venomcz Odesláno 26. listopad 2013 Autor Odesláno 26. listopad 2013 Dneska jsem toho moc nenaspal takže jsem aktivně přijel do práce první chtě nechtě. Ráno byl akorát sníh na autě , žádný led , takže to byla otázka pár minut . Přijel jsem tedy do práce , kde bylo prázdné parkoviště a trochu se pobavil Na to , že jsem letos koupil 4 nové gumy od nějákého čínského výrobce , protože nebyly peníze na pořádné gumy když zjistíte na poslechní chvíli že Vám je někdo ze sklepa i s kolama ukradl ,tak musím říct ,že drží dobře . Nechci to zakřiknout a uvidím jak se budou chovat později na ledě no [upravil dne 26/11/13 08:59 od venomcz] Citovat
Surmi Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Nastartuju , kouřím škrábu když jsem moc línej a nechce se mi škrábat tak posypu sklo solí a zachvíli můžu jed Citovat
Eon Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Škrabku ani nevozím, v garáži mám 18 stupňů a v práci to dám do druhé garáže. Citovat
oddie Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Škrabku ani nevozím, v garáži mám 18 stupňů a v práci to dám do druhé garáže. Nejhorší, co se dá autu udělat, to střídání teplot Citovat
Péťa Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Proto garáž nevytápím a mám v ní otevřená okna Citovat
Moral3z Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Tesco rozmrazovač a škarbku s takovou tou rukavicí z \"ovčí vlny\"... nastartuju a du škrábat... asi nejsou sousedi nadšení, když mi u toho \"cvrlikají ptáčci\" (dvouhmota) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.