Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dříve jsem nechával na ebay kolem 30 tisíc měsíčně... nikdy nebyl problém, zboží nepřišlo, do 5 dnů jsem měl peníze zpět nebo vyexpedované nové zboží :)

Odesláno

Chce to fakt koukat na prodejce, jejich hodnocení atd.. cca 10% zásilek mi nechodí, ale za to v 90% prodejce nemůže, ale zboží nové nebo peníze vrátí :) Takže fakt suprový :)

Odesláno
Kdybys opravdu četl, nebo použil hledání, tak zjistíš, že se jedná o identický adaptér a 2 různé SW, ale to by bylo asi pracné na to \"hledání\" poklepat myší, co?

Jj. Přesně tak...navíc kdyby jsi četl ty, tak jsem se ptal - v čem je která lepší.Navíc jsem hledal a nic takovýho nenašel.Už tě pozoruju delší dobu,a ty budeš pěkně namyšlenej ...nebo spíš už jsi...ty tvoje rozumy a narážky poslední dobou na moji osobu, mi začínají lýzt pěkně na nervy...:bacha

Odesláno

Osobní spory a narážky si vyřiď přes sz, sem to přece nepatří . . .

Krom toho každý raději položí otázku, než aby věnoval hodinu hledání . . . protože informací ke čtení je tu vážně hafo :D

Odesláno

Pánové, alespoň přes ty svátky by jste se mohli uklidnit, koblih to s hledáním myslel dobře, o lexii/PP2000 je tu napsáno stovky příspěvků...

Odesláno
Osobní spory a narážky si vyřiď přes sz, sem to přece nepatří . . .

Krom toho každý raději položí otázku, než aby věnoval hodinu hledání . . . protože informací ke čtení je tu vážně hafo :D

Já mám zase tento názor. I fórum snad může být o výměně názorů, když je na úrovni, ne? Navíc já nemám rád, když se pořád do mně někdo naváží, toť vše. A on to dělá pomalu v každém vlákně co já píšu, takže asi tak:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...