dusan2 Odesláno 10. duben 2014 Odesláno 10. duben 2014 Ale musim este podotknut ze svagor ma Sharan podobny rocnik o polovicu menej kilometrov a ten ma s koroziou uz vazne problemy. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. duben 2014 Odesláno 10. duben 2014 já prostě za tou větou o korozi desetiletého auta stojím, protože to mám z praxe, takové auto prostě neexistuje, ani japonec:bojim, stačí sundat prahy a lidi nevěří tomu, že je to jejich ,,zdravý\'\' miláček, joo--možná nějaký hliníkový kastle, ale s tím já nepříjdu do kontaktu Citovat
dusan2 Odesláno 10. duben 2014 Odesláno 10. duben 2014 Dovolim si nesuhlasit. Dodavku mam 8 rokov denno denne je na ceste leto zima , uz jej taha na milion a korozia nikde. Pred dvoma mesiacmi som opravoval lak na prahoch a nevidel som ziadnu znamku po korozii. To auto je fakt vydarene po vsetkych strankach a tak kvalitny zinok sa len tak nevidi. Citovat
oddie Odesláno 10. duben 2014 Odesláno 10. duben 2014 Posledně jsem nechával odvážet do šrotu zbytek 406 z konce r.2000, bez koroze... Akorát už to pochopitelně nevyfotím. Citovat
koblih69 Odesláno 10. duben 2014 Odesláno 10. duben 2014 Hrozně záleží kde to stojí... stačí stát třeba na trávě a neštěstí je na světě, teplá garáž v zimě podobný... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.