Milhausekkk Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 Ahoj, mezi vánočními svátky jedem do Vysokých Tater trochu relaxovat a chci si sebou vzít i nějaký alkohol. Předpokládám, že policie i celníci mohou být čilejší a častěji mezi svátky provádět kontroly. Na internetu jsem našel, že bych si mohl teoreticky vzít sebou 1 litr tvrdého alkoholu (asi beru slivovici), 2 litry šumivého vína (škoda, Bohemky bych vzal více), 4 litry vína a až 16 litrů piva ..... mám pravdivé informace? Nejedu teda do Tater \"chlastat\" ale popíjet něco chci a nechci dráždit slovenskou ruku zákona.. Citovat
elton Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 To chceš vést dříví do lesa, víš kolik tam mají dobrého alkoholu:o:mrk:D:D:D Citovat
Milhausekkk Odesláno 23. listopad 2013 Autor Odesláno 23. listopad 2013 no jo že vím, ale pronajali jsme si apartmán kde budu mít svůj \"lihovar\" a přes den při výletech do okolí uzmeme něco ze zásob místních barů... Citovat
oddie Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 V rámci Schengenu si teda vůbec žádnou hlavu s nějakými limity nedělám. Z Francie jsem běžně vozil 50-100 litrů vína, párkrát dokonce i přes Švýcarsko, kde by ten problém mohl být. Citovat
Milhausekkk Odesláno 23. listopad 2013 Autor Odesláno 23. listopad 2013 Díky Oddie, v těchto limitech bych to ani do auta nedal, natož abych si pak vůbec pamatoval, že jsem v nějakých Tatrách byl..:D:D Pokud je to tak, tak šumáku si vezmu víc:super Citovat
Gabriel 307 Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 koukni do mého podpisu-sbírka co všechno jsem přivezl,pro změnu ja do CZ Citovat
Milhausekkk Odesláno 23. listopad 2013 Autor Odesláno 23. listopad 2013 Gabriel307 : fííha, to jsi ale musel vše dovézt minimálně dvakrát, ne? Já bych to časem nevydržel jen na to koukat a neokusit (máš to vše plné) Citovat
Gabriel 307 Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 ne všechno najednou , teď budu ještě jednu kupovat po dlouhé době Citovat
ferinko2 Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 Bohemia sekt máme aj u nás:roker Voziť alkohol k nám na ďaleký východ?Drevo do lesa?Ani alkohol ani ženy nevoz,šicko u nás jest.../všetko máme/...stačia peňeži.../eurá/:D Citovat
.mycTD Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 jenze prave s tim eurem je to ted takovy slozity Citovat
ozzy56 Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 píšeš, že tam nejedeš chlastat, ale z dotazu mám pocit, že jsi notorik Citovat
ChouLu Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 Není alkoholik, ale má svoji denní dávku.. co je na tom divného? Citovat
ferinko2 Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 Pondelok-pijem z východniarmi Utorok-najradšej by som zomrel Streda-zasa pijem z východniarmi Štvrtok -škoda,že som nezomrel v utorok Citovat
Milhausekkk Odesláno 24. listopad 2013 Autor Odesláno 24. listopad 2013 ...alkoholik opravdu nejsem..:D .... jen jsem sondoval limity ať si zbytečně sám nevytvářím problémy...myšleno např že povezu litr slivovice a můžu třeba jen 0,5 l = problém se zákonem ale plánuju, že si s manželkou dáme každý večer u krbu nebo ve vaně skleničku bohemky, no a když tam budu několi nocí, jedna láhev stačit nebude ... tak nějak:papa Citovat
veldik Odesláno 24. listopad 2013 Odesláno 24. listopad 2013 Myslel som, ze zartujete ale zda sa ze ste otazku mysleli vazne. Tak len jednou vetou: aj Cesko aj Slovensko su sucastou EU kde je volny pohyb tovaru, co znamena ze si mozes doviezt co len chces. A tych colnikov budes musiet pohladat, ale az na Ukrajinsku hranicu :-) Citovat
Milhausekkk Odesláno 24. listopad 2013 Autor Odesláno 24. listopad 2013 no opravdu jsem to nevěděl, tak jsem se zeptal... a raději ze sebe udělám troubu a zeptám se, když něco nevím ..... a vím že toho nevím.. a všechno vědět nemůžu .... a nechci... ps: možná můj dotaz byl ovlivněm i tím, že po cestě z práce po čtyřproudovce potkávám celníky a ti zastavují hodně a všechny... ale vsadil bych se, že i přes volný pohyb zboží platí limity pro určité typy výrobků jako lihoviny, tabák.... https://www.euroskop.cz/595/sekce/dovoz-zbozi-v-eu/ ta internetová stránka sama nahrává tomu, že by mě mohli klidně celnící kontrolovat, ale asi se to děje jen u nás v ČR :D:aut:aut [upravil dne 24/11/13 12:28 od Milhausekkk] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.