Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak nevím, jak oni, ale měl jsem conti sport contact a pak nějaké fullway a markantní rozdíl tam nebyl, ale já nemám potřebu si honit triko, že si kupuj jen drahé pneu ;):)

Odesláno

Co kdyby se na boční okna daly \"tekuté stěrače\". Já je používám, a námraza na autě je, ale není přimrzlá, a jde lehce dolů.

Led se celkem snadno ze skla odlupuje, a to by podle mě zvládla i ta guma od okna.

Odesláno

No a já měl nějaký Nokiany a na mokru klouzaly jak když namažeš, po přezutí na Conti nevím co je smyk. A 2500 za kus jsou pořád spíš levný alespoň ve 205/55/16...

Odesláno
Co kdyby se na boční okna daly \"tekuté stěrače\". Já je používám, a námraza na autě je, ale není přimrzlá, a jde lehce dolů.

Led se celkem snadno ze skla odlupuje, a to by podle mě zvládla i ta guma od okna.

Jasně, určitě se dělá nějakej sajrajt proti přimrzání... nano-něco

Odesláno

Tchán má na Citroen crosser nokian, nevím typ, ale je spokojený, předtím bridgstone blizzak :papa, na jaké bázi jsou tekuté stěrače? Nestačilo by použít vosk :D?

Odesláno

Mno tak jsem dneska přišel k zamrzlýmu autu a tady jsou dojmy.

Za prvé je potřeba říci že jsem nepodcenil přípravu, to znamená všechny gumy napatlaný silikonem, v kufru nachystaná škrabka a rozmrazovací sprej do -80.

Nicméně problém je nakonec úplně někde jinde než jsem čekal.

Člověk sice nejdřív rozmrazí boční sklo, odrbe co se dá, avšak jistotu že okno sjede stejně nemá. Takže jsem sahnul na kliku, okno sebou cuklo o 5mm a zůstalo zakouslé v této poloze . Čekal jsem že když motorek zjistil že to nejde, posune okno zas do zavřené polohy a že takhle několikerým opakováním to rozhejbu. Běda běda, sklo zůstalo šprajclý. Tak teda pamětliv návodu k použití jsem dveře otevřel \"násilím\" zapnul motor a jal se rozmrazovat do úplného rozmražení protože s polosjetým okénkem nebylo možno dveře zase zavřít. Po 15 minutách už bylo auto jen mokré, ovšem stahovačka se rozhodla mou snahu ignorovat a se sklem nešlo hnout ani nahoru ani dolů...

Nemá cenu to natahovat, po odpojení a znovupřipojení baterky, kontrole pojistek a nějaký menší laboraci se zamykáním odemykáním atd. se okno probudilo k životu a zase jezdí...

Celá akce zabrala cca půl hodiny.

Celkovej dojem: CCčko obalený ledem je průser... lepší jet autobusem. Neumím si představit že bych opravdu potřeboval odjet....

Odesláno

Tohto som sa bál aj ja.... keď som u snúbenici, tak auto stojí pred panelákom, a bude namŕzať dážď, ako sa dostanem do auta...:myslim:myslim:myslim , zatiaľ som mal ale šťastie... a nič podobné sa nestalo, pretože máme teplučkú zimu... bez snehu... raz sme ale boli na chate v horách a v posledný deň pršalo a namrzalo to.... a pred tým jak sme šli už domov, som si všimol že všetko bolo namrznuté, ale sa nevytvorila suvislá vrstva čo by spájala okno s gumičkou, takže sa okná bez problemov stiahli :) dufam že také ani nezažijem, že sa nebudem vedieť dostať do auta.... otázku si ale kladiem : čo ak sa ten mechanizmus pos*ere ?? daju sa dvere otvoriť nasilu aj tak ?

Odesláno

No když se to posere je to posraný :/ pomalu mě to cc-čko přestává dělat radost :/ a to jsem koupil takový krásný, nezničený, 60 tisíc km, spodek jak novej, bydlelo jen v garáži...

Odesláno

Já tiež... najazdeních 90tis, dovoz z Talianska.... cez zimu ani nejazdené, talianske cesty = kvalitka.... interier, exterier kráse zachovalý...... a PUF.. strecha.... radšej by som si okienka sťahoval otočnou páčkou, len aby fungovala strecha :roll

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jo, já vám to říkal. Btw. svoje první letosni dobývání do zamrzlého auta už mam taky za sebou. Pul hodina behani kolem a rozmrazovani pomoci teply vody a glacidetu... :myslim

Odesláno

No já to pak nakonec nastříkal silikonem, ale jako že fakt fest a pohoda... Sice jsem skrz boční okno skoro neviděl, ale zase šlo srolovat tak jsme před křižovatkama holt roloval :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...