Přejít na obsah

benjilv

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 301
  • Rok výroby
    2013

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Banska Bystrica
  • Stát
    Slovenská republika

benjilv's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. benjilv

    Kouř z výfuku

    Ja som to akurat cez vikend mal zase rozobrate, menil som turbo. A oleja tam bolo az az, stekalo to po nasavani a turbe az dole. Riesenie by bolo pretesnit ten spoj ale to by len vsetko ostavalo v nasavani a slo by to do turba a to by som nerad ked je teraz nove. Stale rozmyslam ci by nepomohlo ten odkalovac vymenit. Neviem co s tym nejak som o tom vela nenasiel.
  2. benjilv

    Vadna remenica?

    jaaaaj sorry. ty si sa pytal na REMENICU. Tak tu som dal SNR.
  3. benjilv

    Vadna remenica?

    Dal som Gates. Aj pred tym tam bol Gates a keby nie ta remenica tak by to bolo asi dobre az doteraz. Mal cca 28.000 km viditelne neboli ziadne trhliny a pod. Nebol s nim problem a vyzera ze aj to piskanie nebolo z toho. A tu na fore niektori odporucaju Dayco. Vraj menej piska.
  4. benjilv

    Vadna remenica?

    Tak a je to Vymenena remenica, volnobezka na alternatore a novy remen. Vsetko sa toci pekne hladko bez kmitania a hlavne je to tichsie. Ale zapistanie po vypnuti motora ostalo a obcas sa ozve aj ked padnu otacky na volnobeh Ale to by asi mohol byt alternator, mal som ho vonku a vyzera ze by potreboval repas. Takze najblizsie ma asi caka to. Dakujem vam za rady, pomohlo
  5. benjilv

    Vadna remenica?

    Dakujem za rady. Tak uz v tom mam jasnejsie. Buduci tyzden sa do toho pustim a dam vediet ako vsetko dopadlo. Este raz vdaka.
  6. benjilv

    Vadna remenica?

    mmm... super clanok. Parada, presne to som potreboval Vdaka
  7. benjilv

    Vadna remenica?

    No ja sam som bol v tom ze to bude remen s remenicou. Az ked sme to pocuvali dvaja a skusali rozne moznosti tak sme zacali mat podozrenie na volnobezku. Tak sa ospravedlnujem za zdrzanie Ale co s tou volnobezkou? Len vymenit? Neda sa vycistit a premazat?
  8. benjilv

    Vadna remenica?

    Takze mydlo nic nezmenilo a nova remenica je objednana. Ale pocuval som to este s jednym technikom a to piskanie bude asi volnobezka. Lebo ked su ustalene otacky tak to niekedy vobec nepiska ale skoro vzdy to piskne ked prudko klesnu otacky na volnobeh a vzdy to piskne aj ked sa vypne motor. Motor uz stoji a este to 2-3 krat piskne. Neviete co by sa dalo s tou volnobezkou? Rozobrat, vycistit ci len vymenit?
  9. benjilv

    Vadna remenica?

    Nooo dobre. tak toto viem skusit a budem asi zase o krok dalej. Vdaka.
  10. benjilv

    Vadna remenica?

    mmm... tak teraz neviem na zaciatku to vyzeralo ze urcite remenica a teraz kladka...
  11. benjilv

    Vadna remenica?

    Tak ak by to bolo slabo napnute, to by som mal zistit aj tym ciarovym testom. Nie? Skusim ho urobit aj na tomto novom remeni a to by mi malo potvrdit ci je aj kladka slaba. Spravne uvazujem?
  12. benjilv

    Vadna remenica?

    A to je iste s tou kladkou? Viem si to nejak zistit? Nechcem zbytocne kupovat a menit vsetko ak je kladka este dobra.
  13. benjilv

    Vadna remenica?

    OK. Vdaka za rady. Idem na to Dam vediet ako som dopadol.
  14. benjilv

    Vadna remenica?

    To som skusal. Odtrhnuta nie je ale mierna vola tam je. Aj som si poznacil ciarou ci sa neposuva a trochu ano. Prikladam foto. Len neviem ci taketo posunutie je este ok.
  15. benjilv

    Vadna remenica?

    To hadzanie by teda mohlo byt ok? Dost sa to prenasa aj na napinak. A podla tej fotky to nevadi ze to nie je celkom vystredene?
×
×
  • Vytvořit...