Šalda Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Donesl sem si od bráchy další modem Zyxel P600 ale bohužel bez adaptéru, nevíte kde se dá sehnat? Nebo můžu použít i nějaký univerzální?? Citovat
Péťa Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Tam je klasický. Jestli chceš, vylezu po schodech se podívat jaký Citovat
Šalda Odesláno 7. prosinec 2013 Autor Odesláno 7. prosinec 2013 Já mám tyhle modemy dva, k jednomu adaptér mám, díky němu jsem i teď na netu, ale chci zapojit i ten druhý modem dole v baráku na chodbě abych chytal wi-fi i na dvoře, jen právě nevím jak je to u těch adaptérů, jestli se nějak musí dodržet ty Hz a podobně, na tom adaptéru mám napsaný : Model DSA: 12G-12 FEU 120120, Input: 100-240V 50-60Hz 0.3A, Output: +12V 1A Citovat
Péťa Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Musíš dodržet napětí (12V) a nepoddimenzovat proud, tedy min. 1A Citovat
Šalda Odesláno 7. prosinec 2013 Autor Odesláno 7. prosinec 2013 Takže jen tyhle údaje? Jinak sem si teď všiml, podotýkám že předtím mě to nikdy nedělalo, že když si na mobilu zapnu wi-fi, tak mě na počítaču spadne rychlost netu na cca 1.5Mbit, a jakmile si wi-fi na mobilu vypnu tak už to jede normálně cca 6Mbit, nikdy předtím mě to nedělalo, a bývám na mobilu na wi-fi docela často, až teprve teď když jsem zkusil ten bráchův modem zapnout na můj adaptér a nastavit na něm stejnou wi-fi síť jako mám na tom mým modemu. Nic jinýho jsem nedělal, jen se přihlásil k Zyxelu a změnil název sítě. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Ještě jakej je tam konektor?? jinak tady třeba http://aukro.cz/show_item.php?item=3767541688&utm_source=google&utm_medium=shopping&gclid=CPj_9dWUn7sCFYmN3god6yAAIg Jinak v Brně GES, GM [upravil dne 7/12/13 23:33 od Radek Hurvajz] Citovat
Šalda Odesláno 7. prosinec 2013 Autor Odesláno 7. prosinec 2013 Je tam normální kulatej, asi takovej jako má ten adaptér v odkaze co jsi dával. Ještě mě napadlo že bych někde měl mít adaptér z modemu TP-link tak se po něm podívám a uvidíme, jinak jsem našel třeba tento http://www.zbozi.cz/vyrobek/tp-link-napajeci-adapter-12v-1a-12w-spinany/?seradit=oblibene&kraj=CZ062 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Jo to je stejný. Ještě třeba když se stavíš v obchodě kde prodavají a opravují PC techniku, nebo montují modemy a routery tak maji tech adapterů hromadku v krabici, takže ti nějaký nechají za polovinu. Jsou to většinou od umřelejch zařízení Citovat
Šalda Odesláno 7. prosinec 2013 Autor Odesláno 7. prosinec 2013 To je dobrej tip, díky;) Zítra se ráno podívám po tom modemu TP-link, měl by u něj být i adaptér, a kdyžtak se v pondělí někam stavím do servisu. Právě jsem nevěděl jakých se mám držet parametrů, abych ten modem třeba nespálil. Jinak ta pomalost netu při zaplé wi-fi na mobilu se už vyřešila, probíhalo automatické stahování fotek z mobilu přes Dropbox do počítače:mad: Sem dneska hojně fotil synovi druhé narozeniny a na tohle sem úplně zapoměl:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.