MilanF1 Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Vvitty: To je pravda, Boží Dar nejsou Milovice. O Milovicích by se dalo uvažovat - vybavenost, vlakové spojení na Prahu á 30 minut. Gabrieli: Jen zůstaň oddie: Dobrý komentář. Ale ani ten milion to tedka hodnotu nemá: http://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/3+1/milovice-bozi-dar-kratka/3070169948 Tohle je i s kuchyní za 850 000 Kč. Citovat
rgot Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Gabrieli pokud se na ten fakt hnus podíváš normálníma očima..tak bych brečel kam až jsou lidé schopni klesnout, aby bydleli ..rádoby.. ve svým..mě ani tak nejde o tu cenu - ta je fakt za pusu...jako o ten HNUS..to je šílenost za kterou by se mělo platit, aby se tam přitáhli lidi.. Citovat
MilanF1 Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 rgot: Ono bylo toho moc naslibováno ... jakože se tam všechno opraví, bude občanská vybavenost, přímé spojení na Prahu. Lákadla tam byla, ale skutek utekl. Ale to jsou ty prodejní triky. Podobně jako tady: http://www.zahradatojezivot.cz/ Obrovské sliby, co tam všechno bude, zábavní centrum, bazén, nová pošta, kino, hotel a já nevím, co ještě. Hlavně, že ten projekt několik let stál, jelikož investor neměl peníze. Podle mě prodá byty v těch 2 dostavěných barákách, schrábne prachy a uteče. Ten projekt se nedokončí. Citovat
Vvitty Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 A kvuli takovym slibum bych si radeji poridil pozemek nebo primerene seslou ruinu a co nejvic udelal svepomoci nebo overenymi dodavateli Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Gabrieli pokud se na ten fakt hnus podíváš normálníma očima..tak bych brečel kam až jsou lidé schopni klesnout, aby bydleli ..rádoby.. ve svým..mě ani tak nejde o tu cenu - ta je fakt za pusu...jako o ten HNUS..to je šílenost za kterou by se mělo platit, aby se tam přitáhli lidi.. ja tam nebydlím,jenom občas když jedu pro brambory tak jedu kolem když to dělal Švestka tak třeba nasliboval lidem co všechno tam bude-časem,ale je to docela odříznuté od Milovic-kdyby se něco udělalo na letišti tak se to časem zlepší-ale to jen tak rychlo nebude edit: myslím,že ještě dnes si drbe hlavu Švestka,že tam předělával byty [upravil dne 20/11/13 12:10 od Gabriel 307] Citovat
oddie Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Slibem nezarmoutíš. Dokud jsou lidi ochotní kupovat takové lokality ve výstavbě, nesou tohle riziko, které je téměř 100%, ale i přesto se nechají oblbnout a sežerou to. Když developery nic nenutí udělat to všechno nejdřív, aby to vůbec někdo koupil... Citovat
rgot Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Milane..a tím, že toho bylo mooooc naslibováno myslíš jako co...sliby-chyby..nebo...v Brně je taková jedna ulice jmenuje se Bratislavská...i když ji už cca 20 let spravují a předělávají..pořát to bude cikánská ulice a s tím neudělá nikdo nic... pro adminy...kdyžtak to cikánská opravte... Citovat
Vvitty Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 velke plany s celym uzemim byvalych kasaren na ktere nikdy nedoslo protoze o bydleni za letistem nebyl zajem, narozdil od pomerne slusne udelanych prvorepublikovych kasaren ve meste. posledni plany co s tim byly zamery o stavbu FV elektrarny, ale s upadkem podpory to taky padlo. Cas od casu nekterou z budov zapalili zlodeji srotu (holt zhave zelezo od autogenu padajici do vaty vytrhane z podhledu), cas od casu neco spadlo samo a spravci objekt nechali strhnout... pro hrace airsoftu a paintballu to byly idealni mista Jo a na to jsem zapomel - cesty v casti arealu ma pronajate provozovatel auto rallye, takze v lete lze zapomenout o vikendu i na ten klid osamnele lokality. Citovat
MilanF1 Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Gabriel: Záleží, za kolik ty byty Švestka pořídil. Zda to nebylo za hubičku. Developer na tom má velkou marži. rgot: Oddie to napsal dobře, slibem nezarmoutíš. Jak tam nalákat lidi, když tam nic není? Musíš něco slíbit. Z druhého pohledu to jsou spojené nádoby. Dokud tam nebudou lidi, nebude tam občanská vybavenost. A dokud tam nebude občanská vybavenost, nebudou tam lidi. Dneska není důvod vymýšlet novoty, jít prostě tam, kde je to osvědčené. Prostě se hned nastěhovat a bydlet, ne čekat, zda to se zlepší. Ti, co kupovali na Božím Daru, možná se také domnívali, že jakmile se tam všechno vybuduje, zvedne se atraktivita lokalita a poletí cena jejich bytů nahoru. I takové myšlenkové pochody mohli u nich vládnout. Citovat
rgot Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Na závěr k tomuto..nezbývá než souhlasit s výrokem Yvitty ve 12:08.. i sebevětší ruina na vesnici s pozemkem bude lepší než toto...nebudeš sice bydlet hned, ale časem zjištíš, že není nad to udělat si bydlení jak Ty chceš a ne jak je to v tomto případě daný...a věř tady se moc čarovat nedá. Citovat
oddie Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 S tou ruinou na vesnici to taky není nic jednoznačného, málokterá vesnice dneska (lokalitou) stojí za úvahu, většina jich je bohužel v úpadku. To by člověk tu vesnici musel koupil (skoro) celou (příp. s nějakými spřátelenými lidmi dohromady). Citovat
Vvitty Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 navic jsem pomerne narocny na vlastnosti te ruiny (resp. pozemku na kterem stoji a jeho okoli) Citovat
oddie Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Věru. Taky mám představu o ekofarmě o cca 10tis m zahrádce obklopené vlastním hlubokým lesem, cca 10 minut chůze od stanice metra... Citovat
rgot Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 No jo já taky nemyslím ruinu nekde v pohraničí, nebo v horní dolní... u Prahy to bude cenově horší, ale když zapíchne do Pr.kružítko a udělá cca 40 km oblouk tak mi neříkej, že ty místa nenajde..a tých 40 má v 1 příspěvku.. Citovat
Vvitty Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 oddie: dej mi vedet az takove najdes, koupim totez 10 minut chuze na opacnou stranu od te stanice Citovat
rgot Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Jinak o ekofarmě se můžem pobavit dosytosti...a 10 tis m zahradka...hm...to myslíš jen takovou malou předzahrádku ne... Citovat
oddie Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 No, 40km okolo se ruina najde jen velmi kompromisní. Skoro spíš pro zlost. Když opravdu barák na vesnici se slušným pozemkem, chce to jít od Prahy dál, v tom bližším okolí je ten negativní vliv Prahy vidět strašně. Tady je spíš problém, že je třeba mít rozmyšleno, jakým způsobem chce kdo žít, už jsem to psal. Pokud je někdo bytový typ, v baráku nepřežije, zničí ho to. Ale koupě bytu uprostřed skládky 40km od Prahy ještě dřív - tomu způsobu žití musí odpovídat HLAVNĚ lokalita! Citovat
oddie Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 rgot: to nevím, jestli se můžem pobavit, já bych třeba i celkem rád, ale jsem pražák a ty je nemáš rád... Citovat
rgot Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 oddie..Ale jo...jenže on asi pozemek neřeší a gril si postaví kdekoli a to mu stačí.. Citovat
rgot Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 oddie..rád nerad..na peugeotklubu udělám vyjímku ..a pozvu tě k nám na rybník.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.