celda1970 Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 To bych ho za to pětikilo chtěl vidět.....vystřelovací dvoutlačítkový s DO a drážkou v planžetě jo...??? Citovat
koblih69 Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Tak holt budeš muset hledat... když vezmeš 2 budou za 440 Citovat
invalida Odesláno 19. prosinec 2013 Autor Odesláno 19. prosinec 2013 Pracovní povinnosti mi dovolily sednout sem až teď a zrovna se tím probírám a nemám v tom moc jasno. Jak jsem již psal měl jsem půjčený stejný klíč aspoň vizuálně zvenčí určitě, ale uvnitř to bylo mírně jinak členěný a ten plošňák tam tvarově nepasoval, toto asi vizuálně po rozdělání stávajícího pasuje http://www.{reklama nepovolena}/nahradni-tlaitka-a-planety?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=772&category_id=63 . Asi ho objednám, jen by mě zajímalo jak vyndat stávající planžetu a celý to strčit do novýho obalu (stávající má v háji tu aretaci otvírá se mi v kapse) a za druhý bude to fungovat po přehození automaticky nebo se to musí nějak nahodit? Pardon nevěděl jsem že i odkaz na užitečný věci je nepovolenou reklamou, ale všichni snad víme o co jde, je to opravdu ten poslední klíč v druhé řadě [upravil dne 19.12.13 22:25 od invalida] Citovat
Davis Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Zkusím popsat poznatky, když jsem obal klíče měnil minulý rok: 1. Je třeba zjistit, jestli je u tvýho DO baterie na těle vnitřností (někdy také uvádějí tištěného spoje) nebo máš typ, kde je baterie vsazena v obalu klíče. Při objednání je toto důležitý. 2. Pak hledat na internetu vhodný obal za cenu jaká vyhovuje a aby to nebyl zcela šmejd. Co se týká origo nebo nerigo - mám informace, že je to v podstatě jedno. Ani ten origo neni žádná velká kvalita a moc nevydrží. 3. Co se týká planžety - je v obalu umístěna a zajištěna červíkem. Kdo chce planžetu nebrousit a vyměnit tu svou, jde to. Ovšem vzpomínám, že poté, co mně obal klíče přišel a začal jsem ho montovat, šlo docela o boj. Z původního jde červík vyndat v pohodě, lehce se vyklepne.. do nového se mu ale nechtělo..a docela sem bojoval s tim, abych si neponičil novej obal, protože to neni pořádně do čeho uchytit. Svěrák to odře, do toho se vám nový klíč zavírá. A teď se bojíte do červíka víc uhodit, aby se novej obal klíče nezk.. Ono to bylo i tim, že původní planžeta tak uplně neseděla dírku na dírku - takže asi taky záleží na kusu. No příště bych asi hleděl na to, jestli je planžeta s drážkou a nechal radši vybrousit tu, je usazena na novém obalu. 4. Výměna těla je pak uplně v pohodě. Přehodí se baterka a jede se. Nestalo se mi, že bych musel klíč znovu aktivovat dle návodu. Baterka by musela být vypojena asi dýl, nevim. [upravil dne 20.12.13 10:02 od Davis] [upravil dne 20.12.13 10:08 od Davis] Citovat
invalida Odesláno 31. prosinec 2013 Autor Odesláno 31. prosinec 2013 Abych toto téma ze svého pohledu uzavřel napíšu výsledek. Dnes mi přišel náhradní obal a po cca. 30 min. nepříliš složité práce odemykám a zamykám novým klíčem. Připomínám, že můj klíč byl funkční, jen prodřený obal v místě zamykání. Vyměnil jsem celý obal ,dal původní planžetu a jede to bez problémů a nic nebylo třeba nově načítat. Pravdou je, že výměna planžety je trošku oříšek, ale když se celý klíč opatrně upne do svěráku jde to celkem rychle a bez poškození čehokoliv. Díky za rady a pomoc Citovat
celda1970 Odesláno 31. prosinec 2013 Odesláno 31. prosinec 2013 30 minut......:myslim to jsi v tom svěráku frézoval i novou planžetu ..nééééé...??? :D:D Citovat
invalida Odesláno 1. leden 2014 Autor Odesláno 1. leden 2014 Ale to bylo se všema silvestrovskýma přípravama nevyjímaje hledání brýlí na čtení bez kterých bych toho zajišťovacího červíka od planžety ani nenašel. Samotná výměna je opravdu otázkou 5 min. tož nebuď takový hnidopich Citovat
Dare Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 Já kupoval zde: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=261340673328 a kvalita se mi zdá lepší jak originál, má kovový kroužek u tlačítka jako zpevnění. Jinak pozor na planžety, můj zámečník naměřil na planžetě z číny o 0,1 mm více a hned to bylo znát, klíček če zasunout velmi ztuha, musel jsem ji malinko odbrousit. Zatím se mi nedaří zjistit bezp. kód abych nový klíček se elektronikou nakódoval, chybí mi kartička... Citovat
Kukajz Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 Chlapi, tiež ma čaká výmena púzdra. Už cestuje z číny No zo skúseností zo starších áut ma napadlo- v kľúči ešte býval čip imobilizéra. V tomto púzdre ho nevidím. Alebo je tam niekde zašitý? Alebo je na plošáku diaľkového ovládania? Citovat
invalida Odesláno 21. leden 2014 Autor Odesláno 21. leden 2014 Já vzal nový obal dal do něj plošňák ze starýho baterku taky za starýho předělal původní planžetu kupodivu taky ze starýho vše sesadil přišel k autu a vše funguje jak má.Nic víc v tom nehledej. Samozřejmě základem je vybrat tu správnou náhradu aby vše pasovalo [upravil dne 21.1.14 20:19 od invalida] Citovat
Kukajz Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 Dík za radu. Tak to len prehodím a uvidím. Ja som to objednal tu: TU Je to máálinko dražšie ale lacnejšie trojtlačítkové s drážkou, držiakom baterie a s logom som nenašiel... Tak si počkám kým to príde a budem sa trápiť s kolíkom Citovat
kamevy Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 Zdravím všechny. Nedávno jsem taky řešil můj rozpadlý klíček. Měl jsem ho rozebraný asi půl roku doma v šuplíku(prostě se mi rozpadnul na kusy,když jsem chtěl startovat) Podle starého klíčku objednal z aukra nový obal s planžetou za 300.- s dopravou. Prohodil jsem elektroniku i planžetu a to všechno doma na stole i bez svěráku za cca 5 minut. Přišel jsem k autu a všechno fungovalo jak má ťuk ťuk ťuk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.