John Odesláno 10. listopad 2013 Odesláno 10. listopad 2013 oddie : napsal jsi to přesně... sehnat v tomto segmentu pěkný auto dá dost zabrat,ale občas se pořád podaří sehnat solidní kus. Citovat
tomas22 Odesláno 10. listopad 2013 Autor Odesláno 10. listopad 2013 tomas22 : jj písnu pokud něco najdu já zas hledám nějakou 206 nebo 307 ale jedině 5dv a ideal 2.0hdi(80kw 307),nebo 2.0Hdi 66kw mooožná i 1.6HDI ale to nevím. těch je na výběr v podstatě více sou sice olítaný ale nabídka je celkem dobrá takže z čeho vybírat... v mém případě je to poněkud horší Citovat
oddie Odesláno 10. listopad 2013 Odesláno 10. listopad 2013 Já mám zase auto ze segmentu, které coby ojeté láká dělníky, zedníky atd., ti to dokáží zrasit asi stejně rychle a sehnat kus, co jim neprošel rukama, taky není sranda Když někomu řeknu, kolik jsem za to dal (min. o třetinu víc než byl inzerátový průměr), a kolik jsem i přesto dal okamžitě do prvotního servisu, ještě k tomu v nákupních cenách (takže pro běžného smrtelníka by to byl dvojnásobek), většinou nechápe... Citovat
John Odesláno 10. listopad 2013 Odesláno 10. listopad 2013 tomas22 : právě,že jsou olítaný a nesmyl ceny za to co to má zasebou.A sehnat třeba pěknou 5dv 206 s výbavou a 2.0HDI je taky dost nadlickej výkon. Citovat
tomas22 Odesláno 10. listopad 2013 Autor Odesláno 10. listopad 2013 A nebo jste tím náctiletým pičusem, co si chce za pár kaček pohonit triku - pak kupte tu už zuboženou za ty 4 pětky a prostě ji jen doraste, vyjde to levněji a aspoň nezničíte další pěkné... Nevím podle čeho soudíte že patřím do skupiny náctiletý píčus... prostě se mi to auto líbí a mám rád peugeot... kdyby me nesejmul vožralej řidič tak jiné nehledám.... jenže totálka je holt totálka a takový auto pro me už není auto.... i v tech 14letech jsem ho dával přímo do autorizovanýho servisu.... je mi jasný že tech který se o auto nestaraj je víc... mezi ty opravdu nepatřím!!! Citovat
tomas22 Odesláno 10. listopad 2013 Autor Odesláno 10. listopad 2013 tomas22 : právě,že jsou olítaný a nesmyl ceny za to co to má zasebou.A sehnat třeba pěknou 5dv 206 s výbavou a 2.0HDI je taky dost nadlickej výkon. to je bohužel taky pravda.... dle mého názoru snáž seženeš 307 než 206 v celkem dobrým stavu.... Citovat
oddie Odesláno 10. listopad 2013 Odesláno 10. listopad 2013 Já nic nesoudím, pouze jsem vypsal varianty. V čem se kdo pozná už je věc každého. Citovat
Ducatista Odesláno 10. listopad 2013 Odesláno 10. listopad 2013 Další problém je ten, že toto auto podobně jako svého času třeba 205GTI ve zvýšené míře láká cílovou skupinu jedním bývalým členem kdysi velmi trefně nazvanou \"-náctiletý pičus\". Jako nové na to pochopitelně tato cílová skupina neměla, coby 10-leté kousky bohužel už prošlo rukama této cílové skupiny až příliš mnoho kusů. Takže příliš mnoho kusů má tak za sebou léta rasení od neumětela, co s tím akorát honí triko a kašle na údržbu, protože na tu už nemá, většinou taky bouračku s následnou zmaštěnou opravou, hlavně aby byla co nejlevnější, protože ani na tu nemá, případně ještě \"tuning\", kterým toto původně pěkné auto doprasí úplně. Najít tak nebouraný, neorasený a slušně udržovaný kus se rovná skoro zázraku, a to je i důvod, proč v Německu pěkný kus stojí podstatně víc než tady. Takže je třeba si také položit otázku, co vlastně chcete. Jestli opravdu pěkné auto v původním stavu - pak bude třeba zaplatit nekřesťanské peníze v Německu a další nekřesťanské peníze i tak za servis, protože třeba tlumiče apod. stejně nikdo neměnil. Osobně bych na uvedení i hodně pěkného auta do zcela OK stavu počítal na servis aspoň 50tis Kč. A nebo jste tím náctiletým pičusem, co si chce za pár kaček pohonit triku - pak kupte tu už zuboženou za ty 4 pětky a prostě ji jen doraste, vyjde to levněji a aspoň nezničíte další pěkné... :D:D Dooobře napsáno Citovat
Duin Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 I kdyz nevlastnim coupe ale ctu tohle vlakno, tak mi to nedalo a podival jsem se jake coupe je k mani v mem okoli a nasel jsem tyhle 2 kousky v blizkosti sveho sidla http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/peugeot-406-coupe-2-0-16v/155180888-216-16364?ref=search - cca 58 tisic CZK a http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/peugeot-406-coupe-2-0-16v-*leder-*shz-*scheckheft-*d-3/146480204-216-6448?ref=search za cca 103 tisic CZK Co se tyce prvniho odkazu, pise ze je prvni majitel ,ma najeto malo km (snad dolozitelne i v servisni knizce). Neprijde mi, ze by to byla takova palka, jak tu nekteri uzivatele zminuji. Je to pro nekoho zajimave, mam se na to jit podivat a zjistit podrobnosti? Citovat
petrb123 Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 kousky jsou to mozna pekny, pac boreny nemec se vozi do cech a dal na vychod, ale tim to konci, jsou to benziny, tomas22 hleda HDicko, a ta cena teda moc pekna na 2.0l neni, skoro 100tacu za r.v. 98 , co jsem projizdel na mobile.de nejaky nafty, tak i kdyz ty auta v nemecku vypadaji dobre, tak ty ceny uz moc ne Citovat
tomas22 Odesláno 12. listopad 2013 Autor Odesláno 12. listopad 2013 I kdyz nevlastnim coupe ale ctu tohle vlakno, tak mi to nedalo a podival jsem se jake coupe je k mani v mem okoli a nasel jsem tyhle 2 kousky v blizkosti sveho sidla http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/peugeot-406-coupe-2-0-16v/155180888-216-16364?ref=search - cca 58 tisic CZK a http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/peugeot-406-coupe-2-0-16v-*leder-*shz-*scheckheft-*d-3/146480204-216-6448?ref=search za cca 103 tisic CZK Co se tyce prvniho odkazu, pise ze je prvni majitel ,ma najeto malo km (snad dolozitelne i v servisni knizce). Neprijde mi, ze by to byla takova palka, jak tu nekteri uzivatele zminuji. Je to pro nekoho zajimave, mam se na to jit podivat a zjistit podrobnosti? Kazdopadne děkuji za odkazy ale jak jsem jiz uvadel opravdu hledam HDi... co se tyce odkazu tak prvni je za celkem dobry penize druhy je drahy na to ze to je rok 1998.... kdyby jste nasel nejaky HDi budu rad.... Citovat
pug306 Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 nechcem zakladat novy topic preto sa spitam tu \"valaju\" sa mi doma kolesa z kupecka a to konkretne tieto http://peugeot-406-coupe.autobazar.eu/22-hdi-id4822646.html vie niekdo ako sa volaju ?....... pripadne ich cenu ? .... podla mna su dost zriedkave .... tak tipujem ze dost [upravil dne 17/1/14 00:34 od pug306] Citovat
petrb123 Odesláno 18. leden 2014 Odesláno 18. leden 2014 to jsou Tacoma 16\". cenu netusim, treba jsou zriedkave, ze je nikdo nechce, za 100ecek beru [upravil dne 18/1/14 00:34 od petrb123] Citovat
Ajap Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 Ahoj, Náhodou jsem narazil na 406 Coupe 3,0 V6 v Brně přímo v Peugeotu (FAMKO). Je z roku 99 a stojí 35 tisíc Kč, trochu mě zaráží, že je i na Tipcars s hodnocením stavu \"uspokojivý\" a za nejmíň peněz ze všech. Takže opatrně http://dealers.peugeot.cz/vozy/?action=showUsedCarDetail&id=49645 Nicméně zítra tam mám shodou okolností cestu, tak se na něj asi stejně kouknu, kdyby někdo náhodou to auto znal, případně mně alespoň poradil, na co si dát pozor, budu vděčný Díky! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.