ddino Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 Dobrý deň. S mojím autíčkom mám jeden veľký problém. Popíšem posledné udalosti ktoré viedli k úplnej nefunkčnosti Nakoľko som plánoval cestu z SK do UK mojim autíčkom /ktoré mi už nejakú dobu bez vážnejších závad fungovalo/ tak som sa rozhodol že dám auto do servisu k známemu nech mi skontroluje technický stav a vymení čelné sklo /bolo tam zopár zjavných bodiek po kamienkoch/, spojku /pri rozbiehaniach bolo cítiť že už trošku preklzuje a brzdové obloženie /už trošku pískalo/. Známyv servise teda povymieňal o čo som ho prosil /sklo, spojka, brzd. oblož./ a navyše guľové čapy /vraj už mali vôľu/ a ešte zistil že som mal zhodený prívod do turba. Auto som si prevzal prešiel cca 10 km natankoval /pravdepodobne zlú naftu/, potom som ešte išiel k zámemu /cca 2km/ tam to vypol po cca 1/2 hodine naštartoval a odišiel domov. Ráno sme mali dohodnuté že idem do Blavy prebehnúť auto na trošku dlhšiu vzdialenosť. Auto už nenaštartovalo. Zavolal som teda toho známeho a začalo sa pátranie prečo to neštartuje. Najskôr sme zisťovali či ide nafta k palivovému filtru. Po zopnutí kľúčika trošku \"nafty\" vytieklo z hadičky a on hneď povedal že tá nafta je hnusná a že skôr smrdí ako rastlinný olej. Preto sme sa rozhodli že naftu vyčerpáme a dáme tam novú. Doniesol čerpadielko a napojili sme ho na prívod paliva k palivovému filtru ale čerpadlo nevedelo nič natiahnuť, preto sme skúsili napojiť čerpalo priamo na výstup z nádrže a tak isto nič, preto sme nádrž otvorili vytiahli čerpadlo a zistili že je prasknuté a skoro vôbec netlačí naftu. Preto sme ho hneď objednali a na druhý deň vymenili. Skúsili sme naštartovať ale auto nenaskočilo Nafta po palivový filter išla ale po odpojení vstreku bolo zistené že na vstreky sa už nedostane. Preto bol vymontovaný a vymenený DRV ventil /pôvodný bol po vybratí podľa servisáka zhorený/ a následne aj štartér /po jeho rozobratí zistil že je pastorek už vymlátený/. Napriek tomu auto naďalej neštartuje a nafta sa na vstrek nedostane. Čo je prekvapenie tak na dianostike najskôr ukazovalo že je zlý DRV a po jeho výmene už neukazuje nič. Skúšané boli asi 4 rôzne diagnostiky a žiadna nič neukazuje. Vedeli by ste poradiť čo s tým? Na konci týždňa by sme mali vyraziť do UK a auto je stále kaput Popis auta: VIN: VF38ERHZF81618938 Peugeot 460 Facelift 5-Dverový Estate 2,0 HDi 110 (DW10ATED) Bez časticového Filtra PR: 0971889 Prevodovka Manuál 5st. - ML5C Riadenie ľavé Bez ESP S ABS Citovat
ddino Odesláno 24. listopad 2013 Autor Odesláno 24. listopad 2013 Nikto nevie čo by sa dalo skúsiť? Citovat
mmartinkovic Odesláno 24. listopad 2013 Odesláno 24. listopad 2013 A ked odpojis hadicku z cerpadla do vstreku tak ide? Toci toci ? a neodpali ? Skus kupit start sprej, streknut do vzduch potrubia a nastartovat. mne nesli zhavice, naftu davalo a nic. potom sme toto skusili a islo. Citovat
Lukyy406 Odesláno 24. listopad 2013 Odesláno 24. listopad 2013 pozri vstreky ja som mal tiež takúto podobnú diagnózu.ak máš možnosť skús ich na inom auto či idú. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 24. listopad 2013 Odesláno 24. listopad 2013 HDi v těchto teplotách chytne i bez žhavení. Citovat
marko306 Odesláno 24. listopad 2013 Odesláno 24. listopad 2013 Tie vstreky by mohli byť v čudu. Inak ešte jedno tlakové čidlo je/malo by byť na vstrekovacej/tlakovej rampe. Ale to by mala dia hlásiť, ale nemusí. Skontrolujte ešte snímač otáčok na kľuke a prípadne jeho synchronizáciu s rozvodmi. Inak rozvody ti nemohli skočiť? Citovat
ddino Odesláno 25. listopad 2013 Autor Odesláno 25. listopad 2013 Horšie je že to vyzerá že po vstreky sa nafta ani nedostane Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.