Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Taky máte nešikovné dítě?

Recommended Posts

Odesláno

Koukám, že jsem měl šťastný dětství.... Do balonu kopnout neumím, tenisovou raketou si vypíchnu oko, ale od mala mě otec brával s sebou na stavby a okoukal jsem, jak se drátuje rozvaděč, jak se zapojuje 3F motor. Nejhezčí dárek byl merkur a lego nebo vláčky. Místo fotbalu jsem se naučil držet pájku. Když jsem byl starší, pustili mě do dílny k soustruhu.

Jinak samozřejmě na stromy lezu dál i dnes, čundry miluju, lyže miluju, běžky nesnáším :D

MY měli nádherný bludiště na sídlišti z vysokých kůlů, samozřejmě malé děti běhaly mezi kůly a my starší běhali po těch kůlech a přeskakovali ty uličky :D tzv. kůlová baba, dnešní rodiče by to asi nezkousli, ale bylo dobrý v mojí duši, když jsem se naučil nějakej novej dlouhej skok a mohl utéci, bývali jsme v tom s bratrem hodně dobrý... Dneska je hřiště zrušený a je tam trapná houpačka a klouzačka z OBI.....

Nechápu, že se někdo zeptá na mládě od vola :D Zavřel bych jí do hradu z balíků slámy za trest :D

Odesláno

nejlepší hra byla zabíjačka, pak sjíždět stoh v duši z kombajnu a následně pustit pneumatiku z dálničního přivaděče do provozu :D

Odesláno

no jestli jaci deti, taci rodice, tak kdyz si vzpomenu jen na desetinu svych pruseru, tak se mam na co tesit.....

potes koste.......

kulovou babu jsme hrali taky, jednou se mi nepotestilo doskocit a byla z toho modra koule :D

Odesláno

K tomu, že z pobytu v přírodě pramení nějaká koordinační schopnost, musím díky sobě pochybovat, ale beru to tak, že jsem snad pobral jiný věci a holt některé sporty jsou pro mě jen jako diváka. Na druhou stranu jak se tady okrajově zmiňuje manuální (ne)zručnost, tak to je myslím ještě horší. Já sám jsem ten nejméně zručný z rodiny, ale co předváděli někteří mí vrstevníci, tak to vůbec nechápu.

Odesláno

no variantou je dat dite vcas na sport, ja byl od pate tridy skoro denne na hristi a hrali jsme baseball, ja sam byl v sirsim kadru repre a nekteri moji vrstevnici jsou aktivni hraci, jeden dokonce kapitanem repre........ rano jsem seĺ do skoly, tam byl od 8 do 4 a sel jsem domu po treninku jako spraskanej pes. Je fakt, ze v devaty tride uz jsme sli i na to pifko obcas, ale i tak uz nebyla sila kravit dal...... to byl i duvod, proc jsem se vykaslal na skauta....

skaut a baseball se vylucuje......aneb co me ucili na skautu jsem nesmel pouzit na baseballu, jinymi slovy, po trefeni od nadhazovace jsem se mu dle skauta mel jit omluvit ze jsem spatne stal, no a dle trenera jsem si to nemel nechat libit. Tim nerikam, ze se schvalovaly nejake podpasovky, ale bylo nutne ukazat, ze se nebojime a nenechame si to libit.....

Odesláno

tak to rozhodne ne, to by byla zivotni chyba. Znam par naturlidi, kteri tak zustali a mame proste rozdilne nazory na zivot. A ja jsem rad, ze mam to co mam a jak ziju. Zivot me naucil bojovat, skaut me naucil prezit z mala, takze oboji melo neco do sebe. Ale radsi budu ostrejsi nez mirek dusin :)

Odesláno

no jako obchodnik nesmim byt hovado jako motorkar (jak si vetsina lidi zde mysli), takze musis mit nekolik tvari a nejlepe poker face :D

a jelikoz jsem oslavil narozeniny a od manzelky jsem dostal darek - hrnecek s napisem nejlepsi tata a pranim, at jsem dal takovy jaky jsem, tak verim, ze jdu spravnym smerem :)

[upravil dne 3/12/2013 22:40 od Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...