave nasiel, ale to je odblok videa no slo mi o to ze rt3 display ma posla pinov 3 analog vstupy a nevedel som ako sa ovlada vyber toho ktoreho vstupu, ci su nejako prepinatelne resp podla coho berie do uvahy ktory vstup? i ked podla toho odbloku resp jeho aplikacie sa podla vsetkeho pripoji natvrdo jeden vstup ak som to spravne pochopil... Citovat
pito.za Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 Sorry zle some precital .Pokial viem tie video-vstupy sa na radiu prepinat nedaju. Citovat
Parc Odesláno 31. prosinec 2013 Autor Odesláno 31. prosinec 2013 Zdar vsetci (ne)silvestrujuci tak som sa dostal po dalsiu vec na ktoru som velmi nenasiel odpoved nasiel som tu temu umreta rt3 po upgrade, nasiel som dalsich par zmienok o potencialnych problemoch ale nejak som nenasiel ako to bezpecne urobit. Poradite nieco? co viem, je ze rt3 ktoru mam bude slavit 10 rokov takze neratam s tym ze mechanika bude 100%tna. Otazka znie ci len vycistit a dufat ze to prejde uspesne alebo ako spravit upgrade tak aby to radio aj prezilo? Dikes za rady ps: pito.za vdaka za skusenost takze asi skoncim nakoniec pri tom jednom vstupe Citovat
Laďa Odesláno 31. prosinec 2013 Odesláno 31. prosinec 2013 Toto jsou věci, které se většinou dělají za peníze, takže Ti asi nikdo neporadí. Ale možná se mýlím. Citovat
Agrafik Odesláno 31. prosinec 2013 Odesláno 31. prosinec 2013 Parc: tvoje RT3 bude mít 10roků?. To je snad ještě na VAN? Jakou máš verzi SW?. Citovat
bart.lbc Odesláno 31. prosinec 2013 Odesláno 31. prosinec 2013 Čištění optiky samozřejmě pomáha, pokud není laser KO. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.