Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

rozdiel medzi dymom a parou sa da lahko poznat... para je lahka, je to vidiet aj v spatnom zrkadle, ze ju vzduch za autom lahko rozvyri a rychlo sa rozplyva aj vo vzduchu na mieste aj ked jej moze byt vela, dym je tazsi, drzi si svoju konzistenciu, para je vidno ako sa doslova straca na konci, dym sa musi len rozplynut vo vzduchu... neviem ci tom to popisal dostatocne jasne ale jednoducho od pohladu je to poznatelne co to z auta lezie...

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím i já mám problém se starty. Pokud je teplota okolo 2 stupňů a míň už s tim mám problém. Natočím motor, chytne, ale vzápětí hned chcípne, když podřím klíč v poloze startování o trochu déle tak nechcípne, ale má to už pak ošklivej zvuk jak se s tím startér pere. Žhavičky mám nové. Obávám se jestli nejsou načaté trysky. Když je vlhko zima, tak mi to hodně kouří, snad jen pára ale docela hodně. To mi ale dělá až od té doby co jsem nechal vykuchat fap. Mohlo by pomoc pročištění palivového systému přípravkem TECH2000 nebo jak se jmenuje?

Odesláno

Ked je zimna mne tiež pri štarte ide biely dym a poriadne, fap tiez nemam je to normalne ked sa zohreje tak uz nic ... je to obyčajná para ... a štartér máš v poriadku?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...