Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
je to sice škoda, ale zajímavý je že o řidiče Rogera Rodase se téměř nikdo nezajímá :( i když ho viděl umírat jeho 8mi letý syn, který byl u nehody jako první

možná měl Roger myslet více na syna, když šlapal na plyn tomu porši, nebo co to řídil

je vždycky smutné, když zemře mladý člověk..., ale přiznám se, že jsem celkem překvapený, jak jste někteří hotoví z toho, že se zabil v autě v podstatě cizí člověk, prostě nechápu:ticho

Odesláno

Tady jde o to že jsme ho měli rádi, a navíc že to nebyl jen tak obyčejnej herec, ale i člověl kterej založil charitu a podobně, a takových bohužel moc není.

Když by jen chlastal a podobně tak by kolem takový pozdvižení nebylo, třeba jako Charlie Sheen.

[upravil dne 3/12/13 19:14 od Šalda]

Odesláno

Ozzy: nejde jen o herce jde o \"kult\" stejně jako když by umřel třeba představitel např.: Aragorna z Pána pstenů, taky se seskupí \"fantasáci\" a vzdají mu hold nějak po šemířsku(co já vim třeba cinkáním mečů). Jde o to že jak již bylo řečeno, tenhle snímek přivedl k \"tuningu\" potažmo k autům x desítek ne-li stovek tisíc lidí. Je na nás pacienty nemocné zákeřnou nemocí petrolheadum totalicum koukat jako na komunitu, které odešel \"vzor\".

[upravil dne 3/12/13 19:20 od Moby89]

Odesláno

nechci se tady nikoho dotknout,tak to neberte osobne, ale sleduju tuhle zalezitost s umrti tohoto herce. a nejak to nechapu. je to strasny, vim to, film i herce jsem mel rad,ale prijde mi az trapny, to co se ted deje. staci se mrknout jen na ten priblblej fejs. Umiraj daleko vetsi osobnosti a nikde o tom neni ani zminka. a nejvic me zacina vadit, ze vetsina stejne dokaze napsat jen R.I.P, sakra jsme cesi ne?

Odesláno
nechci se tady nikoho dotknout,tak to neberte osobne, ale sleduju tuhle zalezitost s umrti tohoto herce. a nejak to nechapu. je to strasny, vim to, film i herce jsem mel rad,ale prijde mi az trapny, to co se ted deje. staci se mrknout jen na ten priblblej fejs. Umiraj daleko vetsi osobnosti a nikde o tom neni ani zminka. a nejvic me zacina vadit, ze vetsina stejne dokaze napsat jen R.I.P, sakra jsme cesi ne?

souhlasím s tebou oni... pochopil bych to v ten den co se to stalo... kde to bylo v Praze a Pardubicích... ale takhle už je to přitažený...

Odesláno

Je to smůla no, ale já jsem zvědav, jak vymyslí ten 7. díl, měl tam hrát ale co teď, když umřel ? :(

Odesláno

No to jo :D ale je to celkem dálka, sice toho herce jsem měl rád ale tolik benálu kvůli němu se mi vyhazovat nechce :D

Odesláno

Jo přesně...mě už to taky přijde přehnaný. F&F mám rád, jsou to sice filmy bez nějaké hluboké myšlenky, ale jsou to dobré \"akčňáky\" u kterých se dá \"odpočívat\". Walker byl dobrý herec, ale je hromada daleko lepších. Že se po jeho úmrtí udělá spanilá jízda beru, ale že se potom ještě další měsíc budou dělat různé srazy je fakt přehnaný. Nevím jestli byl ve středu sraz u Tesca v Letňanech kvůli PW, ale dopadlo to tam tak, že se ho jeden borec asi snažil napodobit a rozsekal tam na parkovišti auto a utekl. :myslim

Odesláno

Driver: a byl jsi tam osobně, že víš jak to bylo? :bojim já jo a frajer \"si půjčíl\" toho mergla od kámoše(kterej o tom neměl páru), a pokud dokážeš celou skupinu cca 400 lidí soudit podle jednoho \"vykoksovanýho individua\" tak jsi neskutečnej střelec;);)

Odesláno

Moby neber to tak moc vazne zivot neni jenom o autech tunignu a pod. Prijde mi to jako docasna horecka, je to stejny jako kdyz je MS v hokeji nebo tak kdyz vyhrajem vsichni sou najednou vlastenci a uctivaj hokejisty.... Tady je to v podsstate to samy, byl to dobrej herec filmy se mi s nim libej ale zivot jde dal, a chleba levnejsi nebude, takze nechapu proc tyhle obstrukce.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...