Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Je možné vypnout nebo zapnout informační hlášky palubního počítače.

Mněl jsem na straně spolujezdce prasklou žárovku na předním světlometu a PP nehlásil žádnou chybu což mne překvapilo:myslim

Jde to na diagnostice vypnout nebo zapnout ikdyž nechápu jak se to mohlo samovolně vypnout?:nevim

Odesláno

mezi tím jsem asi 10x nastartoval chvíli nesvítila ani řidičova strana,tam byl ale špatný kontakt a ani jednou to neohlásilo prasklou žárovku i když nesvítily obě?:(

Odesláno

Mně už to také hlásilo. Vjel jsem pod most, světla se rozsvítila a po výjezdu a zhasnutí mi vyskočila hláška, že je vadná žárovka potkávacího světla. A jedna žárovka skutečně prasklá byla. Jen si to žije vlastním životem, někdy to nahlásí a někdy ne.

Odesláno

u mě praskla pravá a hned hlásil.po chcípnutí a znovu nastartovaní opět hlasil.vyměnil jsem ji a ok.o týden později praskla druhá a opět hlásí.mě teda hlásí hned jak praskne a i při každém nastartování.pak sem to taky zkoušel-když jsem čistil zadní konektory.jakmile jsem vyndal jakoukoliv žárovku,tak hlásí.

Odesláno

mě teda všechno co sem zkoušel.na zadních světlech všechno na předních taky-parkovačky sem nezkoušel,ty nevim a boční blinkry taky nevim.prostě každýmu jde něco jinýho.já mám třeba i signalizaci na hladiny vody v ostřikovačích,kterou prej dávali jen ke xenonům a ty nemám.prostě co kus to original :D

Odesláno

U zadních světel mně to také tuším hlásilo všechno, ale u potkávacích světel je to jak kdy. Parkovačky to hlásí na 100%, stačí dát místo žárovky LED bez odporu a může se zbláznit. Dokonce to dělalo bordel i když jsem zkoušel vyměnit žárovky nad SPZ za LED. Musel jsem tam nakonec žárovky vrátit zpátky. Osobně by mi zrovna tyto hlášky také nechyběly.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...