Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chalani potreboval by som vyriešit kam dať prídavné svetlá na cúvanie a vôbec nič ma nenapadá dam sem foto zadku či niekoho niečo nenapadne.

Dymové svetlá sa mi páčia tie by som rušit nechcel ale kto videl moju humno vie kam cúvam a v noci je to zaujímavé

post-14331-14109634032381_thumb.jpg

Odesláno

Orig žárovka je 21W, to topí víc, akorát pro tu CREE LEDku by se musel vyrozit nějaký držák s chladičem, aby neshořela ta. Rozhodně se to neprodává jako hotové. Já mám nějaké tyhle LEDky navíc, můžu to zkusit vyrobit a vyzkoušet, jak to svítí...

Guest servisman
Odesláno

Jsou světla něco jako couvací senzory , které svítí.Co tak je dáti do nárazníku a máš to.

Odesláno

zapoj si na tlačítko nebo napoj na couvačky zalitý Led pásek(diody 5050) umístěný na pátých dveřích na tom plastu pod chromovanou lištou a máš po problémech ;),pak už di bude stačit i obyčejna kamera:D

Odesláno

diody né :bojim:bojim:bojim

skor skusim do tej lišty ale ako tam narvem dalšie dráty to fakt netuším , mam dve rovnaké čelovky s čočkamy to by tam mohlo ísť , zajtra kuknem

Odesláno

Toz svetla jo ale coz STK ci policie ;)

Ja ted kupoval nejake svetla a nefunguji jak bych si predstavoval tak prisel napad ....

Sviti to pekne maji peknou hranu svetla = neoslnovalo by to.

Jinak v jinem vlakne jsem delal pokus za pokusem ale vysledky no spis nezajimave.

Led zarovky co trosku sviti jsou zase mimo cenu 900,- za par davat nebudu.

Jen nacrtnu DRL Philips a zadni naraznik prostredni dil vsazeneho plastu / kombik.

[upravil dne 7/11/13 11:27 od Lihous]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...