Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

info o místě a programu Vánočního večírku 2013 - Havlíčkův Brod 14.12.2013 od 15:00

Recommended Posts

Odesláno

h4wk3y: to se nedá nic dělat, berem na vědomí a kdyby ti to náhodou nakonec vyšlo místo tam určitě nějaké najdem.. :)

Veverka: pokud bys měl s ubytováním nějaký problém, písní ChouLu nebo mě a pokusíme se vyřešit.. ;)

Odesláno

Osobně to vidím tak, že totio bude zřejmě první vánoční mecheche bez Medvědí přítomnosti. Věřím ale, že nikomu zásadně chybět nebudu.

Pro Romana - zjistím, kdo tam bude z pražáků a pošlu po něm kačky za kalendář

[upravil dne 28/11/2013 12:30 od Medvěd]

Odesláno

Budu tam já, Béďa, Milan, Schreek, StibTo, možná John... Má to nějaký význam? Jedná se o večírek a né o schůzy a prosím aby se tam i návštěvníci tak chovali!

Odesláno

Nemusíš se omlouvat, zeptal jsi se a já ti odpověděl a následně jsem tě upozornil, že se jedná o poklidnou akci, kde bych nerad tahal nějaké věci co se aktuálně řeší... Večírek byl vždy poklidný vánoční čas, kde se člověk odreaguje ;)

Odesláno

Jelikož máme v tuto dobu firemní akci ,tak se nezůčastním.Lukáši,prosím, kalendáře mi pošli po Skucim,děkuji.

Odesláno

Berkoff: ChouLu to nemyslel nějak zle, jen že by jsme byli rádi aby vánoční sraz proběhl v poklidném duchu a tzv. vánoční atmosféře.. ;) jinak složení vedení na sraze bude zřejmě tak jak psal ChouLu, pokud se nic zásadního nezmění..

Odesláno

Dnes 1.12.2013 v 23:59 bude ukončené přihlašovadlo na Vánoční sraz. Takže pokud má ještě někdo zájem se ho účastnit, máte nejvyšší čas se přihlásit. :)

Odesláno

Je v HB nějaký music club nebo disco? Já jen kdyby se mi nechtělo jít spát jestli je možnost pak ještě někam zajít když už tam budu... :-))))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...