FrantaCV Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Zdravím přátelé Lvi. Máte někdo zkušenost s výměnou ABS kroužků? Je v tom nějaký tzv. skrytý problém? Při výměně kotoučů jsem chtěl ten stávající očistit a půlka mi zůstala v ruce - takže ABS FAULT. Jezdit se samozřejmě dá, ale nemám z toho dobrý pocit. Hledal jsem tady v historii, ale k ABS jsem našel jen Koupím/Prodám. K servisu nic. Citovat
oddie Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 No, koupíš ten kroužek, očistíš kloub a kroužek tam narazíš. Asi bych jej dal nejdřív do trouby ohřát na 100 stupňů (a vem si pak rukavice ) Citovat
FrantaCV Odesláno 10. prosinec 2013 Autor Odesláno 10. prosinec 2013 Jde mi spíš o to zda je třeba lepený nebo nalisovaný. Je to přece jen hodně exponované místo - voda, bláto, sníh, sůl atd. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 nalisovaný s přesahem, můžeš ho i klidně heftnout Cočkem do protivky (hefty naproti sobě Citovat
koblih69 Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Jde mi spíš o to zda je třeba lepený nebo nalisovaný. Je to přece jen hodně exponované místo - voda, bláto, sníh, sůl atd. Klidně ho můžeš nalepit Epxy pryskyřicí, ale je to zbytečné. Já jednou provizorně takto nalepil prasklý kroužek a najezdil s ním 50 tis. Nicméně není to potřeba řešit, nahřát, naklepnout, jezdit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.