Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jsem sám, kdo absolutně nechápe půjčku se splátkou litr měsíčně u někoho, kdo má 5 let mladé auto střední třídy? Vždyť už jen plná nádrž stojí 2x tolik...

Odesláno

Davidek: rozdil je jednoduchy, nedluzis tak dlouho tak jsou mensi uroky (pokud bys pouzil to druhe reseni, tedy doplatit do pul roku). Osobne bych to jedine doporucil, kdyz uz teda mas pujcku...

Odesláno
Jsem sám, kdo absolutně nechápe půjčku se splátkou litr měsíčně u někoho, kdo má 5 let mladé auto střední třídy? Vždyť už jen plná nádrž stojí 2x tolik...

Né nejsi sám :papa

Mimochodem může mi někdo vysvětlit jak může GE dát 300 tis. půjčku pánovi s důchodem 10 tis ve věku 68 let? Splácet bude cca 5,5 tis. měsíčně po dobu 9 let... teda nechci být nevkusný, ale tak dlouho to patrně splácet nebude... :myslim

Guest servisman
Odesláno

A co chceš vysvětlit? Je nezajímá tvůj výdělek ale jen smlouva. Pak ti zabaví co se dá .

Odesláno
Dědic nechce-li, děditi nemusí nic ;)

Jistě... jinak týká se to přímo mě, tchán se dostal do situace kdy vytlouká klín klínem a nedopadne to dobře. Já žádné dědictví neočekávám takže odmítnutí mi nedělá problém, ono stejně nebude do odmítat.

Ale překvapolo mě to, u nějaké \"nebankovní\" instituce OK, ale GE :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...