Durko Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Chalani potreboval by som vyriešit kam dať prídavné svetlá na cúvanie a vôbec nič ma nenapadá dam sem foto zadku či niekoho niečo nenapadne. Dymové svetlá sa mi páčia tie by som rušit nechcel ale kto videl moju humno vie kam cúvam a v noci je to zaujímavé Citovat
oddie Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Co dát do těch couvaček 10W CREE LEDky? Svítí to zhruba jako 50W halogenka... Citovat
Durko Odesláno 6. listopad 2013 Autor Odesláno 6. listopad 2013 to som ešte nepočul , skusim pozrieť na nete len aby to moc nehrialo a neroztopilo mi svetlá Citovat
oddie Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Orig žárovka je 21W, to topí víc, akorát pro tu CREE LEDku by se musel vyrozit nějaký držák s chladičem, aby neshořela ta. Rozhodně se to neprodává jako hotové. Já mám nějaké tyhle LEDky navíc, můžu to zkusit vyrobit a vyzkoušet, jak to svítí... Citovat
Durko Odesláno 6. listopad 2013 Autor Odesláno 6. listopad 2013 nasiel som taketo niečo hotové http://www.smdledziarovky.sk/smd-led-autoziarovky/372-led-auto-ziarovka-t4w-ba9s-can-bus-9-smd-5050-canbus-resistor.html asi vyskusam, a este mam jeden obchod v seredi musím tam zbehnuť pozriet Citovat
oddie Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 To je prd, to ani nezkoušej, nesvítí to lépe. Citovat
Durko Odesláno 6. listopad 2013 Autor Odesláno 6. listopad 2013 myslíš tie čo som našiel ja či tie Crew Citovat
Judes Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Osvetliť to humno a máš po probléme . Citovat
Dano406 Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Jestli jsem si dobře všim,tak tam máš couvací kameru. Dát tam s nočním viděním a máš po starosti Citovat
Durko Odesláno 6. listopad 2013 Autor Odesláno 6. listopad 2013 osvetlit humno asi nééééé a kamera tam síce je ale nepouživam ju nemám ju zatial zapojenú ešte nieje rádio podla mojich predstáv Citovat
Dano406 Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 A co zkusit nějaké světla implementovat do lišty po stranách 3ti-ho brzdového světla Citovat
Guest servisman Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Jsou světla něco jako couvací senzory , které svítí.Co tak je dáti do nárazníku a máš to. Citovat
chuck11 Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 zapoj si na tlačítko nebo napoj na couvačky zalitý Led pásek(diody 5050) umístěný na pátých dveřích na tom plastu pod chromovanou lištou a máš po problémech ,pak už di bude stačit i obyčejna kamera:D Citovat
Durko Odesláno 6. listopad 2013 Autor Odesláno 6. listopad 2013 diody né :bojim:bojim skor skusim do tej lišty ale ako tam narvem dalšie dráty to fakt netuším , mam dve rovnaké čelovky s čočkamy to by tam mohlo ísť , zajtra kuknem Citovat
Durko Odesláno 6. listopad 2013 Autor Odesláno 6. listopad 2013 jj svietia jak svina len mi na nich odchádzaju kontakty a plošáky všetky prepotím asi za 2 mesiace [upravil dne 6/11/13 21:05 od Durko] Citovat
odee Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Mazec by mohlo být nahradit celou chromovanou lištu pátých dveří led páskem:D To bys měl pak světla dost:mrk Citovat
Lihous Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Toz svetla jo ale coz STK ci policie Ja ted kupoval nejake svetla a nefunguji jak bych si predstavoval tak prisel napad .... Sviti to pekne maji peknou hranu svetla = neoslnovalo by to. Jinak v jinem vlakne jsem delal pokus za pokusem ale vysledky no spis nezajimave. Led zarovky co trosku sviti jsou zase mimo cenu 900,- za par davat nebudu. Jen nacrtnu DRL Philips a zadni naraznik prostredni dil vsazeneho plastu / kombik. [upravil dne 7/11/13 11:27 od Lihous] Citovat
kaper Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 Durko samolepka na aute je super:papa:D:papa:o:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.