Vojta309 Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Zdravím, mam takovej laickej dotaz - nemáte někdo zkušenost s výměnou celé přístrojové desky původně s hodinama za desku s otáčkoměrem(z vrakoviště)? Je to reálné, dá se to se stávajícími konektory dopojit? Mám ty hodiny a moc mi chybí otáčkoměr. Občas se mi po sluchu zdá, že to drží zbytečně vysoké otáčky a já nemám jak to zkontrolovat. Moje auto je p309 r.v.12/89 1,4i Díky za vaše odpovědi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommate Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 no já bych volil radši nějaký elektronický přídavný otáčkoměr který namontuješ někde na palubovku, než se vrtat v přístrojovce, poptej se v nějakém tuningovém shopu, a je to i hezká ozdoba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojta309 Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 No jasný, ale já jsem blázen do originál řešení a tak bych radši použil originál přístrojovku s otáčkoměrem a tak nevíte někdo, jak se to spolu schoduje? Díky za všechny nápady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Asi Ti to řekne přesněji Oddie nebo Rebik, ale myslím, že jsou hodně podobný, ne-li stejný (pokud vybereš stejný ročník). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvg Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Na titulní stránce najdeš ve starších přízpěvcíxh (myslím v sekci Servis) můj návod, jak se poprat s nefunkčním otáčkoměrem. Možná tě to nakopne správným směrem a možná se do toho ani nebudeš pouštět. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raa Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Ja chtel v jedne P309 udelat to same, ale nakonec jsem to vzdal (tehdy jsem prendaval veci ze stareho auta do noveho - jiny model i motor). Musis vymenit budiky a dodelat cely nahon na otackomer, ktery v aute asi mit nebudes. Kazdpadne dej vedet, zda a jak jsi uspel. Mrkni i sem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojta309 Posted August 31, 2005 Author Share Posted August 31, 2005 Chlapi dik za reakce, každopádně to zkusím, jakmile najdu na vrakáči nějaký budíky s otáčkoměrem za rozumnou cenu. Když by jste někdo měl jeden navíc, určitě nabídněte - domluvíme se. Ještě jeden postřeh:otáčkoměr má náhon, nebo el.čidlo, já si myslel, že je na motoru snímač a pak jen dráty? Trochu jsem z toho zmatený. Jakmile to spáchám, ozvu se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr605 Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Čidlo + dráty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts