ancinc Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 zdravím jak jsem psal v první správě mám 605 2,1 d auto je v super stavu i motor hezky klápe ale chybí tam to turbo 60kw je málo auto si minimálně 4 roky nechám máte někdo skušenosti s doděláním turba na motor 2,1d prí to jde ale co to stojí a dájí se sehnat díly, nedělají pak problemy na stk dík za radu ps: celý motor nechci mněni ten můj má 160000 km a \"celkem poctivých\" Citovat
mmartinkovic Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 Pokial je to 2.1 diesel tak by to malo byt turbo s 80 kW. ak je to benzin tak 2.0 bez turba. Naftaky vyrabali len s turbom pokial sa nemylim. a to 2.1. td a 2.5 td. benzin 2.0 a 3.0 V6. Ako stare modely tak aj novsie. Citovat
oddie Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 2,1d bez turba se dělal, a domatlávat turbo je kokotina, už to tu bylo popsáno milionkrát, kolik je v tom odlišností. Citovat
Návštěvník Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 Pokud motor hezky klape tak buď rád a nehrab se v tom. Pokud chceš za každou cenu vyšší výkon tak vyměň motor nebo auto. Citovat
Lado Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 Pred kupou 2.1td som skusal aj ten 2.2d, ale akosi sa to nechcelo rozbehnut. 60 kw je na to auto fakt malo. Ak je v poriadku, nechaj tak dobru 2,1 td uz nezozenies. Citovat
roman74 Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 blbost,pozri o pár tém nižšie chalanisko predáva 2,1td za 300€ aj z papiermi ako to bude na orgány ,sa treba dohodnút Citovat
ancinc Odesláno 15. prosinec 2013 Autor Odesláno 15. prosinec 2013 zdravím snažím se tam poslat pár fotek snad to pude . kde se dá počíst víc o tom turbu dost mně to zajímá??? Citovat
ancinc Odesláno 15. prosinec 2013 Autor Odesláno 15. prosinec 2013 interier jednoduchý ale zachovalí Citovat
ancinc Odesláno 15. prosinec 2013 Autor Odesláno 15. prosinec 2013 406 zakoupena po rodičích 1,8 LPG Citovat
ancinc Odesláno 15. prosinec 2013 Autor Odesláno 15. prosinec 2013 2,1d bez turba se dělal, a domatlávat turbo je kokotina, už to tu bylo popsáno milionkrát, kolik je v tom odlišností. mně kluci v sevisu tvrdily že motor je to stejný ře se dá turbo k němu mazání sání a druhé čerpadlo a je to že na bloku je vše nachystané tož nevým??? kde se dá otom počíst já to nenašel??? Citovat
Lado Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 Pekne levy obidva. Myslim ze tu upravu chcel niekto robit s XM-kom skus tam pohladat. Citovat
mmartinkovic Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Nechcel som sa hadat o motoroch ale v elite som nasiel takyto rozpis. Je mozne, ze urcite motoryzacie sa do SR nedovazali. Preto je mozne ze tu nie je ani nejaka moznost ich oprav, ci ND. Bezne boli 2.0, 2.1.td, 2.5 td a 3.0 V6. Citovat
oddie Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Rozdíly D/TD motorů bez ladu a skladu: silnější klika, silnější ojnice, silnější ložiska kliky i ojniční, jiné písty, ostřik pístů olejem pro lepší chlazení, nižší kompresní poměr u TD, výkonnější olejové čerpadlo, protože musí zajistit i mazání turba. Dvoustupňové vstřikovací čerpadlo se snímačem plnění - tlaku v sání. Silnější spojka, jinak odstupňovaná převodovka, výkonnější - větší/silnější chladič, jiný průměr celého výfukového potrubí. Tohle všechno ty tvoje holky v servisu neví, když ti tvrdily, že je to stejné? To je zhruba důvod, proč si veškeré opravy radši dělám sám a do podobného servisu bych si netroufl ani zaparkovat koloběžku. To, že je na odlitku bloku totéž co pro TD neznamená, že jsou ty motory stejné, ale že z technologických důvodů mají při výrobě stejnou formu na odlévání bloků, protože je to kupodivu levnější... A stejně tak je kupodivu levnější nedimenzovat D stejně jako TD, když to není potřeba. Citovat
ancinc Odesláno 16. prosinec 2013 Autor Odesláno 16. prosinec 2013 Týjo tak to na to kašlu prošel jsem celé forum a nic o předělání sem tam stejně nenešel ani u XM a motor měnit nebudu ten můj šlape jak hodinky je to sice lenoch ale jezdí po městě za 6,5l te smradlave nafty. Stejně bich slušný 2,1 td uš nesehnal Aj studené starty jsou ok jedna plechovka vins do oleje a trocha aditiv a chyta na brnk. Jak jsem procházel to fórum tak jsem se díval po článcích o 2,1 D a moc tam toho není teda skoro nic ten motor nebyl asi moc oblíbený asi kvuli výkonu 60kw je fakt málo nevíte co tak vydrží a kdy se majů dělat rozvody majitel přede mnou je dělal u 80000 a teď je tam 155000 a sou tam víc jak deset let ps: stav tachometru je skutečný auto má 23 let jsem druhý majitel ten první před třemi lety umřel v nedožitých 77 letech a auto pak tři roky jen stálo v garáži. Citovat
ancinc Odesláno 16. prosinec 2013 Autor Odesláno 16. prosinec 2013 Nechcel som sa hadat o motoroch ale v elite som nasiel takyto rozpis. Je mozne, ze urcite motoryzacie sa do SR nedovazali. Preto je mozne ze tu nie je ani nejaka moznost ich oprav, ci ND. Bezne boli 2.0, 2.1.td, 2.5 td a 3.0 V6. šak je to na těch stránkách aj vidět 2,1 D 60Kw od roku 1989 do 1996 sa dal pořídit holý diesel. jak sa rozjede tak je to gula. Citovat
ancinc Odesláno 16. prosinec 2013 Autor Odesláno 16. prosinec 2013 foto motoru jaké s ním máte slušenosti??????????? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.