Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak katík vyměněný, bohužel to nemělo cenu zavařovat, protože by to prasklo jinde a obě strany trubek byly už hodně špatné. Nechtěl jsem si zadělávat na další cestu do servisu, když by to ruplo někde jinde - takhle mám klid.

Zakoupený katík od Bosalu. ;)

Děkuji všem za radu a pomoc. :papa

Odesláno
A co jsi teda koupil?Nejaky uni?

Koupil jsem katík od Bosalu, náhradu za původní PSA - podle typu motoru a roku výroby. Je to BS 099-732 (podle Auto-Kelly), ale odtamtud nebyl. ;)

Odesláno

Ježiš, moje cena 7300, no fuj.

DO 406 dávám orig z vraku, našel jsem tu jeden kat K134, za ten jsou ve výkupu ani ne dva litry, to se nevyplatí nahrazovat. Nový vlnovec za 300 a něco vaření, a bude to.

Odesláno

No asi mi to nebudete věřit, ale cena byla 4500 Kč a nějaký drobný, plus práce servisáka - známého, protože na výměnu nemám prostory. Celkem mne to vyšlo i s ještě nějakými věcmi na 5200,- Kč. Nelepší na tom je, že pravděpodobně nějakou chybou systému dodavatele, mi zaslali BS 099-732 místo BS 099-101. :D:D

No a zlatý hřeb večera je ten, že jsem starý PSA K199 katík prodal do výkupu za 4440 Kč. :D:D

V životě jsem takovou kliku neměl, tak snad je škoda, že jsem si ten den i nevsadil - možná by to vyšlo... :D:D

[upravil dne 14/1/14 15:56 od RadekD]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...