Milhauzz Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Ahoj, nejdříve jsem zkoušel hledat odpověď na svoji otázku, jak tady, tak i přes google. Nicméně jsem nic nenašel, tak se zkusím zeptat. Všiml jsem si jedné zajímavé věci. Ať už auto zamknu na dálku nebo klasicky zámkem, po nějaké době, cca 30 vteřin, se rozsvítí display palubního počítače a podsvícení aut. klimatizace problikává. Jakmile auto odemknu, display zhasne. Baterie je dobrá, všechny pojistky OK, do ničeho jsem nevrtal. Diagnostiku nemám, nicméně za 1200km jdu měnit olej, tak si o ni řeknu, jestli vůbec něco zjistí. Všiml jsem si ještě jedné věci, která se vyskytla s tímto problémem, a to, že po otevření řidičových dveří se ozve krátké pípnutí. Jinak na autě funguje vše bez problémů. Troubí, bliká, topí, šak víme Kdyby někoho něco napadlo, budu rád. Díky. Jinak auto je klasika. 2.0HDI z roku 2000, nemux verze. Citovat
banan1987 Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 mne takto raz za cas ostaval tiez svietit display.. ale po nejakej dobe zhasol sam od seba...neriesil som to... diagnostika ti o tom nic nepovie... Citovat
Milhauzz Odesláno 22. listopad 2013 Autor Odesláno 22. listopad 2013 Nuže, vyřešeno. 1, nejdřív jsem vyzkoušel odebírat všechny pojistky. Beze změny. Pak jsem odpojil baterii, cca na půl hodiny, také beze změny. Přemýšlel jsem co se stalo, než se tento jev objevil. Je pravda, že tak před půl rokem mě display taky svítil po zamčení auta, ale jak jsem odemkl a zamkl, bylo to pryč a já tomu už nevěnoval pozornost. Minulý víkend jsem celkem jezdil a natočil cca 800km, ale to by nemělo být nic proti ničemu, protože od loňských vánoc, kdy jsem auto koupil, jsem s ním najezdil něco málo přes 35tis km. 2, pak jsem začal uvažovat trochu hlouběji. Dneska jsem si tahal napájecí kabel k navigaci palubovkou. Jestli já jsem nepoškodil nějakou kabeláž. Rozdělal jsem tedy palubní PC, ovládání klimatizace, pročistil konektory a zkontroloval kabeláž - taky nic. U toho mi odpoledne \"asistoval\" synátor. To víte, dítě, dva roky a něco a je hodně těžké takto zvědavého človíčka uhlídat. Nu lašoval s blinkrama a kdo ví co pomačkal, takže sem si říkal, jestli někde \"nevisí\" nějaký kontakt. Zapnul a vypnul jsem co se dalo, také beze změny. 3, volal jsem kamarádovi, co dělá u Peugeota. Řekl mi, a cituji doslova: \"mno, to je přesně taková ta pěkná francouzská porucha, na vině bude BSI\". Takže sem nelenil a začal hledat na tomto fóru ohledně BSI. Takže trochu teorie a šup do garáže ... [upravil dne 22/11/13 21:44 od Milhauzz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Jak, možná by to někomu pomohlo, je tu dobrým zvykem napsat jak se problem vyřešil. Citovat
Milhauzz Odesláno 22. listopad 2013 Autor Odesláno 22. listopad 2013 Jak je vidět na obrázcích, po sundání krytu bylo jasno. Voda. A jeje. Asi sem někde podcenil izolaci kabeláže, při tahání napájení pro zesilovače. Na druhém obrázku BSI pod pojistkovou skříní, takže jak s ní ven? Jednoduše, pojisková skříň drží na dvou šroubech a pak jde lehce vydělat. Další obrázek, BSI ... kdo má postřeh, tak vidí. Citovat
Milhauzz Odesláno 22. listopad 2013 Autor Odesláno 22. listopad 2013 Nečistota byla mokrá, tudiž relativně \"čerstvá\", takže vyčistit, nechat oschnout, namontovat a doufat. Bylo to teda tímto. Teď už jen zbývá najít, kudy tudy jde voda do interiéru. Každopádně si myslím, že KubaV v příspěvku \"Blbne ECO MOD\" má stejný problém. Citovat
Milhauzz Odesláno 22. listopad 2013 Autor Odesláno 22. listopad 2013 Jak, možná by to někomu pomohlo, je tu dobrým zvykem napsat jak se problem vyřešil. Jsem tu na fóru nový, takže jsem napsal předmět a bouchl do klávesy enter. A prázdný článek byl na světě Citovat
KubaV Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 Zdravím ano ano to je přesně problém, který se mi projevoval, ja jsem to nakonec, ale už řešil Servisem u známeho autoelektrikaře a auto budu mit v pondělí tak napíšu co a jak co mi on poví, hold u mě co se tyče elektriky to jsem v pasti vidim, ale že chyba se projevila úplně na stejném modelu roku výroby a stejné motorové Verzi, jinač obrázky jsou moc zaujímavé a všechny sem si stahnul třeba pro nějakou přištější poruchu. Citovat
chuck11 Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 Mněl jsem na 406-ce se stejným rokem výroby a motorem ten samý problém,vyřešil jsem to tak že jsem přívod do displeje napojil na klíček nebo tak nějak;) Citovat
Dave_k Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 U mě zase voda natekla zadním světlem do konektoru changeru a díky tomu zhasla celá palubka a km ukazovali samý devítky. Jinak motor makal bez problémů. Taky mi to chvilu dalo než jsem na to přišel. Citovat
Berkoff Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 Mě se tohle stává jen v zímě, stačí udělat kolečko kolem baráku, a zapnout foukání na teplo a na plné otáčky, pak se to samo opraví. Asi taky někde vlhkost, ale rozebírat palubku nebudu, když je to jednou za rok. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.