Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaký telefon na 2 SIMky byste doporučili?

Recommended Posts

Odesláno

zase si myslím že si když si medvěd přinese mobil za 4000 tak na něho bude koukat šéf asi trochu jinak než když přijde z mobilem za 1500 .... takže podle mě ta Nokia asha co chceš je ideální

Odesláno

no hlavně ty recenze pro tento predátor telefon Wooody moc dobře nevyznívají

Medvěde, gratuluji k výběru trošku jsem si ráno myslel, že se ti typ od Durka zamluví víc než můj :D, i když je to to samé, rozdíl je jen v klávesnici, display je jen na štorc :papa

Odesláno

pžed půl hodinkou jsem si hrál u pivka s tím mým typem (má ho Ligi) a není to vůbec blbý, za chvilku bych na něm psal po slepu jako někdo balí cígo v kapse kabátu :D

ale chápu, že klasická konstrukce, kde se nemusíš nic učit plus to, že modrá je dobrá :D je pro tebe nepřekonatelné libido :D:D:D

Jinak gratulace k rachotě, ať jsi spokojený :cool:

Odesláno

Kluci ma nekdo zkusenosti s telefonem katerpilar ? Letos jsem usmrtil samsung galaxy s2 , s3 a ted i lg l9

Po padu rozbite sklicko...

Potrebuju neco co nerozbiju a taky mi.vyhovuje ze je tento model na dve simky...

Nejvice jsem byl.spokojen s es trojkou, ale uz me nebavi kupovat tak drahy telefon na 3mesice

A lg L9 nedoporucuji , hruza...

Odesláno

HUGO: má ho ségra přítelky. Vydrží 14 dnů, i když volá. Je fakt nerozbitnej, kolikrát ji spad z vozejku na beton, a v pohodě. i nepromokavej, padá ji i do vany :)

Odesláno

Já měl taky dvousimkáč od nokie a spokojenost... Cože?! Méďa bude v Brně ? :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...