Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 2.2 HDi 151kW // jaro //

Recommended Posts

Odesláno

Zajímavé. A jak vypadal palivový filtr pře čištěním? Ten binec je z přepadů?

Dívám se, že když se to nalije do nádrže, tak tam ten maras z čištění zůstane, nehledě na to, že ta koncentrace bude nižší. Nebo to vše chytí palivák?

Odesláno

Agrafik : Palivák byl klasicky špinavý...

fotka po čistění a vyndaní je zde :

post-984-0-64861600-1456166511_thumb.jpg

Do nádrže je to podle mě fakt o ničem... bordel ti podle mě zůstane v nádrži a pak se to zas usadí zpět... takhle co vím je to nejlepší způsob... vysát všechno z obalu paliváku a dno obalu pěkně vysušit přes ubrousky aby to bylo fakt i ty usazeniny pryč.

Odesláno

Cos to tam měl za obyč filtr? Takhle vypadali ty nejlevnější filtry co jsme sehnali jen na to pročištění, jinak dáváme ( kamarád se 407) palivák Purflux a ten je teda o něčem jiným

I když vím že bys tam nedal žádnej haj.l tak sem si musel rýpnout :D

Odesláno

Šalda: tohle byl Knecht pokud si pamatuju, kupuju buď ten a nebo MANN co zrovna je skladem :)  Teď jsem zas nakoupil do zásoby MANN tak tenhle rok bude MANN.

Agrafik : proto jsem přešel na 2plechovky na jedno čištění je to fakt lepší a učinější.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

pokud se nepletu tak jsi dal tlumič z benálu. Já to tak měl taky u 406. Pak se tam dá dobře napasovat koncovka

Odesláno

Šalda : starej tlumič měl koncovku ale je menší tudíš se na MTS výfuk nevejde. 

post-984-0-98863400-1456981904_thumb.jpg

Chozeluizskuner : nee koupil jsem klasicky tlumič co má být na HDI, jen jsem zahnutý konec koncovky uřízl aby byla rovně. 

Odesláno

Johny222, díky za nabídku, nějakou právě sháním, ale musí být decentní, na krabicu nemůžu dát žádnou velkou jak na 3.0 :-D

Ale z hdi by možná šla, kdyžtak mě pošli do zprávy fotku ;-)

Odesláno

Dneska aspoň proveden komplet úklid interieru a vyluxováni. Bylo to už potřeba. Doufám, že už brzo zima dá pokoj a budu moc už přezout na letní. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...