t.rozhon Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 mám na vás dotaz, a vím že se to tu několikrát řešilo. Chtěl bych si udělat mazničky na zadní nápravě a oddálit tak její případnou poruchu do A. Pohledem do Service Boxu jsem zjistil, že tam nemám ložiska, ale pouzdra. Má to tedy vůbec smysl, a neudělám tím více škody než užitku. Díky za vaše reakce, tom. Citovat
velkybanan Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 teoreticky se podívej sem. náprava Citovat
Šalda Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 Jen dodám že je nutný provrtat i to bílý pouzdro,abys dostal vazelínu až k ložiskám. Citovat
t.rozhon Odesláno 13. listopad 2013 Autor Odesláno 13. listopad 2013 jo, díky moc. takže vrtat tak nějak mezi ložiska a skrz pouzdro. díky moc, tom. Citovat
P607Olda Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 No, výsledek, tedy zda to opravdu má vliv na prodloužení životnosti, není zatím prokázán. Až budeš přítomen u repase, tak zjistíš, že je otázka, zda se vazelína dostane tam, kam má. Citovat
Šalda Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Právě když mě dělali repas asi před 3 měsíci, tak v jednom ložisku jsem vazelínu měl a v jednom ne, protože když jsem dělal předtím ty maznice, tak jednou jsem to bílý pouzdro provrtal a jednou ne. Takže za mě to má určitě smysl. Citovat
mxmen Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 ložiska tam máš, je to na obrázku pozice 2 a 3, pozice 6 je jen silonové pouzdro mezi ložisky Citovat
Šalda Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 To je jasný že jsou ložiska na obou stranách, ale aby ses k nim dostal musíš provrtat právě to bílý pouzdro, sám jsem to viděl když mě dělali tu nápravu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.