Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pekny den prajem mam 407sw 1,6hdi mam taku otazku kolko snimacov a cidiel teploty je? len jeden snimac vyfukovych plynov a jedno cidlo teploty v strede fap filtra?

[upravil dne 27/10/13 09:49 od Tomcek]

Odesláno

Je tam jeden senzor tlaku a jedno teplotné čidlo. Senzor tlaku má ale dva vývody jeden na začiatok druhý na koniec fapu, sníma rozdiel tlaku plynov podľa toho určuje stupeň zanesenia.

č. 1 teplota

č. 3 tlak

[upravil dne 27.10.2013 10:54 od AnotherOne]

post-14867-14109633894329_thumb.jpg

Odesláno

Dakujem za info preto som sa pytal, lebo som zhanal nove cidlo teploty a aj snimac tlaku a prisli mi dve tie cidla teploty, tak ze ci tam neni este nejake dalsie. lebo mi prislo jedno kratsie a jedno dlhsie

Odesláno
Snímače teploty sú dva typy, líšia sa podľa roku výroby.

Jaj tak preto poslali jeden kratsi a jeden dlhsi (nevedia asi ktory mi tam bude pasovat?, myslim ze ich mam poskodene kedze mi vyhadzovalo chyby:

P2033 - snimac teploty za katalyzatorom preruseny obvod nebo zkrat +30

P1457 - cistic castic (emisi vznetoveho motoru) je deravy

P0473- snimac tlaku spalin - vysoky signal

• O 4 roky později...
Odesláno

Zdravim,

viete mi prosim niekto poskytnut schemu zapojenia toho teplotneho snimaca pre motor RHF (103kW)? Diag pise chybu P2084, potrebujem ho skontrolovat. Kabel ide hned niekam pod pleach, tak chcem vediet, kde konci a kde je konektor. Vopred DAKUJEM!

Odesláno

Ahoj, VIN: VF36ERHF89L018291

idealne oboje. Doteraz som riesil iba 807, ale pribudla mi aj 407, tak mam o zabavku viac. Vopred DAKUJEM

• O 2 roky později...
Odesláno (upraveno)

Kolko ma prosim vas peugeot 407 sw 2.0 HDI  rv 2008 100 kw Snímačov teploty výfukových plynov a pri vymene je nutne vybrat filter alebo sa to da od spodu priamo vymenit ?

Upraveno uživatelem alexapeter
Odesláno

Je tam jeden mezi katem a fapem.. filtr sundávat nemusíš, ale je možné, že čidlo ukroutíš a pak bude nutné filtr sundat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...