Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Gabrieli pokud se na ten fakt hnus podíváš normálníma očima..tak bych brečel kam až jsou lidé schopni klesnout, aby bydleli ..rádoby.. ve svým..mě ani tak nejde o tu cenu - ta je fakt za pusu...jako o ten HNUS..to je šílenost za kterou by se mělo platit, aby se tam přitáhli lidi..

Odesláno

rgot: Ono bylo toho moc naslibováno ... jakože se tam všechno opraví, bude občanská vybavenost, přímé spojení na Prahu. Lákadla tam byla, ale skutek utekl. Ale to jsou ty prodejní triky.

Podobně jako tady: http://www.zahradatojezivot.cz/

Obrovské sliby, co tam všechno bude, zábavní centrum, bazén, nová pošta, kino, hotel a já nevím, co ještě. Hlavně, že ten projekt několik let stál, jelikož investor neměl peníze. Podle mě prodá byty v těch 2 dostavěných barákách, schrábne prachy a uteče. Ten projekt se nedokončí.

Odesláno

A kvuli takovym slibum bych si radeji poridil pozemek nebo primerene seslou ruinu a co nejvic udelal svepomoci nebo overenymi dodavateli :)

Odesláno
Gabrieli pokud se na ten fakt hnus podíváš normálníma očima..tak bych brečel kam až jsou lidé schopni klesnout, aby bydleli ..rádoby.. ve svým..mě ani tak nejde o tu cenu - ta je fakt za pusu...jako o ten HNUS..to je šílenost za kterou by se mělo platit, aby se tam přitáhli lidi..

ja tam nebydlím,jenom občas když jedu pro brambory tak jedu kolem

když to dělal Švestka tak třeba nasliboval lidem co všechno tam bude-časem,ale je to docela odříznuté od Milovic-kdyby se něco udělalo na letišti tak se to časem zlepší-ale to jen tak rychlo nebude

edit: myslím,že ještě dnes si drbe hlavu Švestka,že tam předělával byty :roll

[upravil dne 20/11/13 12:10 od Gabriel 307]

Odesláno

Slibem nezarmoutíš. Dokud jsou lidi ochotní kupovat takové lokality ve výstavbě, nesou tohle riziko, které je téměř 100%, ale i přesto se nechají oblbnout a sežerou to. Když developery nic nenutí udělat to všechno nejdřív, aby to vůbec někdo koupil...

Odesláno

Milane..a tím, že toho bylo mooooc naslibováno myslíš jako co...sliby-chyby..nebo...v Brně je taková jedna ulice jmenuje se Bratislavská...i když ji už cca 20 let spravují a předělávají..pořát to bude cikánská ulice a s tím neudělá nikdo nic...

pro adminy...kdyžtak to cikánská opravte...

Odesláno

velke plany s celym uzemim byvalych kasaren na ktere nikdy nedoslo protoze o bydleni za letistem nebyl zajem, narozdil od pomerne slusne udelanych prvorepublikovych kasaren ve meste.

posledni plany co s tim byly zamery o stavbu FV elektrarny, ale s upadkem podpory to taky padlo. Cas od casu nekterou z budov zapalili zlodeji srotu (holt zhave zelezo od autogenu padajici do vaty vytrhane z podhledu), cas od casu neco spadlo samo a spravci objekt nechali strhnout... pro hrace airsoftu a paintballu to byly idealni mista :)

Jo a na to jsem zapomel - cesty v casti arealu ma pronajate provozovatel auto rallye, takze v lete lze zapomenout o vikendu i na ten klid osamnele lokality.

Odesláno

Gabriel: Záleží, za kolik ty byty Švestka pořídil. Zda to nebylo za hubičku. Developer na tom má velkou marži.

rgot: Oddie to napsal dobře, slibem nezarmoutíš. Jak tam nalákat lidi, když tam nic není? Musíš něco slíbit.

Z druhého pohledu to jsou spojené nádoby. Dokud tam nebudou lidi, nebude tam občanská vybavenost. A dokud tam nebude občanská vybavenost, nebudou tam lidi. :D

Dneska není důvod vymýšlet novoty, jít prostě tam, kde je to osvědčené. Prostě se hned nastěhovat a bydlet, ne čekat, zda to se zlepší. Ti, co kupovali na Božím Daru, možná se také domnívali, že jakmile se tam všechno vybuduje, zvedne se atraktivita lokalita a poletí cena jejich bytů nahoru. I takové myšlenkové pochody mohli u nich vládnout. :myslim

Odesláno

Na závěr k tomuto..nezbývá než souhlasit s výrokem Yvitty ve 12:08.. i sebevětší ruina na vesnici s pozemkem bude lepší než toto...nebudeš sice bydlet hned, ale časem zjištíš, že není nad to udělat si bydlení jak Ty chceš a ne jak je to v tomto případě daný...a věř tady se moc čarovat nedá.

Odesláno

S tou ruinou na vesnici to taky není nic jednoznačného, málokterá vesnice dneska (lokalitou) stojí za úvahu, většina jich je bohužel v úpadku. To by člověk tu vesnici musel koupil (skoro) celou (příp. s nějakými spřátelenými lidmi dohromady).

Odesláno

No jo já taky nemyslím ruinu nekde v pohraničí, nebo v horní dolní... u Prahy to bude cenově horší, ale když zapíchne do Pr.kružítko a udělá cca 40 km oblouk tak mi neříkej, že ty místa nenajde..a tých 40 má v 1 příspěvku..

Odesláno

Jinak o ekofarmě se můžem pobavit dosytosti...a 10 tis m zahradka...hm...to myslíš jen takovou malou předzahrádku ne...

Odesláno

No, 40km okolo se ruina najde jen velmi kompromisní. Skoro spíš pro zlost. Když opravdu barák na vesnici se slušným pozemkem, chce to jít od Prahy dál, v tom bližším okolí je ten negativní vliv Prahy vidět strašně.

Tady je spíš problém, že je třeba mít rozmyšleno, jakým způsobem chce kdo žít, už jsem to psal. Pokud je někdo bytový typ, v baráku nepřežije, zničí ho to. Ale koupě bytu uprostřed skládky 40km od Prahy ještě dřív - tomu způsobu žití musí odpovídat HLAVNĚ lokalita!

Odesláno

oddie..Ale jo...jenže on asi pozemek neřeší a gril si postaví kdekoli a to mu stačí..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...