Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Remenicu máš utrhnutú,ale tá nespôsobuje pískanie remeňa,natri ho mydlom a zistíš či ti nepíska ložisko kladky.

Odesláno

Pokud řemenice vibruje tak nepravidelně vytahá řemen, takže se můsí automaticky vyměnit. Když to neuděláš akorát zkrátíš životnost řemenice. Bohužel to kmitání má vliv i na volnoběžku, takže ta často odejde taky.

Odesláno

Takze mydlo nic nezmenilo a nova remenica je objednana. Ale pocuval som to este s jednym technikom a to piskanie bude asi volnobezka. Lebo ked su ustalene otacky tak to niekedy vobec nepiska ale skoro vzdy to piskne ked prudko klesnu otacky na volnobeh a vzdy to piskne aj ked sa vypne motor. Motor uz stoji a este to 2-3 krat piskne. Neviete co by sa dalo s tou volnobezkou? Rozobrat, vycistit ci len vymenit?

Odesláno

Ako písal koblih69 - už to máš tu.Ale liezlo to z teba ako z chlpatej deky,keby si bol napísal,že to píska pri zmene otáčok a vypnutí motora,tak by si mal odpoveď už včera.

Odesláno

No ja sam som bol v tom ze to bude remen s remenicou. Az ked sme to pocuvali dvaja a skusali rozne moznosti tak sme zacali mat podozrenie na volnobezku. Tak sa ospravedlnujem za zdrzanie :mad: Ale co s tou volnobezkou? Len vymenit? Neda sa vycistit a premazat?

Odesláno

Tak a je to :) Vymenena remenica, volnobezka na alternatore a novy remen. Vsetko sa toci pekne hladko bez kmitania a hlavne je to tichsie. :cool: Ale zapistanie po vypnuti motora ostalo a obcas sa ozve aj ked padnu otacky na volnobeh :( Ale to by asi mohol byt alternator, mal som ho vonku a vyzera ze by potreboval repas. Takze najblizsie ma asi caka to. Dakujem vam za rady, pomohlo :super

Odesláno

Dal som Gates. Aj pred tym tam bol Gates a keby nie ta remenica tak by to bolo asi dobre az doteraz. Mal cca 28.000 km viditelne neboli ziadne trhliny a pod. Nebol s nim problem a vyzera ze aj to piskanie nebolo z toho. A tu na fore niektori odporucaju Dayco. Vraj menej piska.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...