Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Nainstaluj si ten SW a uvidíš sám, že si řekne kdy zapnout zapalování, kdy vypnout a pod.... Nastartovaný motor potřebuješ na měření live hodnot, jinak stačí klíček.

Díky.

Odesláno

Pánové jak na to koukám, tak jdete směrem k průseru... a pak budete psát, jaké kramy jste koupili v číně, že vám to rozbilo auto atd... to už tady parkrát bylo a evidentně bude zase :roll

Odesláno
Pánové jak na to koukám, tak jdete směrem k průseru... a pak budete psát, jaké kramy jste koupili v číně, že vám to rozbilo auto atd... to už tady parkrát bylo a evidentně bude zase :roll

Každý svého štěstí...

Odesláno
Osobní spory a narážky si vyřiď přes sz, sem to přece nepatří . . .

Krom toho každý raději položí otázku, než aby věnoval hodinu hledání . . . protože informací ke čtení je tu vážně hafo :D

omlouvám se, že se k tomu vracím, nebyl jsem u kompu, jen bych rád podotkl, že moje připomínka k narážkám nebyla směřována proti Koblížkovi nýbrž proti hardhouse.trip . . . to jen pro pořádek

Odesláno

to sice dostal, ale opravdu nemám rád když se do mně někdo v každým vlákně naráží a ukazuje tak svoji \"nadřazenost\", tzn. umachrovanej, namyšlenej, atd...to je všechno...jsem laik, nejsem žádnej automechanik, a ten konkrétní člověk se tu chová tak jako by mu to tu patřilo, nebo co já vím. Já se vždy na něco slušně zeptám a on mi odpoví takovým způsobem? Tak kde jsme?...:bojim

Odesláno
Osobní spory a narážky si vyřiď přes sz, sem to přece nepatří . . .

Krom toho každý raději položí otázku, než aby věnoval hodinu hledání . . . protože informací ke čtení je tu vážně hafo :D

Opět, po druhé, a doufám že naposled, cituji názor jednoho týpka, a tento názor mám taky...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...