niemand Odesláno 20. leden 2014 Autor Odesláno 20. leden 2014 Thank you Captain Obvious! Díky za skvěle zpracované porovnání. Bez tohoto bych na to nikdy nepřišel, vážně. Víš, já už na to narážel předtím. Objednávám 16.25.686 Kdyby mi to chtěl ještě někdo vysvětlovat, tak už prosím ne. Citovat
niemand Odesláno 20. leden 2014 Autor Odesláno 20. leden 2014 Ale jo, vezmou. Spíš jsem rozmrzelý z toho, že už byla domluvená garáž, lidi atd. A pak to rozbalím a ono prd. Ex post komentáře co jsem měl objednat mi pomůžou jak mrtvému plavky. Oldo, koukám, že už jsi inventářem; dá se nějak kontaktovat uživatel jinak, než na uvedený kontakt? Chtěl bych se spojit s autorem postu , ale netuším jak. Je tu nějaký jiný kanál? Citovat
P607Olda Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 Tak jsem se snažil, ale bohužel. - soukromou zprávu asi nečte, protože tady byl naposledy 7.10.2012 - mail nemá uveden - mail nick@peugeot-club.cz mají jen řádní členové - vyhledáváním pawllik@seznam.cz jsem našel toto http://pcbazar.kontakt.cz/uzivatele/f.asp?str=info&uid={01D411BD-089A-4D9C-A10A-9C3717AE2086} (tomu by mohlo odpovídat bydliště VM, tedy Valašské Meziříčí - anebo zkus poslat mail na pawllik@email.cz Citovat
baffy Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 To je odpověď jak noha. Takže mi říkáš, že v druhém příspěvku je něco jiného, než ve třetím, takže se nemám divit, že mi to nesedí. Pokud něčemu nerozumíš, doporučuji nekomentovat. Je evidentné že ty tomu rozumieš .Ak si v autokelly vyhladám páčky 16.25.680 ,zistím ako nevedomý ,že to je úplne iné OEM číslo ako potrebujem a nebudem to objednávať,lebo jedna pani povedala.Mno ty ako znalec to objednáš a potom sa tu čuduješ nejakým vysvetleniam.Hold lidi jsou divný A ano je rozdiel medzi páčkami z druhého príspevku kde je OEM 6239AE a tretím príspevkom kde je OEM 6239Q0 [upravil dne 20/1/14 18:21 od baffy] Citovat
niemand Odesláno 21. leden 2014 Autor Odesláno 21. leden 2014 Jaká je pointa Tvého postu? Že jsi zopakoval to, co jsem napsal já (a Ty to vtipně dal jako citaci) ? Myslím, že jsme k tomu oba řekli své, proto navrhuji nepokračovat v této plodné diskuzi. Oldo, díky. Zkusím. Citovat
niemand Odesláno 28. leden 2014 Autor Odesláno 28. leden 2014 Takže: páčky jsou vyměněny. Stačí k tomu opravdu TORX na volant, širší plochý šroubovák na airbag a malý TORX na kryt páček. Vybaven googlem a kupou trpělivosti to zvládne i méně zdatný uživatel. díky za pomoc, n Citovat
niemand Odesláno 31. leden 2014 Autor Odesláno 31. leden 2014 Staré páčky jsem vystavil na aukru:, tak kdybyste měli někdo zájem, kupujte, nebudou Citovat
merlin99 Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Hmm tieto kolicky by sa mohli efektivne vyrabat cez 3D tlaciarne... Citovat
koblih69 Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Nesmysl, kvalita materiálu z 3D tiskáren je naprosto nevhodná pro něco takového - je to příliš tvrdé s vysokým otěrem o o mizerné přesnosti nemluvě, ale to se dá obrobit. Z dostupných materiálů se dá špička udělat rozumně třeba z silonu nebo lépe z teflonu. Citovat
merlin99 Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Do tych tlaciarni existuje celkom slusny vyber materialov, a som si dost isty ze aj tento isty:) takisto presnost resp.minimalna velkost zrna sa u lepsich verzii vyrazne zlepsila... Samozrejme existuje isto aj mnoho lepsich sposobov riesenia. Citovat
niemand Odesláno 3. únor 2014 Autor Odesláno 3. únor 2014 Ten teflon by byl asi nejlepší, ale rozhodně bych 3D print nezatracoval. Typů materiálu je už poměrně dost, tak bych se nebál najít nějakou podobnost třeba s PA. Sakra kupte si někdo ty páčky! Citovat
3Run Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 V brně ty páčky jeden uživatel opravuje.. jak ten přepadávající kolík tak ten problém se zhasínáním blinkrů, světel, mlhovek a dálkových.. Citovat
niemand Odesláno 3. únor 2014 Autor Odesláno 3. únor 2014 Tohle jsem měl vědět, než jsem koupil nový modul... Tak ať to ten brňák koupí ! Citovat
Pavel@ Odesláno 11. únor 2014 Odesláno 11. únor 2014 Ahoj, kontakt na toho brňáka co opravuje ty páčky by prosím nebyl? Děkuji. Citovat
petkep Odesláno 22. květen 2014 Odesláno 22. květen 2014 Prosím ten kontak na toho kolegu z Brna.... nebo má někdo možnost sehnat tento typ za rozumnou cenu : páčky 6239JS Díky Citovat
P607Olda Odesláno 6. leden 2016 Odesláno 6. leden 2016 (upraveno) Tady v Zábřehu opravuje páčky p. Nečas. Viz inzerát v mém podpise. Změna proti inzerátu je, že by zaslal i poštou, ale je třeba poslat celý modul COM.Pokud máte zájem, tak více si domluvte telefonem.Ps: tak jsem nechtěně aktualizoval staré vlákno. Nevím proč se mi objevilo mezi čerstvě aktualizovanými. Bohužel, příspěvek nelze smazat beze zbytku, takže už zůstává nahoře. Upraveno 6. leden 2016 uživatelem P607Olda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.