222johny222 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 tak já budu mít nakonec tuhle : [upravil dne 3/12/13 11:52 od 222johny222] Citovat
Stejsn Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Bez ohledu na herce, ty filmy byly přiblblý. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 je to sice škoda, ale zajímavý je že o řidiče Rogera Rodase se téměř nikdo nezajímá i když ho viděl umírat jeho 8mi letý syn, který byl u nehody jako první možná měl Roger myslet více na syna, když šlapal na plyn tomu porši, nebo co to řídil je vždycky smutné, když zemře mladý člověk..., ale přiznám se, že jsem celkem překvapený, jak jste někteří hotoví z toho, že se zabil v autě v podstatě cizí člověk, prostě nechápu:ticho Citovat
Šalda Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Tady jde o to že jsme ho měli rádi, a navíc že to nebyl jen tak obyčejnej herec, ale i člověl kterej založil charitu a podobně, a takových bohužel moc není. Když by jen chlastal a podobně tak by kolem takový pozdvižení nebylo, třeba jako Charlie Sheen. [upravil dne 3/12/13 19:14 od Šalda] Citovat
Moby89 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Ozzy: nejde jen o herce jde o \"kult\" stejně jako když by umřel třeba představitel např.: Aragorna z Pána pstenů, taky se seskupí \"fantasáci\" a vzdají mu hold nějak po šemířsku(co já vim třeba cinkáním mečů). Jde o to že jak již bylo řečeno, tenhle snímek přivedl k \"tuningu\" potažmo k autům x desítek ne-li stovek tisíc lidí. Je na nás pacienty nemocné zákeřnou nemocí petrolheadum totalicum koukat jako na komunitu, které odešel \"vzor\". [upravil dne 3/12/13 19:20 od Moby89] Citovat
222johny222 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Mohy89 : líp bych to nenapsal.Byl to můj dětský vzor a dal jakožto tuningu nový rozměr. [upravil dne 3/12/13 19:28 od 222johny222] Citovat
oni Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 nechci se tady nikoho dotknout,tak to neberte osobne, ale sleduju tuhle zalezitost s umrti tohoto herce. a nejak to nechapu. je to strasny, vim to, film i herce jsem mel rad,ale prijde mi az trapny, to co se ted deje. staci se mrknout jen na ten priblblej fejs. Umiraj daleko vetsi osobnosti a nikde o tom neni ani zminka. a nejvic me zacina vadit, ze vetsina stejne dokaze napsat jen R.I.P, sakra jsme cesi ne? Citovat
222johny222 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 kluci,tak já už vyrážím v neděli ve 14 hod ze Znojma,sjedem se teda v garáži ve Futuru v 15:00 Hod? ať tam jedem za včas a najdem fleka. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 nechci se tady nikoho dotknout,tak to neberte osobne, ale sleduju tuhle zalezitost s umrti tohoto herce. a nejak to nechapu. je to strasny, vim to, film i herce jsem mel rad,ale prijde mi az trapny, to co se ted deje. staci se mrknout jen na ten priblblej fejs. Umiraj daleko vetsi osobnosti a nikde o tom neni ani zminka. a nejvic me zacina vadit, ze vetsina stejne dokaze napsat jen R.I.P, sakra jsme cesi ne? souhlasím s tebou oni... pochopil bych to v ten den co se to stalo... kde to bylo v Praze a Pardubicích... ale takhle už je to přitažený... Citovat
Wext Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Je to smůla no, ale já jsem zvědav, jak vymyslí ten 7. díl, měl tam hrát ale co teď, když umřel ? Citovat
222johny222 Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 hele přijeď taky budem jak dvojčata Citovat
Wext Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 No to jo ale je to celkem dálka, sice toho herce jsem měl rád ale tolik benálu kvůli němu se mi vyhazovat nechce Citovat
222johny222 Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 tak jako na nás se aspoň přijet podívat.Budu tam já,Šalda,Přema a možná John : Citovat
Šalda Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Se mnou to vypadá 50-50, protože budeme o víkendu slavit synovi 2 roky, tak ještě nevím jak to budu zvládat:myslim Citovat
Přema Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 No kolegové......chci jet...ale podle počasí.... jako někde se telit po D1 v tomto hnusu no nevím nevím...... nemám to uplně za rohem....sobota rozhodne. Citovat
Driver Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 nechci se tady nikoho dotknout,tak to neberte osobne, ale sleduju tuhle zalezitost s umrti tohoto herce. a nejak to nechapu. je to strasny, vim to, film i herce jsem mel rad,ale prijde mi az trapny, to co se ted deje. staci se mrknout jen na ten priblblej fejs. Umiraj daleko vetsi osobnosti a nikde o tom neni ani zminka. a nejvic me zacina vadit, ze vetsina stejne dokaze napsat jen R.I.P, sakra jsme cesi ne? Jo přesně...mě už to taky přijde přehnaný. F&F mám rád, jsou to sice filmy bez nějaké hluboké myšlenky, ale jsou to dobré \"akčňáky\" u kterých se dá \"odpočívat\". Walker byl dobrý herec, ale je hromada daleko lepších. Že se po jeho úmrtí udělá spanilá jízda beru, ale že se potom ještě další měsíc budou dělat různé srazy je fakt přehnaný. Nevím jestli byl ve středu sraz u Tesca v Letňanech kvůli PW, ale dopadlo to tam tak, že se ho jeden borec asi snažil napodobit a rozsekal tam na parkovišti auto a utekl. Citovat
Moby89 Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Driver: a byl jsi tam osobně, že víš jak to bylo? já jo a frajer \"si půjčíl\" toho mergla od kámoše(kterej o tom neměl páru), a pokud dokážeš celou skupinu cca 400 lidí soudit podle jednoho \"vykoksovanýho individua\" tak jsi neskutečnej střelec;) Citovat
agresssor Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Moby neber to tak moc vazne zivot neni jenom o autech tunignu a pod. Prijde mi to jako docasna horecka, je to stejny jako kdyz je MS v hokeji nebo tak kdyz vyhrajem vsichni sou najednou vlastenci a uctivaj hokejisty.... Tady je to v podsstate to samy, byl to dobrej herec filmy se mi s nim libej ale zivot jde dal, a chleba levnejsi nebude, takze nechapu proc tyhle obstrukce..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.