Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já mám tyhle modemy dva, k jednomu adaptér mám, díky němu jsem i teď na netu, ale chci zapojit i ten druhý modem dole v baráku na chodbě abych chytal wi-fi i na dvoře, jen právě nevím jak je to u těch adaptérů, jestli se nějak musí dodržet ty Hz a podobně, na tom adaptéru mám napsaný : Model DSA: 12G-12 FEU 120120, Input: 100-240V 50-60Hz 0.3A, Output: +12V 1A

Odesláno

Takže jen tyhle údaje?

Jinak sem si teď všiml, podotýkám že předtím mě to nikdy nedělalo, že když si na mobilu zapnu wi-fi, tak mě na počítaču spadne rychlost netu na cca 1.5Mbit, a jakmile si wi-fi na mobilu vypnu tak už to jede normálně cca 6Mbit, nikdy předtím mě to nedělalo, a bývám na mobilu na wi-fi docela často, až teprve teď když jsem zkusil ten bráchův modem zapnout na můj adaptér a nastavit na něm stejnou wi-fi síť jako mám na tom mým modemu. Nic jinýho jsem nedělal, jen se přihlásil k Zyxelu a změnil název sítě.

Odesláno

Jo to je stejný. Ještě třeba když se stavíš v obchodě kde prodavají a opravují PC techniku, nebo montují modemy a routery tak maji tech adapterů hromadku v krabici, takže ti nějaký nechají za polovinu. Jsou to většinou od umřelejch zařízení

Odesláno

To je dobrej tip, díky;)

Zítra se ráno podívám po tom modemu TP-link, měl by u něj být i adaptér, a kdyžtak se v pondělí někam stavím do servisu. Právě jsem nevěděl jakých se mám držet parametrů, abych ten modem třeba nespálil.

Jinak ta pomalost netu při zaplé wi-fi na mobilu se už vyřešila, probíhalo automatické stahování fotek z mobilu přes Dropbox do počítače:mad::D

Sem dneska hojně fotil synovi druhé narozeniny a na tohle sem úplně zapoměl:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...