chuck11 Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Je možné vypnout nebo zapnout informační hlášky palubního počítače. Mněl jsem na straně spolujezdce prasklou žárovku na předním světlometu a PP nehlásil žádnou chybu což mne překvapilo:myslim Jde to na diagnostice vypnout nebo zapnout ikdyž nechápu jak se to mohlo samovolně vypnout? Citovat
AnotherOne Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Stane sa, že to niekedy nehlási. Kontrola nie je 100%. Citovat
chuck11 Odesláno 1. prosinec 2013 Autor Odesláno 1. prosinec 2013 mezi tím jsem asi 10x nastartoval chvíli nesvítila ani řidičova strana,tam byl ale špatný kontakt a ani jednou to neohlásilo prasklou žárovku i když nesvítily obě? Citovat
filipino Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Taky mi to naposledy nic nehlásilo, vpravo vzadu brzada/světlo Citovat
chuck11 Odesláno 1. prosinec 2013 Autor Odesláno 1. prosinec 2013 že jsou problémy v konektorech je známo(falešné hlášky),ale že je i přesný opak Citovat
Mike407 Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Mně už se také stalo, že to nic nehlásilo a žárovka nesvítila. Kdyby tam tahle funkce nebyla, vůbec by mě to nemrzelo... Citovat
cvrlo Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 mne zatiaľ nehlásilo žiadnu žiarovku ani raz, a to som ich menil už niekoľko:o nie, že by mi to vadilo, len ma to prekvapuje:myslim Citovat
chuck11 Odesláno 2. prosinec 2013 Autor Odesláno 2. prosinec 2013 proto jsem se ptal na tu diagnosttiku jestli se to tam dá vypnout nebo zapnout Citovat
Milhaus65 Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 407 neumí hlásit žárovku potkávaček. Citovat
Medion Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 407 neumí hlásit žárovku potkávaček.nenim no,ale mě to teda hlásí Citovat
Mike407 Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Mně už to také hlásilo. Vjel jsem pod most, světla se rozsvítila a po výjezdu a zhasnutí mi vyskočila hláška, že je vadná žárovka potkávacího světla. A jedna žárovka skutečně prasklá byla. Jen si to žije vlastním životem, někdy to nahlásí a někdy ne. Citovat
Medion Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 u mě praskla pravá a hned hlásil.po chcípnutí a znovu nastartovaní opět hlasil.vyměnil jsem ji a ok.o týden později praskla druhá a opět hlásí.mě teda hlásí hned jak praskne a i při každém nastartování.pak sem to taky zkoušel-když jsem čistil zadní konektory.jakmile jsem vyndal jakoukoliv žárovku,tak hlásí. Citovat
cvrlo Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 mne nehlási ani brzdové, ani parkovacie, ani stretávacie... proste nič Citovat
Medion Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 mě teda všechno co sem zkoušel.na zadních světlech všechno na předních taky-parkovačky sem nezkoušel,ty nevim a boční blinkry taky nevim.prostě každýmu jde něco jinýho.já mám třeba i signalizaci na hladiny vody v ostřikovačích,kterou prej dávali jen ke xenonům a ty nemám.prostě co kus to original Citovat
cvrlo Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 asi to tak bude, napokon, mne tie hlášky vôbec nechýbajú ;) Citovat
Medion Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 taky mě nechyběli když jsem měl 306tku,ale když už to teď u 407 mám,tak jako dobrý no když to funguje. Citovat
cvrlo Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 no veď fajn, ak to funguje ako má a nehlási blbosti (ako sa to tu niekde riešilo...) Citovat
Mike407 Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 U zadních světel mně to také tuším hlásilo všechno, ale u potkávacích světel je to jak kdy. Parkovačky to hlásí na 100%, stačí dát místo žárovky LED bez odporu a může se zbláznit. Dokonce to dělalo bordel i když jsem zkoušel vyměnit žárovky nad SPZ za LED. Musel jsem tam nakonec žárovky vrátit zpátky. Osobně by mi zrovna tyto hlášky také nechyběly. Citovat
cvrlo Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 veď to je to, keď to funguje, ako má, je to fajn, inak to zbytočne obťažuje Citovat
chuck11 Odesláno 2. prosinec 2013 Autor Odesláno 2. prosinec 2013 Mike407 --nechcu ti oponovat,ale 407 žárovky nad SPZ nehlídá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.