Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Thank you Captain Obvious!

Díky za skvěle zpracované porovnání. Bez tohoto bych na to nikdy nepřišel, vážně.

Víš, já už na to narážel předtím.

Objednávám 16.25.686

Kdyby mi to chtěl ještě někdo vysvětlovat, tak už prosím ne.

Odesláno

Ale jo, vezmou. Spíš jsem rozmrzelý z toho, že už byla domluvená garáž, lidi atd. A pak to rozbalím a ono prd.

Ex post komentáře co jsem měl objednat mi pomůžou jak mrtvému plavky.

Oldo, koukám, že už jsi inventářem; dá se nějak kontaktovat uživatel jinak, než na uvedený kontakt? Chtěl bych se spojit s autorem postu , ale netuším jak. Je tu nějaký jiný kanál?

Odesláno

Tak jsem se snažil, ale bohužel.

- soukromou zprávu asi nečte, protože tady byl naposledy 7.10.2012

- mail nemá uveden

- mail nick@peugeot-club.cz mají jen řádní členové

- vyhledáváním pawllik@seznam.cz jsem našel toto http://pcbazar.kontakt.cz/uzivatele/f.asp?str=info&uid={01D411BD-089A-4D9C-A10A-9C3717AE2086} (tomu by mohlo odpovídat bydliště VM, tedy Valašské Meziříčí

- anebo zkus poslat mail na pawllik@email.cz

Odesláno
To je odpověď jak noha.

Takže mi říkáš, že v druhém příspěvku je něco jiného, než ve třetím, takže se nemám divit, že mi to nesedí.

Pokud něčemu nerozumíš, doporučuji nekomentovat.

Je evidentné že ty tomu rozumieš :o:D .Ak si v autokelly vyhladám páčky 16.25.680 ,zistím ako nevedomý ,že to je úplne iné OEM číslo ako potrebujem a nebudem to objednávať,lebo jedna pani povedala.Mno ty ako znalec to objednáš a potom sa tu čuduješ nejakým vysvetleniam.Hold lidi jsou divný :blicismajlik

A ano je rozdiel medzi páčkami z druhého príspevku kde je OEM 6239AE a tretím príspevkom kde je OEM 6239Q0

[upravil dne 20/1/14 18:21 od baffy]

Odesláno

Jaká je pointa Tvého postu? Že jsi zopakoval to, co jsem napsal já (a Ty to vtipně dal jako citaci) ?

Myslím, že jsme k tomu oba řekli své, proto navrhuji nepokračovat v této plodné diskuzi.

Oldo, díky. Zkusím.

Odesláno

Takže:

páčky jsou vyměněny.

Stačí k tomu opravdu TORX na volant, širší plochý šroubovák na airbag a malý TORX na kryt páček.

Vybaven googlem a kupou trpělivosti to zvládne i méně zdatný uživatel.

díky za pomoc,

n

Odesláno

Nesmysl, kvalita materiálu z 3D tiskáren je naprosto nevhodná pro něco takového - je to příliš tvrdé s vysokým otěrem o o mizerné přesnosti nemluvě, ale to se dá obrobit. Z dostupných materiálů se dá špička udělat rozumně třeba z silonu nebo lépe z teflonu.

Odesláno

Do tych tlaciarni existuje celkom slusny vyber materialov, a som si dost isty ze aj tento isty:) takisto presnost resp.minimalna velkost zrna sa u lepsich verzii vyrazne zlepsila... Samozrejme existuje isto aj mnoho lepsich sposobov riesenia.

Odesláno

Ten teflon by byl asi nejlepší, ale rozhodně bych 3D print nezatracoval. Typů materiálu je už poměrně dost, tak bych se nebál najít nějakou podobnost třeba s PA.

Sakra kupte si někdo ty páčky! :)

Odesláno

V brně ty páčky jeden uživatel opravuje.. jak ten přepadávající kolík tak ten problém se zhasínáním blinkrů, světel, mlhovek a dálkových..

• O 1 měsíc později...
  • O 2 měsíce později...
  • O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Tady v Zábřehu opravuje páčky p. Nečas. Viz inzerát v mém podpise. Změna proti inzerátu je, že by zaslal i poštou, ale je třeba poslat celý modul COM.
Pokud máte zájem, tak více si domluvte telefonem.

Ps: tak jsem nechtěně aktualizoval staré vlákno. Nevím proč se mi objevilo mezi čerstvě aktualizovanými. Bohužel, příspěvek nelze smazat beze zbytku, takže už zůstává nahoře.

Upraveno uživatelem P607Olda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...