punkac Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Hochy jsem poprvé četl asi v deseti o prázdninách a hned měly výpravy do okolí jinej nádech Dobrá je i 90 pokračuje Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 no ja cetl vsechno a verim, ze Valerii az bude usinat, to cist budu, hlavne tu bobri reku.......... mozna jsem pro spoustu lidi necitelny, ale fakt se tesim, az jednou, doufam, vezmu Vali, na cundr....pujde jen s tatou, pod stan, pojedeme vlakem, zbytek pesky, prespime v kempu ve stanu, ktery si ponesem, a verim, ze ji predam sve zalesacke zkusenosti. Nebudu ji nutit, ale je pro me dulezite, aby chapala, co je priroda a jak se k ni chovat................a vytvorila si k ni vztah..... a doufam, ze z ni nevyroste hajzl, ktery si nevazi niceho a nikoho a nebude mi diktovat muj zivot a bude proste pohodova.......doufam, ze se to povede Citovat
Pepito Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Jóó Šípácíí a Bratrstvo kočičí pracky Pamatuju jak jsem ukecával taťku aby mi dával penízky na sešity s Rychlými šípy (tuším,že tenkrát stály 13Kčs ) a měl jsem jich 13 ks,ale během vojny se mi \"záhadně\" ztratily (ml. brácha je zpeněžil ) Knížky,filmy a vše co se točilo kolem Jestřába p.Foglara je nejen moje mládí,ale bude se mnou do konce života Citovat
Stejsn Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Já jsem komiksky Rychlých Šípůch jako malý četl asi padesátkrát, děda je měl úplně všechnym ale že by teda ve mně zanechaly nějaký velký dojem... vůbec se mi po nich nestýská. Citovat
FrantaCV Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Čundr s teletinou na zádech - chrápat pod \"Širákem\" - uvařit si kotlíkový guláš na pasece uprostřed lesa...... je už asi absolutní minulost, pokud se dívám na dnešní mladou generaci. Jediné co mě těší je že, tu svojí ratolest jsem dotáhl k lezení po skalách a díky tomu i k přírodě blíž. Dnes je mu 26 let a ač ho doba počítačů zasáhla stejně jako všechny ostatní - stále se do přírody rád vrací a umí si to užít. Citovat
Medvěd Odesláno 18. prosinec 2013 Autor Odesláno 18. prosinec 2013 Stejsn - to chápu, určitě není reálné, aby se RŠ líbili každému Franto - NENÍ to minulost, sám to kolem sebe vídám. Jen už to není taková masovka jako koncem 80. let, kdy jsi buď byl vekslák (diskošák) nebo metalák nebo vandrák a ten vandrák byl asi nejvýrazněji spojován s jakýmsi protestem proti okolí. Jsem rád, že mám kolem sebe dost přátel, kteří i s dětmi razí tu na vodu, tu na výlet a přijde čas, kdy i ten širák přijde. [upravil dne 18/12/2013 14:07 od Medvěd] Citovat
FrantaCV Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Taky mám kolem sebe hodně přátel, kterým příroda přirostla k srdíčku a svoje potomky stejným směrem vedou - ne vždy se to ale daří. Potíž je v tom, že i v tom \"Našem lese\" se už začalo povážlivě \"kácet\" a těch přátel hodně ubývá, stejně jako mizí osady typu Ztracenka, Toronto a mnoho, mnoho dalších. Citovat
Rejty Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 to bzl muj svět...Rychlé šípy...doufam že maklého Matyáše to také jednou chytne....shanim už hodně předem malého šlapacího moskviče...to bude sranda taky..... ale ježka v kleci sem taky měl a bzl jsem frajer Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.